Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(atikutė @ 2007 06 25, 20:31)
Man tai buvo labai įdomus, aš taip pat visą perėjau, o sveria lygtais apie 80mb ar panašiai

O jisai ten kaip - nuotykių ar strategija? smile.gif
Kur galima parsisiųst?
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2007 06 25, 21:34)
O aš dabar užsižaidžiau su Chocolatier thumbup.gif Parsisiunčiau iš Reflexive puslapio. thumbup.gif  Jau kaip užkabino... bigsmile.gif Ten reikia gaminti šokoladą, visokias jo rūšis, atidaryti fabrikus po viso pasaulio miestus. Žodžiu, žaidžiu ir šokoladą pasidėjus valgau lotuliukas.gif

bet cia ziuriu tik demo versija, kaip nulauzt, kad butu pilna g.gif gundausi ir as pazaist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 25, 20:42)
Kur galima parsisiųst?

galiu ir per sype atsiųst smile.gif neištryniau dar jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 25, 20:36)
Nu kad ir to nežaidžiau sad.gif
O kaip šitas? Ar įdomus?  bigsmile.gif

Niussss... kai isejo Villageriu 2 dalis, tai diskutavimui apie ji buvo sunaudota pusantros kompiuteriniu zaidimu temos biggrin.gif Gali isivaizduot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 06 25, 21:46)
bet cia ziuriu tik demo versija, kaip nulauzt, kad butu pilna  g.gif gundausi ir as pazaist  biggrin.gif

Atrodo šitos temos pradžioj ar ankstesnėje buvo nuoroda į pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Deep Sea Tycoon - jei kam įdomu smile.gif Yra aprašymas. Jei kas susidomės, galėsiu duoti nuorodą, iš kur parsisiųst. Yra tam pačiam puslapyje, tačiau reikia būti užsiregistravusiam, kad matytum visas nuorodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 25, 21:56)
galiu ir per sype atsiųst smile.gif neištryniau dar jo smile.gif

QUOTE(shwiesulka @ 2007 06 26, 01:33)
Niussss... kai isejo Villageriu 2 dalis, tai diskutavimui apie ji buvo sunaudota pusantros kompiuteriniu zaidimu temos biggrin.gif Gali isivaizduot  mirksiukas.gif

Noriu noriu noriu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Dėl žaidimo "Escape from paradise" aš žinau kaip parsisiūsti demo versija , o pilna iš kur ir kaip gal galit paaiškinti ir parašyti iš kur viską siūstis. Na aš šitoje temoje dar žalia , o žaidimas patinka 4u.gif
Atsakyti
Aš nežinau kur rast tokią temą, bet kas turit Alkonas žodyną? ax.gif
Norėčiau jį turėt, senam kompe buvo, o dabar jau nebėr......
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 16:28)
Aš nežinau kur rast tokią temą, bet kas turit Alkonas žodyną? ax.gif
Norėčiau jį turėt, senam kompe buvo, o dabar jau nebėr......

DC++ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 06 26, 18:43)

Aš jo neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zaidziat Industry Player? Butu saunu, jei patartumet, kur tokiam zaidimui vaistuku gauti, nes as visai zalia siuose klausimuose blush2.gif
Atsakyti