Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 11 dalis

QUOTE(pantera83 @ 2007 04 28, 22:24)
na tu pakelei man nuotaika, nes pasirinkau Pronovias Evasion is tu 3 sukneliu  biggrin.gif
Papildyta:
beje, parodyk savo suknele  mirksiukas.gif

geriau nerodysiu nes taviskei neprilyksta nors ji man irgi iskirtine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 04 28, 22:25)
geriau nerodysiu nes taviskei neprilyksta nors ji man irgi iskirtine  blush2.gif

svarbiausia, kad tau ji isskirtine drinks_cheers.gif parodyk mirksiukas.gif gausi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://public.fotki....g1946copy8.html
na va mano suknyte cia su fotosopu auskarai prideti kurie beveik toki patys bus ir kaklo papuosalo nebus nes man jis perkrauna visa vaizda ir veliumas nauja sius iki zemes na va taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 04 28, 22:34)
na va mano suknyte cia su fotosopu auskarai prideti kurie beveik toki patys bus ir kaklo papuosalo nebus nes man jis perkrauna visa vaizda ir veliumas nauja sius iki zemes na va taip  bigsmile.gif

sauni ir tavo suknele drinks_cheers.gif
Papildyta:
beje, ir puoste tavo lb grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 28, 22:38)
sauni ir tavo suknele  drinks_cheers.gif
Papildyta:
beje, ir puoste tavo lb grazi  thumbup.gif

na dar puokstes neissirinkau bet jau zinau kad is tu geliu darysiu tik dar neaisku kokia ax.gif
o suknyte man patinka nes kitokia nei kitos nemegstu as tu sablonu
Atsakyti
mano va...bet dar nebaigta...bus virsus svaovskiukais siuvinetas i kiekviena gelyte veliumas dvigubas iki menciu kazkur ir papuosalus pirksiu atskiri is svarovskiu irgi... ax.gif na beto ji cia man kokiais meziausiai dviem dydziais per didele kad korsetas net nesusivarste normaliai tai laikau isikibus kad nenukristu... lotuliukas.gif
Papildyta:
jetussss kokia dydele nuotrauka!!! blink.gif
beto dar kauseliu nera..tai papai taip biskiuka juokingai atrodo lotuliukas.gif
o kai ejau i salonus tai nesiau sia nuotrauka ir sakiau kad noriu tokios...tai kiek panasia ir radau
Atsakyti
[quote=remisita,2007 04 28, 22:43]
mano va...bet dar nebaigta...bus virsus svaovskiukais siuvinetas i kiekviena gelyte veliumas dvigubas iki menciu kazkur ir papuosalus pirksiu atskiri is svarovskiu irgi... ax.gif na beto ji cia man kokiais meziausiai dviem dydziais per didele kad korsetas net nesusivarste normaliai tai laikau isikibus kad nenukristu... lotuliukas.gif
Papildyta:

man grazus siu sukneliu virsus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sarune+ @ 2007 04 28, 22:41)
na dar puokstes neissirinkau bet jau zinau kad is tu geliu darysiu tik dar neaisku kokia  ax.gif
o suknyte man patinka nes kitokia nei kitos nemegstu as tu sablonu

na apie geles pakalbesim geliu forume mirksiukas.gif o del sukneliu tai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 28, 23:54)
na apie geles pakalbesim geliu forume  mirksiukas.gif o del sukneliu tai pritariu  drinks_cheers.gif

asiu mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 04 28, 22:43)
mano va...bet dar nebaigta...bus virsus svaovskiukais siuvinetas i kiekviena gelyte veliumas dvigubas iki menciu kazkur ir papuosalus pirksiu atskiri is svarovskiu irgi... ax.gif  na beto ji cia  man kokiais meziausiai dviem dydziais per didele kad korsetas net nesusivarste normaliai tai laikau isikibus kad nenukristu... lotuliukas.gif
Papildyta:
jetussss kokia dydele nuotrauka!!! blink.gif 
beto dar kauseliu nera..tai papai taip biskiuka juokingai atrodo lotuliukas.gif 
o kai ejau i salonus tai nesiau sia nuotrauka ir sakiau kad noriu tokios...tai kiek panasia ir radau

Kaip man patiko tavo suknele wub.gif wub.gif Kur tu ja gavai? Cia siuvaisi? O gal tokia nusipirkti kur nors galima, ar bent jau panasia? g.gif
Tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 04 28, 22:34)
na va mano suknyte cia su fotosopu auskarai prideti kurie beveik toki patys bus ir kaklo papuosalo nebus nes man jis perkrauna visa vaizda ir veliumas nauja sius iki zemes na va taip  bigsmile.gif

grazi ir neiprasta thumbup.gif
idedu remisitos bendra vaizdeli mirksiukas.gif , o taip tai nera bendro vaizdo doh.gif
Atsakyti
labai graži suknutė, remisita wub.gif
Atsakyti
remisita laaaabai grazi suknele wub.gif thumbup.gif
tik kai kauseliu nera, tai krutine keistai atrodo, bet kai pasikels, tai tada super bus wub.gif
Atsakyti