Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

QUOTE(Laura_k @ 2007 05 03, 13:19)
Giedrut, o Tu galvok, kad visa tai i gera...gal tas darbas tiesiog skirtas ne Tau..gal ten kazkas butu buve ne taip kaip Tu tikejaisi ir pan.
del baudos visiems gi buna doh.gif  galvok kad taip turejo atsitikt, gal jei butum to isvengus kazkur kitur butum turejus daugiau Tu nuostoliu...

ir man jau antra diena ne tokia kokios noriu..
tikejausi, kad patys artimiausi zmones pades man su verslo pradzia, bet deja klydau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  liudna labai del to, bet ka dabar.. Vijurka   wub.gif yra man kazkaip panasiai sakius: kai uzsidaro durys kazkur yra atviras langas mirksiukas.gif
viskas bus gerai  drinks_cheers.gif

Aciu, kai siuo metu is aplinkiniu mazai palaikymo gaunu, tai sie zodziai siektiek apramino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2007 05 03, 13:45)
Mane labai domintu literaturos mainai Vilniuje smile.gif Tiesa, dar nieko nesu nusipirkusi, nes viska skaiciau internete  lotuliukas.gif Bet mielai nusipirkciau kokia nors knyga, kurios dar niekas neturi ir paskui galeciau keistis.

Kismet, ką internete galėtum rekomenduot?
Atsakyti
Sveikutes, http://www.interview...theoriginal.htm "interviu su dievu" anglu kalba. Man rusiskas variantas patinka labiau del muzikos, o ir anglu kalbos as schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2007 05 03, 13:45)
The Secret man padejo parsisiusti per Emule programa smile.gif

O kaip tu atskyrei, kuri reikia siustis?? Nes as negaliu pati eMules naudot, taciau pusbrolis gali. Prasiau jo, bet jis sako, kad ten ju baisiai daug tu the secret...
Atsakyti
The secret rusu kalba gi buvau davus nuoruodas..... galimair ish rapido atsisiust.
Atsakyti
Merginos , ar kuri ziurejot "Lietuvos ryto televizija" balandzio 11d? jei ne , verta paziuret nors per interneta. Vaikinukas , kuriam tik 24 metai, moko bendraut, labiau pasitiketi savimi, padeda mesti svori ir sprest visas kitas problemas kurias , jo manymu, mes susikuriam savo galvose.
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 05 03, 14:35)
The secret rusu kalba gi buvau davus nuoruodas..... galimair ish rapido atsisiust.

Man ten dave atsisiust tik dvi dalis, o be visu daliu neisarchyvuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrut @ 2007 05 03, 13:03)
Aciu, kai siuo metu is aplinkiniu mazai palaikymo gaunu, tai sie zodziai siektiek apramino 4u.gif

Giedrut, Naoko, Laura_k, neliūdėkit, kad šiuo gyvenimo periodu lemta išgyvent darbo paieškas, vidinį nerimą... Būkit stiprios! Gyvenkit su viltimi ir tikrai atsivers galimybės, nieko nėra neįmanomo, kaip nėra ir situacijų be išeitiesuser posted image
Atsakyti
aciu, Vijurka biggrin.gif neliudziu as jau mirksiukas.gif viskas liuks thumbup.gif pirmiausia susirasiu super darba, paskui nusipirksiu didziuli nama ir ant sienu prikabinsiu megstamu dailininku darbu, o senamiestyje irengsiu kluba-kavine visiems Lietuvos snobams, kur bus rengiamos parodos ir gyvo dziazo koncertai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 03, 14:02)
...pirmiausia susirasiu super darba, paskui nusipirksiu didziuli nama ir ant sienu prikabinsiu megstamu dailininku darbu, o senamiestyje irengsiu kluba-kavine visiems Lietuvos snobams, kur bus rengiamos parodos ir gyvo dziazo koncertai lotuliukas.gif

Naoko, kokie gražūs tavo tikslai! Ir aš matau, šiandien tu labai stipriai savimi pasitiki, net jei tavo šefui neįtinka tavo plaukų spalva mirksiukas.gif Iš tavo žinutės tiesiog trykšte trykšta pasitikėjimas ir spirgėjimas (taip pasakytų busVakarė)! O juk - kelias į sėkmę PASITIKĖJIMU ir grįstas!
Tu LABAI labai teisingame kelyje!user posted image bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 03 gegužės 2007 - 14:21
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 03, 15:15)
Naoko, kokie gražūs tavo tikslai! Ir aš matau, šiandien tu labai stipriai savimi pasitikėti, net jei tavo šefui neįtinka tavo plaukų spalva mirksiukas.gif Iš tavo žinutės tiesiog trykšte trykšta pasitikėjimas! O kelias į sėkmę pasitikėjimu ir grįstas!
Tu LABAI labai teisingame kelyje!user posted image bigsmile.gif

tikslus ka tik sugalvojau mirksiukas.gif o sefa velnias i Vln isnese ir atsipuciau truputeli, tai sustravoju cia SM lotuliukas.gif
bet is tikruju, tai noreciau tokios lengvos nuotaikos visalaik buti. kazkur skaiciau, kad lengvumas atnesa lengvus sprendimus... nepamenu kur
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 03, 14:02)
aciu, Vijurka biggrin.gif neliudziu as jau mirksiukas.gif viskas liuks thumbup.gif pirmiausia susirasiu super darba, paskui nusipirksiu didziuli nama ir ant sienu prikabinsiu megstamu dailininku darbu, o senamiestyje irengsiu kluba-kavine visiems Lietuvos snobams, kur bus rengiamos parodos ir gyvo dziazo koncertai lotuliukas.gif

O kokiam mieste bus tas klubas g.gif Tikiuosi,kad Kaune biggrin.gif mirksiukas.gif Jei ne,tai iškart galvok apie filialą Kaune drinks_cheers.gif
Atsakyti