Įkraunama...
Įkraunama...

Cista ir nėštumas

Sveikos norečiau paklausti ar gali buti kad cista galejo suklaidinti neštumo testa vietoj neigiamo parodyti teigiama? Prieš keletą dienų gulėjau ligoninėje man atrado 5cm cista ir sake kad glimas neštumas ( paėmė kraujo būtent neštumui nustatyti ir buvo ten kazko padidėja ) o dabar gryzus namo susirgau mm jos labai skaudzios tai esu nevilti nežinau net ką galvoti ar čia persileidimas ar tiesiog cista visus buvo suklaidinus. :-( :-(
Atsakyti
QUOTE(jautrioji @ 2015 07 03, 07:10)
Sveikos norečiau paklausti ar gali buti kad cista galejo suklaidinti neštumo testa vietoj neigiamo parodyti teigiama? Prieš keletą dienų gulėjau ligoninėje man atrado 5cm cista ir sake kad glimas neštumas ( paėmė kraujo būtent neštumui nustatyti ir buvo ten kazko padidėja )  o dabar gryzus namo susirgau mm jos labai skaudzios tai esu nevilti nežinau net ką galvoti ar čia persileidimas ar tiesiog cista visus buvo suklaidinus.  :-(  :-(

ne gydytoja as, bet speciau, kad cia bus persileidimas. nes pasigooglink, didele dalis persileidimu ivyksta taip anksti, kad moterys net nesupranta, jog buvo nescios, tiesiog susirgo mmm ir viskas. pasidaryk testa po kokios savaites ar daugiau.
Atsakyti
Na kita savaite turėčiau eit pasidaryt kraujo tyrima dėl neštumo tai žiūrėsim. Tačiau žinau kad kitos tris mėn dar serga mm o ketvirta mėn nustoja. Labai tikiuosi kad ir aš iš tokių jau turėjau viena nesivystanti su dvinukais o jei ir dabar persileidimas pulsiu i nevilti nes su draugu labai norim leliuko ir labai sunkiai sekasi pastoti. :-( :-(
Atsakyti