Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 11 dalis

aciu paneles.. blush2.gif labai smagu girdeti kad jums patinka.. biggrin.gif o nuomavausi as ja Nuotaku namuose..pirkti tai nzn ar yra kurnors... g.gif smile.gif
Atsakyti
pasakykit ar jum taip nera,kuo arciau vestuviu datos tuo maziau noriu detis savo issirinkta suknyte.nezinau ka daryti ar ieskot kitos ar cia tik nuo vestuviu rupesciu stogas vaziuoja,cia ass
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 04 29, 10:46)
pasakykit ar jum taip nera,kuo arciau vestuviu datos tuo maziau noriu detis savo issirinkta suknyte.nezinau ka daryti ar ieskot kitos ar cia tik nuo vestuviu rupesciu stogas vaziuoja,cia ass

na as tai manau kad maziau pergyvenk man irgi buvo uzeja tokai paranoja, kad gal ne sioji suknele mano blush2.gif bet va kuo toliau tai kaip tik susikuriu visa bendra vaizda kaip atrodysiu su papuosalais nuometu ir pan tai man ramaiu darosi busim kitokios nei standartas nu ir kas, tik zinai man kazkaip tavo nuometas toks per tamsus atrodo?ar jis tokios pat spalvos kaip sijono tiulis?ar tamsesnis nes man regis tau graziau sviesesnis nuonetas turetu ziuretis?kaip manai? osiaip tai maziau pergyvenk, gera ta suknele pamatysi atrodysi ta diena stulbinamai tik butinai pasirudink tadabus liux thumbup.gif nes dabar labai matosi kad suknele sampanine ax.gif
Atsakyti

viskas cia normalu. juk visos norim, kad sita diena butu ideali, tai prasideda visokie svarstymai: "o gal su sita suknele atrodyciau dar graziau". taigi nusiramink, visa tai praeis. nebent tu pati nesijauti, kad cia TAVOJI suknele?
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 04 29, 11:31)
na as tai manau kad maziau pergyvenk man irgi buvo uzeja tokai paranoja, kad gal ne sioji suknele mano  blush2.gif  bet va kuo toliau tai kaip tik susikuriu visa bendra vaizda kaip atrodysiu su papuosalais nuometu ir pan tai man ramaiu darosi busim kitokios nei standartas nu ir kas, tik zinai man kazkaip tavo nuometas toks per tamsus atrodo?ar jis tokios pat spalvos kaip sijono tiulis?ar tamsesnis nes man regis tau graziau sviesesnis nuonetas turetu ziuretis?kaip manai? osiaip tai maziau pergyvenk, gera ta suknele pamatysi atrodysi ta diena stulbinamai tik butinai pasirudink tadabus liux  thumbup.gif nes dabar labai matosi kad suknele sampanine  ax.gif

zinok prie sampaniniu sukniu toki nuometa ir teduoda mirksiukas.gif baltas labai skirtusi nuo suknes smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 04 29, 12:57)
zinok prie sampaniniu sukniu toki nuometa ir teduoda mirksiukas.gif baltas labai skirtusi nuo suknes smile.gif

as tai suprantu kad neduos balto o ir nereikia, nes paskui suknele kaip purvina atrodys ,bet sitas man kazkodel rusvas atrodo ir sijono tiulio spalvyte sviesesne man regis.
Atsakyti

o man tai vakar buvo pirmosios asaros del sukneles, nes siuveja negali pasiut tokios sukneles, kokios as norejau, tai susitarem del kito modelio verysad.gif tai ir klausiu jusu, kuri suknele grazesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 29, 13:23)
o man tai vakar buvo pirmosios asaros del sukneles, nes siuveja negali pasiut tokios sukneles, kokios as norejau, tai susitarem del kito modelio  verysad.gif tai ir klausiu jusu, kuri suknele grazesne  biggrin.gif

tai dabar is kuriu renkiesi?
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 04 29, 13:29)
tai dabar is kuriu renkiesi?

tai jau susitariau del Pronovias Evasion, sakei, kad graziausia mirksiukas.gif bet labiau norejau is Elesnos psl. jau vakar visas rodziau biggrin.gif tai nezinau, ar ir pasilikt prie sio varianto, ar ieskoti kitos siuvejos g.gif
Atsakyti
tai dabar pasakyk norejai labaiu tos visos su kvarbatkytem ar kitos?
turbut tos su kvarbatkytem neapsieme pasiut nes labai siunku turbut
g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 04 29, 13:36)
tai dabar pasakyk norejai labaiu tos visos su kvarbatkytem ar kitos?
turbut tos su kvarbatkytem neapsieme pasiut nes labai siunku turbut
g.gif

labiau norejau tos 3-ios is Elesnos psl., bet neturi tinkamos siuvimo masinos tokiai suknelei pasiut verysad.gif o tau ta pati pirmoji, kuria parodziau, grazesne? mirksiukas.gif
Atsakyti