Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos- 2

QUOTE(Smurfiukas @ 2007 06 13, 15:31)
Negaliu susilaikyti nepagyrusi Auges kaktusiuku ivairoves ir grozio, bei Tamsi palergoniju spalvu grozio thumbup.gif  4u.gif

aciukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2007 06 13, 11:20)
Kolkas žydi, bet atrodo, kad greit nusibaigs ( nors žiedelius naujus ir krauna)  wink.gif lapai pradėjo geltonuoti ir džiūti. Laistau, tręšiu, bet panašu, kad jai per karšta. Saulė kaip pradeda nuo pirmos kepint tai iki nusileidimo. Tik pelargonijos ir atlaiko tokias sąlygas doh.gif

Sparow,

O kiek reikia laukti, kad palerg. taip subujotų tankiai. Aš sodinau 3 į 60 cm. lovelį, tai jau isbujojo, bet dar ne taip tankiai kaip pas tamstelę. schmoll.gif Ar ten pas tave taip vešlu, kad dar kažkokių esi prisodinusi?
Atsakyti
Ar kas nors is Jusus tresiate pelargonijas trasomis pirktomis Thomas Philips, didele dezute birios trasos, kaina berods apie 7 Lt, skirta terasinems ar balkoninems gelems, nebrangios, o gal ir visai geros?
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 06 13, 21:27)
Sparow,

O kiek reikia laukti, kad palerg. taip subujotų tankiai.

Mano lovelis 75 cm ( specialiai išmatavau). Ir susodinti 5 daigai. 3 rūšių. Tos, kur labiausiai vešlios, dar nežydi, nors pumpurų jau daug. Pelargonijos pernykštės ir pavasarį aš jas labai labai stipriai nukarpiau. Gal todėl unsure.gif
Atsakyti
Dar gal joms labai tiko Shults trąšos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 14 birželio 2007 - 10:01
o tai as siemet pirkausi palergonijas, tai tas pacias galesiu ir kitamet auginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 14, 13:18)
o tai as siemet pirkausi palergonijas, tai tas pacias galesiu ir kitamet auginti g.gif

lotuliukas.gif Galėsi, jei sugebėsi per žiemą išsaugoti thumbup.gif Bet tikiuosi, kad tau pasiseks, juk turi namą, o name gal rasi nešildomą šviesią patalpą g.gif Pas mane bute išgyveno tik paprastos svyrančio doh.gif Nei pilnavidurės, nei našlaitinės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 06 14, 21:38)
lotuliukas.gif  Galėsi, jei sugebėsi per žiemą išsaugoti thumbup.gif Bet tikiuosi, kad tau pasiseks, juk turi namą, o name gal rasi nešildomą šviesią patalpą g.gif Pas mane bute išgyveno tik paprastos svyrančio doh.gif Nei pilnavidurės, nei našlaitinės  schmoll.gif

Tik pries menesi susizavejusi nusipirkau pora svyranciu, ir viena paprasta palergonija. paprastoji pas mane ant palanges kambaryje, o svyrancios istiklintuose balkonuose. Nelabai supratau, per ziema jas reikia sviesiai ir vesiai laikyti?? Tai ar tiktu joms balkone ziemoti??
Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2007 06 15, 09:31)
Tik pries menesi susizavejusi nusipirkau pora svyranciu, ir viena paprasta palergonija. paprastoji pas mane ant palanges kambaryje, o svyrancios istiklintuose balkonuose. Nelabai supratau, per ziema jas reikia sviesiai ir vesiai laikyti?? Tai ar tiktu joms balkone ziemoti??

Jeigu balkone žiemą nebūna minusinės temperatūros, tuomet tiktų. Dar galima bandyti laikyti rūsyje. Mano viena bendradarbė taip krūmines visada per žiemą laiko.
Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2007 06 13, 14:31)
Negaliu susilaikyti nepagyrusi Auges kaktusiuku ivairoves ir grozio, bei Tamsi palergoniju spalvu grozio thumbup.gif  4u.gif

Jei tai apie mano kaktusiukus tai dėkui 4u.gif

o dabar parodysiu savo pelargopnijas , vis atnaujindama baltają auginuos jau virš 10 metų ji pas mane pagarboj ir žiemą jos nenukerpu ir nemigdau , svyrančios išsilaikė raudonos , bet dar tik sukrovusios žiedus
violetinė ir svyranti ir karališka , atrodo nuotraukoj visai panašiai
beje ir našlaitinės man pradeda patikt , jei reik kompaktiškos , tai ji tinka , turiu dar viena bet ji šiuo metu nužydėjo ir kiti žiedukai tik skleidžiasi
na ir negalėjau parodyt begonijos išsilaikė anų metų , ji man labai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 15 birželio 2007 - 08:59
Auge,
labai graži ta karpytais lapukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 06 14, 20:38)
lotuliukas.gif  Galėsi, jei sugebėsi per žiemą išsaugoti thumbup.gif Bet tikiuosi, kad tau pasiseks, juk turi namą, o name gal rasi nešildomą šviesią patalpą g.gif Pas mane bute išgyveno tik paprastos svyrančio doh.gif Nei pilnavidurės, nei našlaitinės  schmoll.gif

nu tokiu vietu tai as turiu, tik idomuiki kokios temp., salcio ji istveria g.gif

QUOTE(Augė @ 2007 06 15, 09:56)
o dabar parodysiu savo pelargopnijas

lb grazios wub.gif o ta kur tokia kaip karpyta thumbup.gif
Atsakyti