Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

aga smile.gif pažiūrėsiu wink.gif
Papildyta:
nu man viskas veikia.. pajungiau jį tik iš antro karto, bet dzin smile.gif pratestuosiu tą geimą biggrin.gif kas jame įdomaus..
Atsakyti
o tai darei kažką? ar paprastai pasileido tau nieko ir nedarius?
Atsakyti
nieko nedariau. išarchyvavau ir viskas. ir paleidau escape.exe smile.gif
Atsakyti
o tai tu pagal pirmą nuorodą atsisiuntei ar pagal tą paskutinę? nes pagal pirma tai leidžia truputi pažaist, bet paskui neatidaro man. O pagal šitą paskutinę tai visai neatidaro verysad.gif
Atsakyti
pačią paskutinę siunčiaus smile.gif
Atsakyti
man irgi neveikia schmoll.gif
Atsakyti
nu kodėl? sad.gif man viskas gražiausiai pasileido ir veikė...

žaidimas primenu Novyj Robinzon smile.gif Ten irgi reikėjo išsikapstyti iš salos smile.gif Tik be apibrėžtų questų smile.gif pačiai reikėjo išsiaiškinti, ką daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 28, 19:15)
nu kodėl? sad.gif man viskas gražiausiai pasileido ir veikė...

žaidimas primenu Novyj Robinzon smile.gif Ten irgi reikėjo išsikapstyti iš salos smile.gif Tik be apibrėžtų questų smile.gif pačiai reikėjo išsiaiškinti, ką daryti biggrin.gif

na aš išarchyvavau ir paleidau exe failiuką kaip ir sakei,bet žaidimas nepasileido g.gif

išmeta lentelę kurioje parašyta :
"Out of memory loading member 11 of PLAYER-CAST 6,even after purging all purgeable castmembers"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose Prick: 28 gegužės 2007 - 19:31
nu dammit.. prieš kelias minutes parašė sesė. atsiuntė programą, kurios jai reikia. irgi suarchyvuota. jai meta errorus paleidžiant programą, o man viskas veikia.. sutapimas ar kas?... jau du atvejai per dieną...

o jei bandytumėt iš naujo išarchyvuot?
nu nemanau, kad esmė tame, kad aš su total commanderiu iškeliu failus iš archyvo...
Atsakyti
Aš tai kur siunčiausi per torentus tai veikia, tik užstrigau vienoj užduotį tai niekaip nepraeinu toliau
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 28, 20:41)
nu dammit.. prieš kelias minutes parašė sesė. atsiuntė programą, kurios jai reikia. irgi suarchyvuota. jai meta errorus paleidžiant programą, o man viskas veikia.. sutapimas ar kas?... jau du atvejai per dieną...

o jei bandytumėt iš naujo išarchyvuot?
nu nemanau, kad esmė tame, kad aš su total commanderiu iškeliu failus iš archyvo...

bandžiau jau doh.gif ir vistiek nepasileidžia schmoll.gif susinervinau doh.gif
Atsakyti
man bežaidžiant užsmigo geimas biggrin.gif nu gal pažaisiu vėliau. man nuobodūs tokie žaidimai... jau ir Medieval II bišk nuobodokai...
Atsakyti