QUOTE(Dite17 @ 2013 08 19, 04:06)
Laba diena

,
šiuo metu esu 6 savaites nesčia. Pries 6 dienas prasidejo negausus šviesiai rudas tepliojimas (pasirodo tik valantis). Skambinau i ligoninę pasiteirauti,kas tai gali būti ir galbūt gauti apžiūra ar kraujo testa,bet man tik pasakė,kad tai ankstyvajame neštuma absoliučiai normalu ir liepe laukti ankščiau paskirto skano,kuris nuo tos dienos turėjo būti po dviejų savaičių (gal dėl to,kad turėjau skaną dėl skausmo pilvo šone įtariant negimdiminį, bet gemalas gimdoje). Kadangi jau turėjau persileidima pries tris menesius,tai žinau,kad tai gali reikšti gręsiantį persileidimą,tai pati sau pasiskyriau penkių dienų gulima režima (pasiėmiau atostogas),vartoju daug skysčių ir toliau geriu vitaminus neščiosioms bei magni (vitaminus pradėjau gerti pries puse metu,dar nuo praeito neštumo).Tepliojau 1,5 paros ir praėjo,jau prasidėjo skystos baltos išskyros. Beje, darant pirmąjį skana buvo pastebėta nedidelė cista (man būtų net nesakė,bet pati paklausiau, kodėl man ta šoną dar nuo abrazijos laikų skauda),tai sakė,kad gali būti dėl cistos ir ji turi pati išsivalyti. Internete panaršius radau tik tiek,kad ji turi "išnykti", žodžiu-jokio konkretumo...Praėjus maždaug 3 dienoms nuo skano skausmą kaip ranka nuėmė. Tai svarstau ar negali būti,kad tas patepliojimas atsirado dėl pasišalinusios cistos? Didelis ačiū už atsakymus
Jei cista staigiai sprogtu iki 12 sav, pasak mane konsultuojancio gydytojo, tai greiciau baigtusi persileidimu. Bet nedideles cistos sunyksta savaime, kai jos hormonu gaminimo funkcijas perima susiformavusi placenta. Su pirmu nestumu turejau 15 cm cistoma iki 6 men., veliau ji sunyko savaime isnesiojau 37 sav., nors nerimo ir konsultaciju buvo daug. Dabar irgi turiu analogiska situacija, tik darinys mazesnes, arteju prie 12 sav., bet pries keleta dienu prasidejes sviesus tepliojimas perejo i tamsu, kraujinga... Zinau, kad tai nieko gero nezada, tad ryt gydytojo vizitas su echo ir verdiktu...