Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 11 dalis

QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 01 27, 16:30)
tai taip tada ir dalinkimes, tu antraja siukis, o as pirmaja  drinks_cheers.gif
beje, gal klausinejaisi jau pas siuvejas kiek kainuotu ja pasiusiuti ir pan?

4u.gif gerai, as jau nusprendziau antraja siutis, vasario pabaigoj susitiksiu su dizainere, tada zinosiu ir kaina mazdaug, tada daugiau papasakosiu,manau, nuo medziagos priklausys labai kaina...
Papildyta:
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 27, 16:37)
Merginos, atrodo prisišnekėjau  doh.gif
vieną dieną užsimaniau kažką pasimatuoti, ir nuvažiavau į vieną jau nužiūrėtų salonų. pasimatavau... suknelė liko atmintyje ilgam  wub.gif
nors važiuodama galvojau, kad matuosiuos visai kitą

nagi nagi ir kokia jau ten nusiziurejai? ax.gif Gal ir imsi ja?
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 01 27, 16:59)
nagi nagi ir kokia jau ten nusiziurejai?  ax.gif Gal ir imsi ja?

vienam salone, Vilniaus užkampyje. tik ji man didoka doh.gif reiks prašyt kad pataisytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 01 27, 18:59)
4u.gif gerai, as jau nusprendziau antraja siutis, vasario pabaigoj susitiksiu su dizainere, tada zinosiu ir kaina mazdaug, tada daugiau papasakosiu,manau, nuo medziagos priklausys labai kaina...

kokiame mieste zadi siutis suknele?
Labai lauksiu kada papasakosi apie tai ka pasake dizainere 4u.gif
Del kainos irgi taip manau, kad bus labai brangi medziaga ir todel atitinkamai kainuos suknele...

Beje, jei siusime suknele is tokios pacios medziagos, tai gal kooperuokimes ir kartu uzsakinekime dvi sukneles? Pigiau gal tada iseis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita_tiesiog: 27 sausio 2007 - 17:09
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 27, 17:05)
vienam salone, Vilniaus užkampyje. tik ji man didoka  doh.gif  reiks prašyt kad pataisytų  ax.gif

Tai cia retas atvejis kad nereiketu nieko taisyti, man rodos. Gal kokia nuotraukyte turi, smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 01 27, 17:09)
Tai cia retas atvejis kad nereiketu nieko taisyti, man rodos. Gal kokia nuotraukyte turi, smalsu  blush2.gif

ne neturiu... bet galiu pasakyt, kad ji gifiūrinėm rankovytėm, ir priekiu. jei kas ką supratot..
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 01 27, 17:08)
kokiame mieste zadi siutis suknele?
Labai lauksiu kada papasakosi apie tai ka pasake dizainere  4u.gif
Del kainos irgi taip manau, kad bus labai brangi medziaga ir todel atitinkamai kainuos suknele...

Beje, jei siusime suknele is tokios pacios medziagos, tai gal kooperuokimes ir kartu uzsakinekime dvi sukneles? Pigiau gal tada iseis?  blush2.gif

Vilniuje, va cia http://www.ratutostudija.lt/
As tik vasario pabaigoj grisiu i Lt. O kiek mazdaug tu pasiryzus skirti suknelei? As tai net nezinau, jeigu pasiutu man tokia, kaip svajoju... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 27, 17:10)
ne neturiu... bet galiu pasakyt, kad ji gifiūrinėm rankovytėm, ir priekiu. jei kas ką supratot..

Na man tai gifiuras ar kaip jis ten (tiulis geletas) tai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 01 27, 17:15)
Na man tai gifiuras ar kaip jis ten (tiulis geletas) tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

jo būtent siuvinėtas gifiūras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 01 27, 19:13)
Vilniuje, va cia http://www.ratutostudija.lt/
As tik vasario pabaigoj grisiu i Lt. O kiek mazdaug tu pasiryzus skirti suknelei? As tai net nezinau, jeigu pasiutu man tokia, kaip svajoju... rolleyes.gif

Na, as suknele noreciau pradeti siutis balandzio menesi kai MB grys i Lietuva ir atves pinigu lotuliukas.gif
o del kainos tai labai noreciau tilpti i 2000 lt blush2.gif o tu?
beje, kiek zinau tai galima suknele siutis ir palikti poto ja salonui. Taip iseitu, kad pasisiutum ir issinuomotum. Tada iseina pigiau
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 01 27, 17:17)
Na, as suknele noreciau pradeti siutis balandzio menesi kai MB grys i Lietuva ir atves pinigu  lotuliukas.gif
o del kainos tai labai noreciau tilpti i 2000 lt  blush2.gif  o tu?
beje, kiek zinau tai galima suknele siutis ir palikti poto ja salonui. Taip iseitu, kad pasisiutum ir issinuomotum. Tada iseina pigiau

Mano vestuves birzelio 9, tai jau man reikia pradeti siutis smile.gif Ta mados studija tai neuzsiima sukneliu nuoma, bet aisku galima tartis su kitais salonais, as bandysiu po vestuviu parduot kokiam salonui, susigrazinti nors kiek islaidu, dar nenusprendziau galutine sumos kiek skirsiu suknelei, kiek pavyks sutaupyti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 01 27, 21:04)
Mano vestuves birzelio 9, tai jau man reikia pradeti siutis  smile.gif Ta mados studija tai neuzsiima sukneliu nuoma, bet aisku galima tartis su kitais salonais, as bandysiu po vestuviu parduot kokiam salonui, susigrazinti nors kiek islaidu, dar nenusprendziau galutine sumos kiek skirsiu suknelei, kiek pavyks sutaupyti  blush2.gif  blush2.gif

tai tada as lauksiu vasario kai suzinosi apie vestuviu kaina ir ar galima gauti bent panasios medziagos suknelei wub.gif
Atsakyti
laba mergytes,tai va,snd buvau salone vienam,matuotis sukneliu,ir nusivyliau,nezinau ko noriu,prisimatavau daugybe sukniu,ir nezinau ka daryt,ar vientisa imt,ar su sijonu ir korsetu,nezinau ka daryt.maciau del kainu domites,na man sake taip,jei noreciau siutys suknele ir ja poto palikt salone nuomai,tai kainuotu apie 1200lt, a jei siutys ir pasiimti ja sau,tai apie 1800-1900lt. o nuoma,jei nuomot ka jie turi tai apie 700-800lt, ir nezinau ka daryti..patarkit mergaites man... nemaniau kad taip bus sunku issirinkti suknele.
Papildyta:
ir dar cia adresiukas, cia daugybe sukneliu
http://www.salons.su...ections/svad/20
Atsakyti
QUOTE(ausryteKLP @ 2007 01 27, 22:31)
laba mergytes,tai va,snd buvau salone vienam,matuotis sukneliu,ir nusivyliau,nezinau ko noriu,prisimatavau daugybe sukniu,ir nezinau ka daryt,ar vientisa imt,ar su sijonu ir korsetu,nezinau ka daryt.maciau del kainu domites,na man sake taip,jei noreciau siutys suknele ir ja poto palikt salone nuomai,tai kainuotu apie 1200lt, a jei siutys ir pasiimti ja sau,tai apie 1800-1900lt. o nuoma,jei nuomot ka jie turi tai apie 700-800lt, ir nezinau ka daryti..patarkit mergaites man... nemaniau kad taip bus sunku issirinkti suknele.
Papildyta:
ir dar cia adresiukas, cia daugybe sukneliu
http://www.salons.su...ections/svad/20

zinok, kai pasimatuosi TA suknele, is karto suprasi, kad sita ir jokia kita
man irgi taip buvo: galvojau, sakes, neissirinksiu
bet kai uzsivelki tinkama suknele is karto supranti
jau tada apie jokias kitas negalvoji
as pries renkantis buvau nusprendusi, kad butinai noriu vientisos sukneles, o
gavosi taip, kad issinuomavau dvieju daliu ir likau labai patenkinta
sekmes renkantis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cike: 27 sausio 2007 - 21:56