na kaip mazai info
mano pupai dar tik 19 dienu net ner 3 sav. o va gulim santariskese su puliuojanciu mastitu
prasidejo viskas taip,
grizus namo 1 kart ismaudem ir apziurejau turta, pastebejau pabrinkusias krutinukes, taip pat atsirades berimas per visa pilvuka, kreipemes i savo daktare, del berimo siuntimas i santariskes, paminejau krutnuke daktare apziurejus pasake kad tai nuo manes fiziologinis pabrinkimas mano hormonai, palaipsniuj praeis , po savaites pakartotinai atvaziuot del berimo
po savaites mus apziuri santariskese kita daktare, berimas praejo, klausiu del krutines man vis neramu liepe stebet kad nepakistu , jei paraudonuos bus blogai,
parvaziuojam sveikos namo
vakaras... mazge narami verkia nuramint negaliu... mintis 1 skauda pilvuka

duodu lasiuku espumizano, nurimsta, snuduriuoja bet tik ant ranku, 10h kazkaip sumastau pamatuot temperatura ...(muset 6 jausmas prabudo) ir.. o siaubas 38

jokiu zvakuciu neturiu
ka daryt.. na gal kaip nors sia nakti istemsim o ryt pas daktare, 12 nakties vaikas dega matuoju vel 39,5

jau nebelaukiu kvieciu greitaja, atvaziuoja per 15 min, apziuri gerklyte lyg parudus...
vykstam atgal i santariskes

priimamajam mus apziuri ta pati daktare, nurengia mazge 1 papulis paraudes, susizvalgom ir konstatuojam fakta kad krutine pakitus,
mus guldo i skyriu,

po pietu apziuri hirurgai ,krutine dar labiau paraudus , istinus

nuosprendis prapjautir paziuret ar nepuliuoja
temperatura vis dar 39,5

ateina daktare pas mane ir pranesa, kad mums puliojantis mastitas,

hirurgai prapjove, isleidineja pulius, taip pat isate drenaza (gumini vamzdeli) kad puliai greiciau pasisalintu
kolkas cia santariskese tik 2 para, mus lakys apie 2 sav,
dziugu kad temperatura nukrito,

bent 1 geras dalykas per sias sunkes bemieges paras atsitikes