QUOTE(bim-bam @ 2010 02 07, 22:56)
mes jau apie menesi mokomes zenklu kalbos

aisku, dar tik pagrindiniai - pienas, valgyti, dar. ar jau pradeti rodyti kitus zenklus? turiu galvoje, kol vaikas situ dar nerodo, ar galima ir daugiau zenklu jam rodyti? ar nesusipainios?
Aš tai nerodyčiau daugiau... Pati pradžioj tik pienuko ženklą rodžiau, o kai tą išmoko taip greit, tai entuziazmas pagavo ir pradėjau daug visokių rodyti. Rezultatas - vaikas daugiau nieko ir neberodo, tik pienuką. Tai dabar apmažinau iki 2-3 žiūrėsim, akip toliau seksis. Manau, geriausia po 1-2 pradžioje...
QUOTE(bim-bam @ 2010 02 08, 15:36)
siaip skaiciau kazkur kad nuo sesiu menesiu jau galima, bet geriausia 8-10 men
Aš taip pat manau, kad geriau truputuką vėliau, kai vaikutis jau daugiau supranta ir greičiau išmoksta pakartoti. Nes labai anksti pradėjus teks ilgai laukti rezultatų - taip ir noras gali praeiti
QUOTE(DoNeila @ 2010 02 08, 16:57)
Kažkur buvo sakinys, kad pradėti tada, kai išmoksta rodyti "atia atia". Kiek čia tiesos?
Aš tokio dalykų niekur neskaičiau, bet pati savo vienai draugei lygiai taip pat patariau. Nes pamojuot ar paplot katučių tai juk labai natūraliai visi tėvai savo vaikučius mokina. O kai vaikutis išmoksta atkartoti šiuos ženklus, tai vadinasi, kad gali jau išmokti ir kitus.
QUOTE(bim-bam @ 2010 02 10, 20:48)
idomu, kaip tu mamu, kurios moko kudikius zenklu kalbos, artimieji reaguoja i visa tai? mano net vyras nekaip nusiteikes, o dviese butu daug lengviau... o apie senelius ir pan. isvis patyliu
Vyras tai mano palaiko mane, sutinka kad čia geras dalykas. Bet su savo mama tai net apsibarėm pradžioj. Nesąmonė jai tie ženklai ir viskas, "kaip kokia nesveika", "ką žmonės pagalvos"

Bet dabar jau apsiramino ir pati parodo ženkliukus. O kai papasakojau, kad dukrytė naktį per miegus inšti pradeda ir rodo "pienukas", tai sutiko pagaliau, kad geras čia dalykas