Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

QUOTE(-ELI- @ 2007 05 03, 15:50)
O kokiam mieste bus tas klubas g.gif Tikiuosi,kad Kaune biggrin.gif  mirksiukas.gif Jei ne,tai iškart galvok apie filialą Kaune drinks_cheers.gif

Kaune biggrin.gif
Atsakyti
Naoko, sveikinu! Busiu kliente butent tokios aplinkos ir dar uzsieneiciu uzvesiu, kad pelnas but didesnis! Galesi EUR'ais imt mirksiukas.gif

Girdejau is patikimu labai saltiniu, kiad kazkas panasaus Kaune bus.. Peronalu gales dirbt kas nori, kam reikes reklamos. Susikurei naujai versla- dirbi uz baro nemokamai, save reklamuoji kiek tik nori, nes ten rinktusi , kaip Tu sakai, snobiska publika (na, Kauno "elito" pavardziu neminesim) TAi arba Tu apie ta pati, apie ka ir as. Arba skubek!!!
Atsakyti
Aš kažkaip galvojau, kad Naoko vilnietė hihihi.gif , o čia KAUNAS, mafija cool.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na, man svarbiausia butu kokybe;)esme ne maistas ir gerimai ar nukankintos ir isgasdintos padavejos, bet tobula atmosfera ir tikrai gera muzika. pati as snobe g.gif .

idejos siaip sklando ore. kas jas pasigauna - visiskai nesvarbu. cia ne mano mintis (galima atsekti tokius reiskinius, kai viena po kitos arba vienu metu pasipila tos pacios tematikos knygos, spektakliai ir pan.)
Atsakyti
Kaunas kyla is pelenu!
Nepradek, Vijurka!
Gimaiu-augau-ir mirsiu Kaune! Vien ko verta Santaka, kur Nemunelis su Nerim susijungia! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 03, 15:06)

Žinai nuskaidrinai ateitį mirksiukas.gif Va ir laukiam klubo smile.gif
Atsakyti
Jesusmarija, tik nepradedam "Kaunas pries Vilniu" karo, a tai ner kvailiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, Naoko- mieloji snobike! Saunus ir skanus Tavo sumanymas! Reikia Kauno itelegentams dvasinio-kokybisko peno, o ne "Berneliu uzeigos" su ant sienos kabanciu plugu ir cepelinais taukuotais!

Linkiu, kad Tavo sitos idejos nenumirtu ir neliktu rusenancuiom scajonem. Griebk jauti uz ragu! Pati zinai, kad reikia tik pradeti, o psakui iskyla visokie zmones, kurie gatavi padeti!

Nu, kaip myliu gyvus zmones!!! Tik daryk!! RAsi visada palaikyma bet kuria forma

Papildyta:
.. ne ne Vilnius mano dvasiai ir sirdziai!! Ner kvailiau uz kara!
Atsakyti
QUOTE(zemaite @ 2007 05 03, 13:40)
Merginos , ar kuri ziurejot "Lietuvos ryto televizija" balandzio 11d?  jei ne , verta paziuret nors per interneta. Vaikinukas , kuriam tik 24 metai, moko bendraut, labiau pasitiketi savimi, padeda mesti svori ir sprest visas kitas problemas kurias , jo manymu, mes susikuriam savo galvose.

Man jis neatrode rimtai profesionalus, tiesiog siaip vaikinukas, kazkur kazka paskaites. Taciau, manau, Lietuvoje tai vis populiares smile.gif Pirmoji kregzde, pirmasis blynas...
Papildyta:
QUOTE(Zlatan @ 2007 05 03, 13:12)
Kismet, ką internete galėtum rekomenduot?

Hm, nemazai kur skaitinejau...
Dabar i galva ateina www.selfgrowth.com , ten yra daug "articles" ivairiomis temomis (aisku, jei skaitai angliskai).
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 03, 16:37)
Oi, Naoko- mieloji snobike! Saunus ir skanus Tavo sumanymas! Reikia Kauno itelegentams dvasinio-kokybisko peno, o ne "Berneliu uzeigos" su ant sienos kabanciu plugu ir cepelinais taukuotais!

Linkiu, kad Tavo sitos idejos nenumirtu ir neliktu rusenancuiom scajonem. Griebk jauti uz ragu! Pati zinai, kad reikia tik pradeti, o psakui iskyla visokie zmones, kurie gatavi padeti!

Nu, kaip myliu gyvus zmones!!! Tik daryk!! RAsi visada palaikyma bet kuria forma

Papildyta:
.. ne ne Vilnius mano dvasiai ir sirdziai!!  Ner kvailiau uz kara!

tai va. man irgi nepatinka plugas ant sienos lotuliukas.gif arba skyles, kur vargsai menininkai studentai eina, kur alaus prilaistyta mirksiukas.gif
o dabar jau siausiu namo, atsedejus pavyzdingai savo valandas, kad nebutu prie ko prikibt jeigu ka... rolleyes.gif
Atsakyti
Nu jūs miargos, visai! unsure.gif Koks karas? Myliu ir Kauną, ir Vilnių vienodai rolleyes.gif Ir santaką myliu, ir Trijų Kryžių kalną... Tik kažkodėl Naoko man pasirodė iš Vilniaus.
Susinervinau (čia rimtai) blink.gif
Atsakyti
"[quote=kismet,2007 05 03, 16:40]
Man jis neatrode rimtai profesionalus, tiesiog siaip vaikinukas, kazkur kazka paskaites. Taciau, manau, Lietuvoje tai vis populiares smile.gif Pirmoji kregzde, pirmasis blynas..."

As ne apie profesionaluma, o apie drasa ir pasitikejima savim. Ko daugeliui ismusu truksta mirksiukas.gif
Atsakyti