Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Lane @ 2007 08 09, 12:22)
Baigiau Daycare Nightmare first.gif Dabar reikia pamąstyt, ką veiksiu biggrin.gif

Maciau isejo kazkoks baisiai krutas Marine Park Empire - vien installas 500MB uzima doh.gif
Atsakyti
o man labiausiai patinka žaisti The Adventures tipo žaidimus, neseniai baigiau The Moment of silence rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif , labai patiko..

Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 08 09, 13:13)
o man labiausiai patinka žaisti The Adventures tipo žaidimus, neseniai baigiau The Moment of silence  rolleyes.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , labai patiko..

Apie ka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 08 09, 13:13)
o man labiausiai patinka žaisti The Adventures tipo žaidimus, neseniai baigiau The Moment of silence  rolleyes.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , labai patiko..

Tai tada galima su tavim konsultuotis biggrin.gif O tame žaidime yra muštynių elementų?

Žaidžiau Paradise, The Dreamfall, Syberia II ir dar kažką, bet nebeprisimenu. Gal turi ką dar pasiūlyt pažaist? bigsmile.gif Svarbiausia, kad su niekuo muštis nereiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 09, 13:20)
Svarbiausia, kad su niekuo muštis nereiktų biggrin.gif

Linksmiau, kai muštis reikia biggrin.gif
/me planuoja, kaip priešus eis mušti su best equipmentu biggrin.gif biggrin.gif

P.S. Simbalia, kaip tau Warsmith'as su Kris'u? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 09, 12:51)
Maciau isejo kazkoks baisiai krutas Marine Park Empire - vien installas 500MB uzima  doh.gif

Kur tu jį čia matei? Reiktų parsisiūst ir išbvandyt, kaip manai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 09, 13:20)
Tai tada galima su tavim konsultuotis biggrin.gif O tame žaidime yra muštynių elementų?

Žaidžiau Paradise, The Dreamfall, Syberia II ir dar kažką, bet nebeprisimenu. Gal turi ką dar pasiūlyt pažaist? bigsmile.gif Svarbiausia, kad su niekuo muštis nereiktų biggrin.gif

nea, muštynių tame Nėra tikrai lotuliukas.gif ir man nepatinka žaidimai kur muštynės yra... ir aš žaidžiau Syberia,
rekomenduoju The Moment of Silence thumbup.gif ir dar buvau pradėjus Agatos Kristi žaidima "10 negriukų", bet užstrigau ir nė pro kur, po to kompas užlūžo taip kad perinstaliuoti reikėjo tuom ir baigėsi žaidimas tas unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 09, 13:28)
Šiaip pagrindinis charas turi būti HE, tačiau dabar žaidžiu už WS, ir ji man labiau patinka tongue.gif  thumbup.gif Nors WS turėjo būti tik pagalbinis charas smile.gif Už HE žaidžia mb, nors turėjom ją dviese kelti biggrin.gif
O tu už ką žaidi? smile.gif
Mikroj ligtais reitai maži, ar ne?

Is mano avataro nesimato uz ka? biggrin.gif Tiesa, as dar mazyte, tik 55lvl, bet uztat su doom'u ir perilu cool.gif Yep, Mikroj reitai mazi,bet man kaip tik patinka ,kad taip.Kuo sunkiau- tuo geriau .Eiciau i Globala, bet kad mokama ten tongue.gif
MB irgi zaidzia,tai HE jis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 09, 14:24)
Linksmiau, kai muštis reikia biggrin.gif
/me planuoja, kaip priešus eis mušti su best equipmentu biggrin.gif biggrin.gif

P.S. Simbalia, kaip tau Warsmith'as su Kris'u? biggrin.gif

As tai ne museika blush2.gif Nors musu klanas tai kariauja biggrin.gif Vis laukiu kol uzaugsiu bigsmile.gif Kas tas Kris'as? g.gif Nelabai as pazistu kitu rasiu ginklus (jei cia ginklas biggrin.gif ) Mano tai svajone yra sitas : user posted image wub.gif Nu ir aisku MJ setas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 08 08, 22:34)
Va, radau hint'us:
http://www.gamezebo....ips_tricks.html

jei angliškai skaitai, tai čia viskas žingsnis po žingsnio parašyta 4u.gif

Sakykit, merginos, o gal žinot kur rasti azados hintus? blush2.gif Nu užstrigau aš ten vienoh vietoj nors numirk doh.gif
O tą dream chronical irgi tik su hintais perėja, nes 17(prieš paskutiniam) lygį jau taip buvau užstrigus su tom lempom kad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 09, 12:22)
Baigiau Daycare Nightmare first.gif Dabar reikia pamąstyt, ką veiksiu biggrin.gif

Aš dar tik antram name esu, man tie vaikai ten susipeša, susidegina, nespėju pleistrų keisti biggrin.gif nebemoku toliau, neišeina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -freya-: 09 rugpjūčio 2007 - 14:34
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 09, 14:17)
Kur tu jį čia matei? Reiktų parsisiūst ir išbvandyt, kaip manai? ax.gif

Big Fishe radau, tik BigFishe net Trial Version neduoda. Kazkuriam saite radau nucrakinta, bet kai pasileidau, tai galvojau numirsiu, kol visas taisykles perskaitysiu doh.gif Cia kaip su Restaurant Empire - kazkada kai siunciausi, tai visa ta Trial Version duota valanda laiko skaiciau Tutoriala doh.gif
Zodziu, Marine Park pasilieku irgi velesniam laikui, kai netingesiu taisykliu skaityt biggrin.gif
Beje, kam Dinner Dashas ir panasus stilius patinka, pabandykit Restaurant Empire - tik ten irgi daug rimtesnis, sustresnis ir sudetingesnis zaidimukas. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 09, 15:30)
Sakykit, merginos, o  gal žinot kur rasti azados hintus? blush2.gif 

Cia arba cia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(diora @ 2007 08 09, 14:29)
nea, muštynių tame Nėra tikrai  lotuliukas.gif  ir man nepatinka žaidimai kur muštynės yra... ir aš žaidžiau Syberia,
rekomenduoju The Moment of Silence  thumbup.gif  ir dar buvau pradėjus Agatos Kristi žaidima "10 negriukų", bet užstrigau ir nė pro kur, po to kompas užlūžo taip kad perinstaliuoti reikėjo tuom ir baigėsi žaidimas tas  unsure.gif

O Nancy Drew nesi bandzius?
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 09, 17:43)
Beje, kam Dinner Dashas ir panasus stilius patinka, pabandykit Restaurant Empire - tik ten irgi daug rimtesnis, sustresnis ir sudetingesnis zaidimukas.  thumbup.gif

O jis ne reflexive, nes neradau? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 09 rugpjūčio 2007 - 16:44