Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos- 2

QUOTE(laurindre @ 2007 05 22, 16:47)
Balkonai nestiklinti, bet nereiškia, kad galima lieti upeliais. Būna ir skalbiniai beveik išdžiūvę, o iš viršaus bėga doh.gif

nu jooo.... blink.gif blink.gif cia tai ziauru, as buciau jau senai iki tos kaiminkos nuvarius blush2.gif
Atsakyti
Nesinori su kaimynais pyktis, vis galvoju, kad ateis į protą. g.gif
Pernai augino surfinijas, bet su tokiu laistymu greitai nudžiovino, šiemet lyg serenčiai pas ją auga, net nesimato iš apačios kas, vazonus gražius tik matau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 05 22, 16:52)

tokiom savaime neateina schmoll.gif
reikia mokinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 05 22, 16:52)
Pernai augino surfinijas, bet su tokiu laistymu greitai nudžiovino, šiemet lyg serenčiai pas ją auga, net nesimato iš apačios kas, vazonus gražius tik matau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na ka uzuojauta tau tik reikai pareiksti, tokius kaimunus turint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 05 22, 17:10)
na ka uzuojauta tau tik reikai pareiksti, tokius kaimunus turint smile.gif

drinks_cheers.gif
vat del tokiu nesamoniu, kartais pagalvoju, visdelto gerai nuosavas namas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 05 22, 17:36)
drinks_cheers.gif
vat del tokiu nesamoniu, kartais pagalvoju, visdelto gerai nuosavas namas  rolleyes.gif

o taip, faina... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 05 22, 17:36)
drinks_cheers.gif
vat del tokiu nesamoniu, kartais pagalvoju, visdelto gerai nuosavas namas  rolleyes.gif

Nebent vienkiemis g.gif , nes kitur irgi kaimynų yra, ir dar baisesnių pasitaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 05 22, 19:19)
Nebent vienkiemis g.gif , nes kitur irgi kaimynų yra, ir dar baisesnių pasitaiko doh.gif

na mes nuosavam gyvenam nuo spalio, tai kolkas su kaimynais tfu tfu tfu viskas tvarkoj thumbup.gif kartais ir alc.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=laurindre,2007 05 22, 14:35]
Lietuva, man dar užkliuvo tavo žodžiai, kad daug priliejai g.gif
Nepamiršk, kad gėles geriau laistyti vakare, kai jau saulė nėra tokia kaitri, ir nereikia pelargonijų labai gausiai laistyti, nes tada supus jų šaknys 4u.gif

Žinau, kad per karšti lieti negalima. O šiaip labai ačiū už patarimus.
Supratau, pelargonijų neperlieti. bigsmile.gif
Atsakyti
Su tais kaimynais tai ir man problema. Tik tiek, kad ne mane aplaisto bet as juos blush2.gif blush2.gif blush2.gif
O ka daryt tokiu atveju g.gif
Vandens daug tikrai stengiuosi nepilti i lovelius bet vistiek kazkiek vandens nuvarva ir ant ju gvazdikeliu, pasodintu loveliuose.
Nepatinka man toks dalykas bet ka daryti g.gif
Gal skylutes lovelyje bandyti uzdengti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 05 23, 10:59)
Su tais kaimynais tai ir man problema. Tik tiek, kad ne mane aplaisto bet as juos  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
O ka daryt tokiu atveju  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na va viena jau prisipazysta ka negero daranti hihihi.gif
gal atsiras daugiau bigsmile.gif

as tai stengdavaus nedalaistyt, kad h2o nesipiltu ir tada dazniau palaistyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 05 23, 10:59)
Su tais kaimynais tai ir man problema. Tik tiek, kad ne mane aplaisto bet as juos  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
O ka daryt tokiu atveju  g.gif
Vandens daug tikrai stengiuosi nepilti i lovelius bet vistiek kazkiek vandens nuvarva ir ant ju gvazdikeliu, pasodintu loveliuose.
Nepatinka man toks dalykas bet ka daryti  g.gif
Gal skylutes lovelyje bandyti uzdengti  g.gif

Pas mane loveliai arba be skylučių arba su loveliu, tai tiek nepripilu, kad varvėti pradėtų. Bet problema ne tame, kad varva, ne tai mane labiausiai jaudina, o kad laisto vidury dienos, per patį karštį doh.gif Jei vakare laistytų, tai ir mano gėlėm dušas iš viršaus patiktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti