Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos- 2

QUOTE(mamaEgle @ 2007 06 08, 21:26)
Bet paskui jos kaip baisiai graudžiai atrodo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na manau kad kol jos man iki graudumo atrodys, tai jau ir vasara pasibaigs hihihi.gif

QUOTE(milabra @ 2007 06 11, 00:55)
Ai, šiaip užbėgau pasiguosti - nu jau kaip neauga šįmet palergonijos, baisu. Žydėt žydi, bet visai į ūgį neauga. Tai iš lauko taip juokingai loveliai atrodo  verysad.gif Senės palergonijos suvešėjusios, lapai didžiausi - o žiedų nėra. O naujosios žydi, bet mažutės susitraukusios, jokio vaizdo sad.gif Kaip tą jų augimą paskatinti?

nu pas mane irgi kazkaip augimo nerasta schmoll.gif nu zydet, tai po biski zydi g.gif
ciuju reiks eiti ieskoti trasu spec. palergonijom g.gif
Atsakyti
Kas cia daros, visos guodziasi kad prastai auga ar zydi g.gif

As siandien nusipirkau dvi dezes pelargoniju, papigiai, bet ziedai sudziuve ir pacios jos perdziuve, bandysiu atgriebti, dabar visus sudziuvusius lapus nuskabiau ir ziedus visus, nors ju ten ir nebuvo, sudziuve kazkokie, pridariau foto jei pavyks atgriebti parodysiu kokios buvo ir kokios bus zydincios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 06 11, 14:25)
As siandien nusipirkau dvi dezes pelargoniju, papigiai, bet ziedai sudziuve ir pacios jos perdziuve, bandysiu atgriebti, dabar visus sudziuvusius lapus nuskabiau ir ziedus visus, nors ju ten ir nebuvo, sudziuve kazkokie, pridariau foto jei pavyks atgriebti parodysiu kokios buvo ir kokios bus zydincios  ax.gif

aha, butu idomu pamatyti g.gif
Atsakyti
Kad žydėtų tai nieko nedarau biggrin.gif laistau visokiom trąšom pakaitom - kartą į savaitę. Tai žydinčioms, tai palergonijoms, tai nuo lapų geltonavimo. Kartą užtelėjau vijoklinėms ir svyrančioms smile.gif Nu tai žydi, bet va, mažos labai. neturiu fotiko, parodyčiau kaip jo atrodo unsure.gif
Atsakyti
mano augaliukaio cia mano pelargonijos...prisodinau i lovelius su slamuciais... ir lakisius dar... prasom pasakyt kas negerai? kazkaip gal mazai zydi.... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 12, 15:01)
mano augaliukaio cia mano pelargonijos...prisodinau i lovelius su slamuciais... ir lakisius dar... prasom pasakyt kas negerai? kazkaip gal mazai zydi.... g.gif  blush2.gif

Viskas gerai įsižydės, jos dar jaunos, o jei nori labai gausaus žydėjimo sodink tuščiavidures, jos žydi dvigubai gausiau už pilnavidures.
Atsakyti
Labai gražu , tik dar biški laiko reik ,juk vasara dar tik prasideda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 12, 16:28)
Viskas gerai įsižydės, jos dar jaunos, o jei nori labai gausaus žydėjimo sodink tuščiavidures, jos žydi dvigubai gausiau už pilnavidures.

asiu 4u.gif man sake kai pirkau apie tai...bet labai jau norejau pilnaviduriu... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Augė @ 2007 06 12, 16:34)
Labai gražu , tik dar biški laiko reik ,juk vasara  dar  tik prasideda  smile.gif

asiu, bet gi zinai kai nekantru..norisi kad labiau zydetu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 12, 15:01)
mano augaliukaio cia mano pelargonijos...prisodinau i lovelius su slamuciais... ir lakisius dar... prasom pasakyt kas negerai? kazkaip gal mazai zydi.... g.gif  blush2.gif

lb grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 12, 17:29)
lb grazu wub.gif  thumbup.gif

aciukas... blush2.gif
Atsakyti
Na mano tai bujoja. Kaip salotos atrodo doh.gif , nes žydėt tik tik pradeda

http://public.fotki....3/pelargonijos/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 12 birželio 2007 - 22:18
QUOTE(sparow @ 2007 06 12, 23:46)
Na mano tai bujoja. Kaip salotos atrodo  doh.gif , nes žydėt tik tik pradeda

http://public.fotki....3/pelargonijos/

Super! labai grazi gelyte!!! 4u.gif kaip as noreciua kad mano tokios butu blush2.gif
Atsakyti