Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos- 2

QUOTE(milabra @ 2007 05 23, 21:58)
Sveikos smile.gif Niu atbėgau pasitarti, nes mano balkonas pilnas palergonijų. Tik va, neauga. Sėdi, pumpurus krauna,kai kurios jau žydi, bet neauga sad.gif Ypač kompaktinės. Svyrančios dar kažkiek ūgtelėjo.... Tai čia jos dėl to, kad lauke tupi?

Visai normalu. Tik išneštos į naujas sąlygas gėlės sustoja augusios. Nepergyvenk, adaptuosis ir augs toliau. thumbup.gif
Atsakyti
Tau reikia dziaugtis, kad zydi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Niu atbėgau pasitarti, nes mano balkonas pilnas palergonijų. Tik va, neauga. Sėdi, pumpurus krauna,kai kurios jau žydi, bet neauga sad.gif Ypač kompaktinės. Svyrančios dar kažkiek ūgtelėjo.... Tai čia jos dėl to, kad lauke tupi?

O mano svyrancios balkone kaip tik auga, lapoja, o pumpuru visiskai nekrauna cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 05 24, 12:34)
O mano svyrancios balkone kaip tik auga, lapoja, o pumpuru visiskai nekrauna  cry.gif

Nenusimink, kai pradės žydėti... wub.gif O mano jau pamažu skleidžiasi, ypač antrametės ir trečiametės daug žiedų prileidę. Pavasarį iš atžalų priaugintos dar gerokai mažesnės, bet irgi vieną kitą žiedelį turi.
Atsakyti
Mano net iš sėklų jau pradeda žydėti. Ypač iš mano rinktų sėklų. Parduotuvinės sėklinės labai sunkiai žiedus skleidžia, nors jos mane labiausiai domina. Bet kuo labiau laukiu, tuo ilgiau jos mane erzina. doh.gif Prasiskleidė viena raudona, o kita jau visą savaitę prasiskleisti negali. Panašu, kad bus ružava, nors lapai visai kitokie g.gif Galvojau, kad balta. g.gif taip norėtųsi baltos ax.gif

Tos, kur pirkau daigus parduotuvėje, labai lėtai auga, tik žiedus krauna, nors jau kartą visus nuskabiau, vėl naujus sukrovė g.gif Dabar jau nebeskinsiu unsure.gif
Papildyta:
Mano kaimynė ką tik gėles palaistė doh.gif doh.gif Pažiūrėkit į laiką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 24 gegužės 2007 - 11:08
QUOTE(laurindre @ 2007 05 24, 12:08)
Parduotuvinės sėklinės labai sunkiai žiedus skleidžia, nors jos mane labiausiai domina.
Tos, kur pirkau daigus parduotuvėje, labai lėtai auga, tik žiedus krauna, nors jau kartą visus nuskabiau, vėl naujus sukrovė g.gif Dabar jau nebeskinsiu unsure.gif
Papildyta:
Mano kaimynė ką tik gėles palaistė doh.gif  doh.gif Pažiūrėkit į laiką g.gif

mano irgi parduotuvines blush2.gif buvo dvi po viena ziedeli sukrovusios ir viskas - dabar aplamai nematyti, kad koki krautu verysad.gif pas kai kuriuos parduotuvines kaip tik pradeda zydeti labai mazos g.gif o pas mane jau tikrai dideles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 05 24, 11:24)
Tau reikia dziaugtis, kad zydi  drinks_cheers.gif

nu džiaugiuosi. Mano balkonas rytinėje pusėje, tai gėlės gauna labai teisingą saulę - daug ir ne per karštos. Tai pernai visos labai žydėjo smile.gif Šymet irgi kruta, palergonijos dauguma sukrovė pumpurus, tik senės kažko dar delsia...
Ir surfinija vieną žiedą jau išskleidė ax.gif
Atsakyti
Na o mano balkonas tai visiskai pietinis tai saulute taip pakepina, kad net geliu gaila.
Siais metais dar pasodinau pora begoniju, ziuresim kas gausis is to. Kol kas tai jos zydi ir dar nenukepe. O kiek girdejau tai begonijos nemegsta daug saules g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 05 23, 16:12)
Dar ir kokia gėlininkė lotuliukas.gif , kokių tik ji gėlių neturi g.gif  Vien aš ją užsekiau 3 gėlių skyreliuose mirksiukas.gif

unsure.gif kas cia per sekiojimas lotuliukas.gif

O su kaimynais tai neklauskit. Mano viršutiniai kaimynai tai pelenus per balkoną krato. Kiekvieną vakarą tenka nupūsti nuo lapelių dry.gif Jau kelis lapus ir apdegino sad.gif Vis nesuseku katras, kai pamatysiu tikrai peleninę padovanosiu mad.gif

oi man irgi ant galvos kratydavo, o dar ir byciokus mete pro langa, tai syki uzstaciau bycioku talka padaryti lotuliukas.gif

QUOTE(laurindre @ 2007 05 24, 12:08)
Mano kaimynė ką tik gėles palaistė doh.gif  doh.gif Pažiūrėkit į laiką g.gif

nupusus tavo kaiminka doh.gif

o as siandien norejau dasipirkti svyranciu palergoniju ir nera cry.gif vsos tokios dideles po 10lt, o as norejau mazesniu, man i lovelius reikia pasodinti ax.gif
reiks sestadieni matyt iki turgaus nueiti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 05 24, 13:30)
Na o mano balkonas tai visiskai pietinis tai saulute taip pakepina, kad net geliu gaila.
Siais metais dar pasodinau pora begoniju, ziuresim kas gausis is to. Kol kas tai jos zydi ir dar nenukepe. O kiek girdejau tai begonijos nemegsta daug saules  g.gif

pas mane pietryciai. po pietu saule nusisuka. jau trecius metus auginu balkone palergonijas. sulfinijas kazkada irgi auginu, bet jos siek tiek lepesnes - palergonijos geriau thumbup.gif
bandziau pernai ir gumbines begonijas auginti. iskepe jos pas mane doh.gif vis delto joms reikia labiau pavesio
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 05 24, 13:35)

o as siandien norejau dasipirkti svyranciu palergoniju ir nera cry.gif vsos tokios dideles po 10lt, o as norejau mazesniu, man i lovelius reikia pasodinti ax.gif
reiks sestadieni matyt iki turgaus nueiti bigsmile.gif

namatau is kokio tu miesto, bet praita sestadieni, kaune stoties turgui pirjau svyranciu palergoniju, buvo ir po 10lt bet pirkau mazesnes tai po 3lt, buvo ir po 6 bet uzaugs juk dar tik pradzia vasaros smile.gif
Atsakyti
labukas gėlyčių mylėtojos skaičiau skaičiau ir supratau kad tikriausiai galiu ant laiptų rytinėje pusėje kabinti pelargonijas ir begonijas jos labai nenuskurs kad nebus daug saulės?
Atsakyti