Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 11 dalis

QUOTE(ausryteKLP @ 2007 01 27, 22:31)
laba mergytes,tai va,snd buvau salone vienam,matuotis sukneliu,ir nusivyliau,nezinau ko noriu,prisimatavau daugybe sukniu,ir nezinau ka daryt,ar vientisa imt,ar su sijonu ir korsetu,nezinau ka daryt.maciau del kainu domites,na man sake taip,jei noreciau siutys suknele ir ja poto palikt salone nuomai,tai kainuotu apie 1200lt, a jei siutys ir pasiimti ja sau,tai apie 1800-1900lt. o nuoma,jei nuomot ka jie turi tai apie 700-800lt, ir nezinau ka daryti..patarkit mergaites man... nemaniau kad taip bus sunku issirinkti suknele.
Papildyta:
ir dar cia adresiukas, cia daugybe sukneliu
http://www.salons.su...ections/svad/20

AusryteKLP, o kaip del tu kainu kai siuniesi ir pas juos poto palieki. Cia tokia kaina visom suknelem ar priklauso ir nuo medziagos ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(tomamil @ 2007 01 27, 13:10)
thumbup.gif Joa tavo idetu sukneliu modeliukai labai... labai puikus.
as taip pat kazko panasaus ieskau...nes sukneles is atlaso jau atsibodusios ir nebemadingos... g.gif

Na, gal is atlaso suknytes ir atsibode, bet nesakyciau, jog nebemadingos... g.gif
Nes tarkim "Alvina Valenta" 2007 pavasario nuotaku suknytes yra ir su atlasu... mirksiukas.gif http://alvinavalenta.com/home.html
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 01 28, 00:21)
AusryteKLP, o kaip del tu kainu kai siuniesi ir pas juos poto palieki. Cia tokia kaina visom suknelem ar priklauso ir nuo medziagos ir t.t.?

na jei siunies sukne pagal save,na tokios kokios tu nori,ir uzsidedi savo diena,ir poto ja palieki salone,tai apie 1200lt, na as klausiau kiek kainuotu siutys,tai man pasake kad 1200lt,ir nesake nieko kad kazkas nuo medziagos priklausytu, na manau kai pradetum siutys pradetu sakyt tas tiek kainuoja tas tiek,na as tai net nzn ka darysiu,siaip kai buvau tam salone,tai buvo viena mergaite atejus,ji is katalogo nusiziurejo suknyte,ir tokia pat siusys pas ja.
Atsakyti
Sveikutes,merginos. Na va buvau pagyrusi,kad graziai bendraujat ir visos buvot dinge,tik pati keliom dienom pradingau, o cia gi jau visa delegacija.
Joa ir Gita,tikrai grazias sukneles issirinkot,jei buciau neistekejusi pries 2 metus,buciau tokias isimylejusi.O jusu vyrukai prie altoriu is padu isvirs jus tokias grazias pamate.
Na as irgi tik dabar susimasciau,kad tie neriniai tikrai labai seksualiai ir prabangiai atrodo,visokie karoliukai,swarovskiai ir blizguciai pries juos nublanksta.
Bet isivaizduoju kiek jums tokia medziagyte kainuos doh.gif .
Bet Linkiu,kad viskas iseitu taip kaip planuojat.
Sekmes
Papildyta:

Merginos,o kaip jus cia idedate tas didziasias nuotraukas?
as irgi noreciau ideti keleta pavyzdeliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2007 01 29, 17:12)
Sveikutes,merginos. Na va buvau pagyrusi,kad graziai bendraujat ir visos buvot dinge,tik pati keliom dienom pradingau, o cia gi jau visa delegacija.
Joa ir Gita,tikrai grazias sukneles issirinkot,jei buciau neistekejusi pries 2 metus,buciau tokias isimylejusi.O jusu vyrukai prie altoriu is padu isvirs jus tokias grazias pamate.
Na as irgi tik dabar susimasciau,kad tie neriniai tikrai labai seksualiai ir prabangiai atrodo,visokie karoliukai,swarovskiai ir blizguciai pries juos nublanksta.
Bet isivaizduoju kiek jums tokia medziagyte kainuos  doh.gif .
Bet Linkiu,kad viskas iseitu taip kaip planuojat.
Sekmes

aciu uz palaikyma 4u.gif
As vis nedrystu eiti pas siuvejas klaustis kiek gi kainuos tokia suknele pasisiuti, baisu, kd uzsiprasys tokios kainos kokios negalesiu skirti suknelei doh.gif
Atsakyti
Stai tokia labai grazi suknyte
Atsakyti
user posted image
user posted image
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ideali ji man atrodo
Atsakyti
Gita,manau,kad viskas tau pasiseks,tiesiog buk labai uzsisspyrusi ir negalvok,kad tik dizainere gali pasiuti tokia suknele,kartais kaimo bobute tau tokiu rankdarbiu gali prisiuvineti,kad net dizaineris neprikurtu.Neapsiribok viena siuveja,nueik pas kelias,o medziagos bandyk ieskotis ir pati.Viskuo kuo gali pasirupinti pati,taip ir daryk,pati gali nustebti kaip viska sugebesi susirasti,susiorganizuoti ir busi rezultatu patenkinta dvigubai,negu kai kazkas padaro viska iki galo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2007 01 30, 01:27)
Gita,manau,kad viskas tau pasiseks,tiesiog buk labai uzsisspyrusi ir negalvok,kad tik dizainere gali pasiuti tokia suknele,kartais kaimo bobute tau tokiu rankdarbiu gali prisiuvineti,kad net dizaineris neprikurtu.Neapsiribok viena siuveja,nueik pas kelias,o medziagos bandyk ieskotis ir pati.Viskuo kuo gali pasirupinti pati,taip ir daryk,pati gali nustebti kaip viska sugebesi susirasti,susiorganizuoti ir busi rezultatu patenkinta dvigubai,negu kai kazkas padaro viska iki galo. mirksiukas.gif

aciu uz patarimus 4u.gif
Kadangi laiko turiu daug, tai taip ir padarysiu smile.gif
Atsakyti
Man tai paskutiniu metu pacios graziausios tokios iki keliu, minimalistines, romantiskos. wub.gif Jei tekeciau dabar, tik tokia rinkciausi.
Na, sitos gal idealia nevadinciau, bet stilius panasus
Papildyta:
Arba va desine man grazi, ir bateliai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridikute: 30 sausio 2007 - 11:47
QUOTE(Ridikute @ 2007 01 30, 13:46)
Man tai paskutiniu metu pacios graziausios tokios iki keliu, minimalistines, romantiskos. wub.gif  Jei tekeciau dabar, tik tokia rinkciausi.
Na, sitos gal idealia nevadinciau, bet stilius panasus
Papildyta:
Arba va desine man grazi, ir bateliai labai  wub.gif

as ta pirmaja buvau jau nusiziurejusi. Galvojau antrai dienai tokia siutis. Siaip labai grazi suknele wub.gif bet tokios pirmai vestuviu dienai nesideciau. Pirmiausia del to, kad norisi nors viena karta gyvenime uzsideti "tikra" vestuvine suknele. O be to, tokia suknele gali uzgozti sveciai apsirenge ispudingiau uz nuotaka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 01 29, 17:23)
user posted image
user posted image
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ideali ji man atrodo

Nesuprantu kodel mano nuotrauku nerodo jas vis istrina ar kaip cia yra??
Atsakyti