mergytes as tai pamanaiu taip:
jei jau issirinkot suknyte is kokio katalogo ar pronovias ar la Sposa ar dar kokios garsios firmos ar visai nezinomos butu tikrai maloniau vertinti suknytes ir pasakyti savo nuomone apie jas, jei butu nufotografuotos jus pacios su jomis, nes nuo kiekvienos figuros suknele atrodo kitokia tiksliau, suknele ta pati ziurisi skirtingai kiekvienai panelei, taip, kad jei nenorit rodyti veideliu tiesiog uztusuokit juos ir tiek bet tikrai butu maloniau ziureti - cia mano asmenine nuomone
jei jau issirinkot suknyte is kokio katalogo ar pronovias ar la Sposa ar dar kokios garsios firmos ar visai nezinomos butu tikrai maloniau vertinti suknytes ir pasakyti savo nuomone apie jas, jei butu nufotografuotos jus pacios su jomis, nes nuo kiekvienos figuros suknele atrodo kitokia tiksliau, suknele ta pati ziurisi skirtingai kiekvienai panelei, taip, kad jei nenorit rodyti veideliu tiesiog uztusuokit juos ir tiek bet tikrai butu maloniau ziureti - cia mano asmenine nuomone

as manau kad zuvytes formos suknele gali etis tik tobulos figuros savininkes, ens kai uzsides kokia pustazande mergaiciuke su trumpomis kojomis tai griuk is juoko...
tai va...ir siaip jos man progines sukneles bet tik jau ne vestuvines...
sorry, cia as taip galvoju, nesupykit jei kam atrodo kitaip...man jos tikrai labai grazu..

QUOTE(pantera83 @ 2007 04 28, 17:22)
na lygteais grazi suknyte virsus bent grazus, taciau kai negali pamatyti visos sukneles visu ugiu nelabai galiu pasakyti...

QUOTE(sarune+ @ 2007 04 28, 19:38)
na lygteais grazi suknyte virsus bent grazus, taciau kai negali pamatyti visos sukneles visu ugiu nelabai galiu pasakyti... 

geriau matosi cia http://www.partypop....ses/m266698.htm (paskutine)
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 28, 20:06)
Man tai labai grazi suknyte, nors ta pirma ideta suknene visa matos,bet virsus naujoviskas,mezginiai- man tai pasaka. Svarbu pacios figurai tiktu toks modelis.
suknele superine man tai labai grazi tik aisku svarbu kad tau ji tiktu ir jauciu ne mazai kainuos be 3000 niekur...ane?

aciu mergaites uz nuomone, matavausi, ir atrodo, kad tinka
beje, o sitos dvi nebus jums grazesnes? (zr. www.elesna.lt 12 psl. 3-ia ir 5-a sukneles)

QUOTE(pantera83 @ 2007 04 28, 22:15)
aciu mergaites uz nuomone, matavausi, ir atrodo, kad tinka
beje, o sitos dvi nebus jums grazesnes? (zr. www.elesna.lt 12 psl. 3-ia ir 5-a sukneles)

na as teikiu prioriteta pronovias suknelei ji superine as tokios noreciau labai !!!o tos kurias cia paminejai pries ja mano akimis nublanksta

QUOTE(sarune+ @ 2007 04 28, 22:19)
na as teikiu prioriteta pronovias suknelei ji superine as tokios noreciau labai !!!o tos kurias cia paminejai pries ja mano akimis nublanksta 

na tu pakelei man nuotaika, nes pasirinkau Pronovias Evasion is tu 3 sukneliu

Papildyta:
beje, parodyk savo suknele