Įkraunama...
Įkraunama...

Pūlinys

QUOTE(tikinga @ 2009 08 24, 18:51)
Aš manau, kad taip atsitinka, nes nagiukai dar labai minkšti ir jų krašteliai įauga į odą. Na, gal nereikia taip gąsdintis... unsure.gif Mano sūnėnui buvo susidaręs nemažas pūlinukas, tai brolienė, kol lėliukas miegojo,vis laikė jo pirštuką įkištą į taurelę su vandeniu ir druska. Vakare pūlinukas sprogo.
O dėl ligoninės irgi labai nesibaimink, aišku, pati įstaiga labai nemaloni, bet, manau, kad gydytojai šiek tiek pradurtų pūlinukus, kad padėtų jiems išsivalyt smile.gif

aciu saulyt ziuresiu ka man pasays ketvirtadieni nes is tiesu tiek prigasdino mane apie infekcijas ir vaiku chirurgus kaune tad ziuresiu ri parasysiu kaip kas, malonu kad atradau bendraminciu ir dziaugiuosi kad gal but si kad ir trumpa informacija bus naudinga mamukams 4u.gif
Atsakyti
zirklutes reikia pavirinti pries kerpant, astriu naguciu kampu nepalikti ir nukirpus nagucius patepti spiritu.
Atsakyti
Mano broliui, kai buvo maziukas, puliavo visi ranku pirstukai. Vaikuciui buvo nulupti visi naguciai (brrrrrrrrrrr!!!), bet infekcija pasikartojo. Pazistamas chirurgas tada mamai pasiule sena gera gydymo buda: pirstukus apristi su degtines kompresasi. Ir ka - isgijo ir nebesikartojo daugiau smile.gif
Sake raisioti reikejo kuri laika, tikrai ne keleta dienu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 25 rugpjūčio 2009 - 18:05
QUOTE(Luttuke @ 2009 08 25, 19:04)
Mano broliui, kai buvo maziukas, puliavo visi ranku pirstukai. Vaikuciui buvo nulupti visi naguciai (brrrrrrrrrrr!!!), bet infekcija pasikartojo. Pazistamas chirurgas tada mamai pasiule sena gera gydymo buda: pirstukus apristi su degtines kompresasi. Ir ka - isgijo ir nebesikartojo daugiau smile.gif
Sake raisioti reikejo kuri laika, tikrai ne keleta dienu.

aciu mergaites uz patarimus tikrai nes is tiesu nerandam galu nuo ko tai o tepam ir dedam kompresiukus tiek su natrio cholirudu tiek su antibiotikais bet gydyt nenori vat del to ir bijomes ir tepam metilvioletu bet neisnyksta deja verysad.gif
Atsakyti
mums buvo viena karta ,bet labai greitai issigydem tiesiog spirituku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 08 26, 09:11)
mums buvo viena karta ,bet labai greitai issigydem tiesiog spirituku  4u.gif

o kurie pirsteliai puliavo ar labai nes mums pulinukai uzsideje pirsteliu pakrasciuose prie nageliu is krastuku ir tai jau trunka trecia savaite del to ir kelia rupesteli didziausia mus net nori siusti Ju operuoti i KMUK o as tirk bijau verysad.gif
Atsakyti
negi cia tik mus atsitiko ir nera daugiau mamyciu su patirtimi g.gif
Atsakyti
Sveikutes, pagaliau radau kazka panasaus sioje temeleje, tik pas mano mazute pries koki menesiuka pasirode ant maikytes raudonas taskiukas, lasas kraujuko is krytinytes vienos, tai supanukavau baisiai, pasiskambinau gyd.sako taip buna kai hormonai kinta, tipo pakrauja arba skytimukas pasirodo, taip gali buti ir is krutinytes ir is makstytes, sako stebekit jeigu kartosi, tada ateikit, bet kita diena viskas buvo gerai iki snd ir vel ziuriu ant maikytes raudonas taskiukas, blyn susinervinau, bet krutinyte nei patinus, nei raudona, nera jokiu pulinuku...Nesuprantu doh.gif o gyd.dar savaite atostogauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievcenka24 @ 2009 08 29, 21:26)
Sveikutes, pagaliau radau kazka panasaus sioje temeleje, tik pas mano mazute pries koki menesiuka pasirode ant maikytes raudonas taskiukas, lasas kraujuko is krytinytes vienos, tai supanukavau baisiai, pasiskambinau gyd.sako taip buna kai hormonai kinta, tipo pakrauja arba skytimukas pasirodo, taip gali buti ir is krutinytes ir is makstytes, sako stebekit jeigu kartosi, tada ateikit, bet kita diena viskas buvo gerai iki snd ir vel ziuriu ant maikytes raudonas taskiukas, blyn susinervinau, bet krutinyte nei patinus, nei raudona, nera jokiu pulinuku...Nesuprantu  doh.gif o gyd.dar savaite atostogauja  doh.gif

o pas mus baltas pulinukas yra vis dar iki siol
mes eisime pakartotinai pas chirurge,rugsejo 10d.
Atsakyti
Mes pulinukus pastebejome atvaziave is gimdymo namu verysad.gif . Bandem teplioti jodu, bet nepadejo.Kadangi turejom dar ir kitu bedu, gavome nukreipima i ligonine.O ten suzinojome, kad turime puline infekcija.Taip 9d. mazyli gyde antibijotikais sad.gif sad.gif
Turejome ir kitokiu pulinuku, bet nuo naguciu.Uztekdavo nukirpti teisingai naguti ir viskas susitvarkydavo. Bet tie pulinukai atrode kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krkade: 31 rugpjūčio 2009 - 22:19
Mano sunui irgi buvo susidare pulinukai, bet ant kojyciu naguciu, ant nyksciu. Tai gydytoja israse kazkokiu gaminamu vaistu, na man ten i vazelina lyg ir butu panasu, tepiau tepiau ir praejo.o susidare irgu butent del to kad blogai nagucius kirpau.
Na su KMUK vaiku chirurgais mums teko susidurti, del kitu bedu,kur kas rimtesniu, na bet cia ne apie tai. Tai niekam gyvenime nelinkiu papulti pas gydytoja Dalią Žeromskienę. Ji zveris ne zmogus,laukinis padaras. jei nori ko paklausti tai ji akis gali iskabinti su savo atsakymu, net negali pasiteiraut nieko kas, kodel, kaip, kiek ir t.t. Uztat yra kita gyd. berods Trumpulytė (ar kazkokia panasi pavarde), ja visi gyre ir kaip teko matyti, kaip ji bendrauja ir kaip rupinasi vaikais tai ji super thumbup.gif
Mes su vaiku, tada jam 4 men. buvo, KMUK vaiku chirurginiam praleidome 3 savaites ir duok Dieve kad ten netektu mums sugryzti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetutia @ 2009 09 02, 18:09)
Mano sunui irgi buvo susidare pulinukai, bet ant kojyciu naguciu, ant nyksciu. Tai gydytoja israse kazkokiu gaminamu vaistu, na man ten i vazelina lyg ir butu panasu, tepiau tepiau ir praejo.o susidare irgu butent del to kad blogai nagucius kirpau.
Na su KMUK vaiku chirurgais mums teko susidurti, del kitu bedu,kur kas rimtesniu, na bet cia ne apie tai. Tai niekam gyvenime nelinkiu papulti pas gydytoja  Dalią Žeromskienę. Ji zveris ne zmogus,laukinis padaras. jei nori ko paklausti tai ji akis gali iskabinti su savo atsakymu, net negali pasiteiraut nieko kas, kodel, kaip, kiek ir t.t. Uztat yra kita gyd. berods Trumpulytė (ar kazkokia panasi pavarde), ja visi gyre ir kaip teko matyti, kaip ji bendrauja ir kaip rupinasi vaikais tai ji super thumbup.gif
Mes su vaiku, tada jam 4 men. buvo, KMUK vaiku chirurginiam praleidome 3 savaites ir duok Dieve kad ten netektu mums sugryzti. blink.gif

aciu Inetutia uz info, pagal pavarde jau jauciasi kad zveris, na pirstelius vis dar namie tvarkomes labai viliuosi kad praeis, bet jus vargsiukai tiek bedeliu ir vargelio apturejot, ar teko operuotis ar ne...oi vargsiukai tikrai na bet svarbu kad dabar jau gerai viskas 4u.gif
Atsakyti