Įkraunama...
Įkraunama...

Pūlinys

Ne,nepjovė.Pats pūlinukas trūko.Mergaitei gal nebuvo nei 2mėn.Nuvežėm pas gydytoją.Senas laikas tai jau neprisimenu ar namuose ar pas gydytoją trūko,bet pjaut tikrai nereikėjo.Kad ir temperatūros turėtų nepastebėjau,kažkaip viskas ramiai praėjo.Davė vaistukų valyt ir tiek.Dar pažįstama tokią mintį davė,kad atseit gali liaukutė išpūliuot,bet dabar galim pasakyt, kad viskas tvarkoj.Krūtinė išsivysčius.Viskas ir jums bus gerai'nes tokių variantų girdėjau ir visi su laiminga pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(ditė. @ 2009 07 15, 18:06)
Ne,nepjovė.Pats pūlinukas trūko.Mergaitei gal nebuvo nei 2mėn.Nuvežėm pas gydytoją.Senas laikas tai jau neprisimenu ar namuose ar pas gydytoją trūko,bet pjaut tikrai nereikėjo.Kad ir temperatūros turėtų nepastebėjau,kažkaip viskas ramiai praėjo.Davė vaistukų valyt ir tiek.Dar pažįstama tokią mintį davė,kad atseit gali liaukutė išpūliuot,bet dabar galim pasakyt, kad viskas tvarkoj.Krūtinė išsivysčius.Viskas ir jums bus gerai'nes tokių variantų girdėjau ir visi su laiminga pabaiga.

mane nuramino ir sake,kad kol maitinu savo MP daznai tai buna,dabar nusiraminti ir viskas turi susitvarkyti, aisku visvien neramu schmoll.gif
Atsakyti
Žinoma,kad mamai neramu.Ir aš nerimavau,bet viskas bus gerai mirksiukas.gif .Nenusiminkit.
Atsakyti
QUOTE(ditė. @ 2009 07 17, 20:23)
Žinoma,kad mamai neramu.Ir aš nerimavau,bet viskas bus gerai mirksiukas.gif .Nenusiminkit.

aciu,uz palaikyma wub.gif
Atsakyti
keista, kad mes su tokia problemele tik kelios atsiliepeme g.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2009 07 22, 19:15)
keista, kad mes su tokia problemele tik kelios atsiliepeme g.gif

Tai va, aš taip pat naują temelę užvedžiau, nes nežinau ar pūliuoja mano mažei krūtinėlė ar kokios kitos rūšies tas guzelis verysad.gif . Tačiau žiūriu nei į šią temelę nei į maniškę niekas nieko nerašo unsure.gif . Aišku džiugu, kad mamos neturi tokių problemų 4u.gif , tačiau labai trūksta info verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2009 07 24, 12:31)
Tai va, aš taip pat naują temelę užvedžiau, nes nežinau ar pūliuoja mano mažei krūtinėlė ar kokios kitos rūšies tas guzelis  verysad.gif . Tačiau žiūriu nei į šią temelę nei į maniškę niekas nieko nerašo  unsure.gif . Aišku džiugu, kad mamos neturi tokių problemų  4u.gif , tačiau labai trūksta info  verysad.gif

nereliai, truksta g.gif
nes nezinai ka daryti,ar teisingai darai
gydytoja sake 10 mergaiciu buna 3 , kaip suprntu yra daug g.gif
o patirciu nera schmoll.gif
Atsakyti
idomu, ar tik tai pasitaiko tom mergytem,kurios valgo MP g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes niekur neradau informacijos tad sukuriau sia temele apie naujagimiu pulinukus prie ranku nageliu, ar kam yra teke susidurti su sia problema? mums 3 savaiteles ir supuliavo abieju ranku nykstukai ir smiliukas prie nagelio is sono, labai isgyvenam, tepam ir dedam kompreselius ir plius skyre Baneocin tepala mums tepti; beje sak jei nepraeis sius i KMUMK pas vaiku chirurgus; musu pediatre minejo kad daug buna tokiu atveju tad labai noreciau pasidalinti patirtimi su Jumis.
Atsakyti
Mums taip buvo 4u.gif Kelis vakarus pavaliau su spiritu ir praėjo. Draugė patarė kerpant nagučius palikti juos šiek tiek ilgesnius, kad daugiau taip nebenutiktų, kol kas (tfu tfu tfu) - daugiau nebepūliuoja rolleyes.gif
Aš irgi girdėjau, kad tai - labai dažnas reiškinys mažiukams, sveikit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2009 08 24, 16:44)
Mums taip buvo 4u.gif Kelis vakarus pavaliau su spiritu ir praėjo. Draugė patarė kerpant nagučius palikti juos šiek tiek ilgesnius, kad daugiau taip nebenutiktų, kol kas (tfu tfu tfu) - daugiau nebepūliuoja rolleyes.gif
Aš irgi girdėjau, kad tai - labai dažnas reiškinys mažiukams, sveikit mirksiukas.gif

labute as pirmai maciua kad tu prisijungus ir maniau nava kazkam matyt yra panaisia nutike; vat kad mums spiritelis nepadejo antibiotini tepaliuka skyre o dar prigasdino baisiai g.gif pediatre is tiesu man labai idomu is kur tai atsiranda, julab visur minima oi kiek daug sergama, taciau kazkodel mums spirtukas 70 proc. nenueme pulinuku cia ir blogiausia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 08 24, 16:57)
labute as pirmai maciua kad tu prisijungus ir maniau nava kazkam matyt yra panaisia nutike; vat kad mums spiritelis nepadejo antibiotini tepaliuka skyre o dar prigasdino baisiai g.gif pediatre is tiesu man labai idomu is kur tai atsiranda, julab visur minima oi kiek daug sergama, taciau kazkodel mums spirtukas 70 proc. nenueme pulinuku cia ir blogiausia verysad.gif

Aš manau, kad taip atsitinka, nes nagiukai dar labai minkšti ir jų krašteliai įauga į odą. Na, gal nereikia taip gąsdintis... unsure.gif Mano sūnėnui buvo susidaręs nemažas pūlinukas, tai brolienė, kol lėliukas miegojo,vis laikė jo pirštuką įkištą į taurelę su vandeniu ir druska. Vakare pūlinukas sprogo.
O dėl ligoninės irgi labai nesibaimink, aišku, pati įstaiga labai nemaloni, bet, manau, kad gydytojai šiek tiek pradurtų pūlinukus, kad padėtų jiems išsivalyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 24 rugpjūčio 2009 - 17:52