as vakar labai gerai parasiau koli, nes dar pries iseinant paprasiau Dievulio, kad gauciau tik tuos klausimus, kuriuos gerai moku...niu ir ka Jus manot...gaunu š klausimus ir apacioj parasyta - atsakykite i 3 klausimus is siu 6 Tai as ir atsakaiu viska ke geriausiai zinojau
dar vienas stebuklas... sianakt sapnuoju, kad susipazystu su vyru, kuris man po truputi vis labiau ir labiau pradeda patikti, toks aukstas jis, svelnus, demesingas, vakarieniaujam mes restorane ir pamatau as savo exa - tada galvoju - Dievuliau pasakyk man, ka as buvau izvelgusi tame zmoguje ir ko as taip kankinausi... o tada vel vakarieniauju su tuo nauju ir mylimu zmogum...toks net meiles jausmas buvo pas mane... tai atsikeliau ryte tokia vel mylinti visa pasauli...
Gal pakomentuosit kas nors... Papildyta:
QUOTE(Manta @ 2007 05 04, 17:00)
vat kaip galima tokios rodancios liezuvy nemylet?
Sedi man ant keliu ir sava kalba dabar pati save shnekina
dar vienas stebuklas... sianakt sapnuoju, kad susipazystu su vyru, kuris man po truputi vis labiau ir labiau pradeda patikti, toks aukstas jis, svelnus, demesingas, vakarieniaujam mes restorane ir pamatau as savo exa - tada galvoju - Dievuliau pasakyk man, ka as buvau izvelgusi tame zmoguje ir ko as taip kankinausi... o tada vel vakarieniauju su tuo nauju ir mylimu zmogum...toks net meiles jausmas buvo pas mane... tai atsikeliau ryte tokia vel mylinti visa pasauli...
as po beveik 3m draugystes su ex issiskyrusi dar kokius gerus metu sapnuodavau panasius sapnus kad ir mylima zmogu salia jau turejau.. cia gal pasamone taip veikia naturaliai.. dabar vistiek geriau gali ivertinti "per atstuma" ka turejai.. ir ko noretum..
pamatau as savo exa - tada galvoju - Dievuliau pasakyk man, ka as buvau izvelgusi tame zmoguje ir ko as taip kankinausi
Ojoj kokia pažįstama situacija.. Buvo man kažkada taip.. Po išsiskyrimo praėję porą metų ir per vieną baliuką netyčia susitikom, o kadangi užmiestyje vyko, tai ir nakvot kartu teko pasilikti.. Tai žiūrėjau į jį ir mąsčiau: -" dievuliau ir kur mano akys buvo" net pasišlykštėjimą pajutau ir supratau, kad galutinai išgijau.. Ir ko aš tiek ašarėlių išliejau dabar ir pati nebesuprantu.. Su manim elgėsi niekšiškai, bet vis teisindavau, kentėjau.. Dabar juokas ima..
Lineta, sunku ka nors aiskinti. Tu pati turi jausti sapnu simbolika. Kazkada tuo labai domejausi. Konkretaus simbolinio paaiskinimo neizvelgiu. Tai daugiau rodo, kad mintyse dar prie ex grizti. Is kitos puses, skaitydama knygas ir formuodama savo mintis- galejau matyti pasamones atsakyma is ateities. Linkiu, kad islaikytum ta busena, kai pabudai! Nes tai Tavo ateities busena! Formuoka ja ir toliau!
Po to mintys sugrįš prie jo kas antrą dieną, veliau porąkart per savaitę, dar vėliau kartą per mėnesį.. Šito nepaskubinsi, savaime išgysi. O dabar mokykis ir rūpinkis savimi, kad pati gražiausia jaustumeis
Po to mintys sugrįš prie jo kas antrą dieną, veliau porąkart per savaitę, dar vėliau kartą per mėnesį.. Šito nepaskubinsi, savaime išgysi. O dabar mokykis ir rūpinkis savimi, kad pati gražiausia jaustumeis
Aga, zinau, kad taip ir bus ir visiskai nesiskundziu dabartine situacija, kazkaip pradedu suprasti, kad reikia priimti kiekviena Tau skirta diena kokia ji bebutu su dziaugsnu ir meile
Nesigirsiu...bet jauciu, kad darau pazanga viskame ka darau savo gyvenime, svarbiausia, kad pati keiciuosi i gera puse viduje...
Lineta, sveikinu sekmingai susitvarkius su koliu beje, as karts nuo karto irgi sapnuoju, kad esu naujai isimylejusi... sau tai pasiaiskinu tuo, kad mano sielai pernelyg truksta sito jausmo ir per sapnus Dievas man tai kompensuoja... del pusiausvyros
BusVakare, sveikinimai dideliausi Kaaaaip saunu, kad pagaliau tavo noras issipilde Visos pozytivistes butu puikios kriskto mamytes tavo zirniukui
Lineta, o man kilo toks itarimas, kad tas puikus vyrukas is tavo sapno kaip tik greitai atsiras tavo gyvenime. Bent jau man taip buvo, kai issiskyriau su ex'u, susapnavau kita zmogu, kad soku su juo.Toks jausmas buvo siltas, jis liko ir prabudus.Po to ir sutikau tokiu pat veido bruozu zmogu Liepsnele, kaip tau atrodo?
Mergaitės, klausimukas ne į temą, bet gal nesupyksit Pastebiu, kad išvis nepepavyksta susikaupti. Daug medžiagos turiu, kurią reikia išmokti, bet va skaitau, skaitau ir neatsimenu nieko Arba išvis pagaunu save, kad mintys apie kitus dalykus sukasi ir užrašų nebematau, nors prieš nosį.. Ar būna kam nors taip? Ka darot? Kaip tvarkotės su tuo? Mane tai labai vargina