Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

pepilota??? As jau rasiau: kai izgirdau 123456 zinia, dziaugiausi kaip ir Tu (nu, jauciu, kad dziaugiesi taip kaip as dziaugiausi! Kur dingsta ta tikro dziaugsmo energija? Ji juk persiduoda siuntejui! Tai, garantuoju, kad ka duodi pati- gausi atgal! Geguze grazus metas... vysnios zydi...

Tik nekliedek, gerai? Nes as kas menesi pries mm su ta mintim vaiksciojau. Vaizgante bare! Bet teisi ji. Uzteko visa energija pernesti i vyro tyrimus, kad 10 d. alaus negertu... uzsimirsau..ir GAVOSI!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 04, 19:46)
Nu Dujaokaukee, dabar jau ir as busiu Tavo fane...

Kam Tavo mastymas tinka, kam humoras, kam Tavo romantiska-lyriska puse..
O kodel uz sita rasini II vieta? Tai kaip jau ta prizininke parase??

O Tavo giminej nera dideles sportininkes ta pacia pavarde??? Viena tokia savo daukkartiniu dalyvavimu neleisdavo man buti aukstenei nei ji vietoj...

Papildyta:
Vijurka kai perskaitys, Kresida, irgi Dujokaukei pazers ditirambu su asarom!

Man rodos, tai su ta pirma vieta tai buvo taip, jog pirmos vietoj laimėtoja laimėjo tik todėl, jog sugebėjo suskaičiuoti, kiek kartų per dieną pasakai žodį "mama". Tas, matyt, ir papirko komisiją. Iš tiesų jos rašinys tai labai atžagarus ir nemielas. schmoll.gif Žodžiu, galimas daiktas, kaip ir kiekviename konkurse - korupcija schmoll.gif Ai, bet antra vieta ir gi gerai wub.gif
Na, mano giminės tai labai siauras ratas. Bene 9 asmenys tiktai. Todėl jokių sportininkių nepažįstu.

Ačiū visoms už pagirymus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 04, 17:53)

Apie jo rasymo ir destymo stiliu galima pasiskaityti jo rasomuose straipsniuose. Man jo rastliava patinka ir suprantama.
Laukiu komentaru!!![/color]

toks kvailas blondiniškas klausimas, o kur pasiskaityti jo straipsnius?
Atsakyti
Buvau radus Aguoga jau anksciau. Klausiausi jo irasu. KA kalba - tikiu, kad yra tai, ko mums reikia. Bet KAIP - tai man schmoll.gif
Neturi jis "speakerio" sugebejimu. Tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
Buk pagirta tarp musu, Dujokauke. Nepataikaudama sakau, kad suskaiciuoti per diena "mama" zodziai banaliai man cia nuskambejo... Gali sakyt:
"Maaam, baaaik, nusibooodo!"
"Maaama, o kas valgyt yr?"
"Maaam, siandien negriiisiu"
Nu, va jau 3 kartai

O kai gimine maza, tai nereik per sventes prie ilgo stalo misrainiu valgyt ir linguot i paranke! Mano gimine dar mazesne!
Atsakyti
Taip, aš kaip niekad pagirta tarp moterų wub.gif
Atsakyti
Tik nekliedek, gerai? Nes as kas menesi pries mm su ta mintim vaiksciojau. Vaizgante bare! Bet teisi ji. Uzteko visa energija pernesti i vyro tyrimus, kad 10 d. alaus negertu... uzsimirsau..ir GAVOSI! [/color]
[/quote]

Tai va va, as apie tas mmm ir norejau paklaust. Juk taip blogai dar pries savaite del ju jauteisi g.gif Kaip cia yr? Nestukes irgi sulaikia mmm?

O as, zinok, nekliedziu. Labiau kliedziu del savirealizacijos. Man kazkaip atrodo, kad vaikelis savaime ateis. Bet be savirealizacijos as dustu!!! Kiekviena diena turiu save tinkamai nuteikti. Del vaikelio dar taip blogai nera. Juk del jo nebuvimo as blogai nesijauciu. Tiesiog zinau, kad greit bus. Nzn, kazkaip zinau ir tiek tongue.gif
Atsakyti
Kaip blondine blondinei ir uzrasiau jo www.puslapi, mieloji Indijaaa! bigsmile.gif

Atradus tuos jo 12 CD, pamaniau, kad jo pavarde esu girdejus. Tai ka daro blondine? surenka www.google.lt iraso norima varda ir pavarde...ir randa mirksiukas.gif O kad kitos blondines nevargtu, is karto jo psl su straipsniais ir uzrasiau cool.gif

Pepilota, ne visi gime oratoriais buti. Svarbu aisku, KAIP sako. Bet siuo atveju svarbu KA jis pasako.

O jeigu mes kokios 10-15 motereliu-interesanciu viena jo paketa uz 472 Lt uzsisakom, pinigelius uz tai susirenkam ir i valias persikopijuojam... Kuo musu daugiau, tuo apsimokiau. Is kiekvienos pvz. po 40-50 Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 04, 20:11)
Kaip blondine blondinei ir uzrasiau jo www.puslapi, mieloji Indijaaabigsmile.gif

Atradus tuos jo 12 CD, pamaniau, kad jo pavarde esu girdejus. Tai ka daro blondine? surenka www.google.lt iraso norima varda ir pavarde...ir randa mirksiukas.gif O kad kitos blondines nevargtu, is karto jo psl su straipsniais ir uzrasiau  cool.gif

Pepilota, ne visi gime oratoriais buti. Svarbu aisku, KAIP sako. Bet siuo atveju svarbu KA jis pasako.

O jeigu mes kokios 10-15 motereliu-interesanciu viena jo paketa uz 472 Lt uzsisakom, pinigelius uz tai susirenkam ir i valias persikopijuojam... Kuo musu daugiau, tuo apsimokiau. Is kiekvienos pvz. po 40-50 Lt g.gif

Man labai svarbu KAIP. Tiesiog turiu su kuo palygint. Jis mane migdo doh.gif lotuliukas.gif
Bet cia tikrai neberta diskutuoti, tai - tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
As mastau apie tas 12 CD. Kas jungiasi???
Papildyta:
Kadangi, man jau nugaryte skauda, i lovyte eiti norisi... Tai tikiuosi, kad rasiu ryte 7 musu dali. Koks skirtumas kaip ja uzvadini, jei vistiek kalbam apie ka gaunasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 04, 18:11)
Kaip blondine blondinei ir uzrasiau jo www.puslapi, mieloji Indijaaabigsmile.gif

Atradus tuos jo 12 CD, pamaniau, kad jo pavarde esu girdejus. Tai ka daro blondine? surenka www.google.lt iraso norima varda ir pavarde...ir randa mirksiukas.gif O kad kitos blondines nevargtu, is karto jo psl su straipsniais ir uzrasiau  cool.gif

[color=Chocolate]

susigėdau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 04, 20:28)
As mastau apie tas 12 CD. Kas jungiasi???

Jei būtų spec. pageidavimų, aš galiu įrašyti savo 15 CD už mažmeninę 250 litų kainą smoke.gif Žinokit, mano kliedesiai ne ką prastesni už kažkokių tai rašytojų user posted image. Auklėtoja sakė, jog jei neapleisiu šito talento, tai ateity gali kas nors iš šito ir išeiti. cool.gif Tai va, pirkit mano CD, nes už kažkiek tai metų jos bus labai daug vertos. thumbup.gif

Dujokaukee's kliedesiai - už spec. kainą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 04 gegužės 2007 - 18:37