Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Makalius @ 2007 06 28, 20:52)
Mokamas visiem? fear.gif
O beje, nejaugi negali sulaukt kol išvers į lietuvių kalbą HP biggrin.gif

Taip... T.y. mokamas tiems, kurie įstos 2008 m. Tai nežinau, kaip man bus.. Aš 2007 m. įstoju... Tai nežinau, ar vienus metus bus sena tvarka, o vėliau ar reikės mokėti, ar ne, nežinau...

Baik juokus wink.gif Pusmetį reiktų laukti, kol išvers į lietuvių. Aš ir HP6 skaičiau angliškai, kai išėjo liepos mėnesį. O lietuviškai ji buvo išleista tik vasario mėnesį. Kai vos ne visas pasaulis bus perskaitę paskutinę HP knygą, lietuviai jos dar lauks biggrin.gif Neee... perskaitysiu anglišką tongue.gif p.s. iš HP6 išmokau žodį „dunno“ tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 28, 21:52)
Mokamas visiem? fear.gif
O beje, nejaugi negali sulaukt kol išvers į lietuvių kalbą HP biggrin.gif

Ir šiaip, ne visi juk skaito tą HP.. Gal kam pakanka ir paprasto žodyno. tongue.gif
Atsakyti
na, yra tokių, kurie skaito ne HP, o Silmarielioną tongue.gif Tiems nežinau, kokio žodyno reiktų biggrin.gif Nors šiaip kiek skaičiau angliškas knygas, yra daug nežinomų, sudėtingų žodžių, kurių paprastam žodyne neradau....
Atsakyti
Gal gali kas įdėti "Command And Conquer Red Alert 2:Yuris Revenge"?
Atsakyti
Tokių žaidimų mamos nežaidžia smile.gif Jei čia naujas žaidimas, vėliau gal Linkomanijoj bus. Dabar dar nėra smile.gif DC++ dar pabandyk paieškot wink.gif
Atsakyti
Kas yra perėjęs Escape from paradise ? ką reikia daryti kai rašo " max a castaway"?
Atsakyti
Neseniai žaidžiau Syberia 2 ir Dreamfall: The longest journey, labai labai patiko, gal žinot panašaus principo Adventure žaidimų, kur reikia spręsti galvosūkius ir kažko ieškoti, nenoriu jokių muštynių elementų blush2.gif Man dėl to Dreamfall pasirodė prastesnis, nes muštis reikėjo schmoll.gif O gal kas žino, kur gaut Syberia 1 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabika @ 2007 06 30, 12:25)
Kas yra perėjęs Escape from paradise ? ką reikia daryti kai rašo " max a castaway"?

reikia, kad vienas žmogus turėtų visų darbų po 3 levelius, ten kur kasimas, statymas ir kirtimas
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 06 30, 12:17)
Neseniai žaidžiau Syberia 2 ir Dreamfall: The longest journey, labai labai patiko, gal žinot panašaus principo Adventure žaidimų, kur reikia spręsti galvosūkius ir kažko ieškoti, nenoriu jokių muštynių elementų blush2.gif Man dėl to Dreamfall pasirodė prastesnis, nes muštis reikėjo schmoll.gif O gal kas žino, kur gaut Syberia 1 bigsmile.gif

Nežaidžiau Syberia ir Dreafallo, bet gal Neverwinter nights patiktų tau? Galvosūkiai ir panašiai smile.gif

P.s. man nepatiko jis biggrin.gif Ir ilgai vargau, kol nucrackinau, kad veiktų be priekaištų... Tad greit ištryniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 30, 16:24)
Nežaidžiau Syberia ir Dreafallo, bet gal Neverwinter nights patiktų tau? Galvosūkiai ir panašiai smile.gif

P.s. man nepatiko jis biggrin.gif Ir ilgai vargau, kol nucrackinau, kad veiktų be priekaištų... Tad greit ištryniau smile.gif

Pabandysiu smile.gif

Dar prisiminiau, kad žaidžiau Paradise, va tas man labiausiai patiko thumbup.gif Išvis žaidimų kūrėjas Benoit Sokal yra wub.gif wub.gif wub.gif Galėtų jis būt daugiau prikūręs..
Atsakyti
Aš šiandien parsisiunčiau Harry Potter and the Order Of Phoenix. Reiks pabandyt pažaist wink.gif Bet aš dažniausiai Lineage 2 žaidžiu, kažko kiti manės netraukia tongue.gif
Atsakyti
Gal kas baigėt žaisti Vittual Villagers 2. Niekaip nesuprantu kaip juos išmaitinti. Gal kas žaidėt ir galit plačiau parašyti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramuniukss: 30 birželio 2007 - 21:39