Įkraunama...
Įkraunama...

Cista ir nėštumas

QUOTE(griekiukas @ 2008 06 05, 21:25)
na..vistik siandien gydytoju komisija nusprende mano cistu neliesti, o tiesiog stebeti jas toliau ir blogiausiu atveju operuoti tik apie 8 nestumo men. kada jau ir leliuka isimtu.  O siaip sake cia nepiktybines tai jei jos gimdymo metu nedings, tai po gimdymo 2-3 men. galesim operuotis.  Vienu zodziu, svarbiausia dabar lelius.. daug smagiau ir ramiau..  nestuke.gif tik kiek nervu istampe per visus tikrinimus, oficialius pokalbius su mintimi, kad viskas nuo manes priklauso ir t.t.  blink.gif

Issivaizduoju kad nervu apturejai doh.gif Sekmes ir sveikatytes tau ir leliui 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu mergaites uz palaikyma smile.gif Mes kaip nors atsilaikysim thumbup.gif ir viskas bus gerai.
Atsakyti
man vakar rado cista 4 cm skersmens, pasirode didziule palyginus su zirniuku kurio ugis tik 0.7 cm! bet sake, kad nieko tokio jei ji nepratruks. nieko nesiule daryt o tik laukt iki 12 sav, mus dabar 6 ir 4 dienos. bet pasakiau kad man vis pamaudzia kairi sona kur ji yra, tai sake, kad ir toliau gali pamaust, be tai nieko rimto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niune @ 2008 07 23, 09:15)
man vis pamaudzia kairi sona kur ji yra, tai sake, kad ir toliau gali pamaust, be tai nieko rimto  g.gif

Man irgi mausdavo šoną, bet cista pati išnyko, jokios operacijos nereikėjo. Tikiu ir linkiu, kad ir Tau ji pasišalintų savaime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2008 07 24, 21:18)
Man irgi mausdavo šoną, bet cista pati išnyko, jokios operacijos nereikėjo. Tikiu ir linkiu, kad ir Tau ji pasišalintų savaime  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes,turiu ir as cista,labai pergyvenu nors ir negalima nervintis unsure.gif Didele ji 7cm ant 4cm.Man viso labo tik 7 savaites.Bijau del tos cistos,nieko doro nepaaiskino tik kad stebes,po dvieju savaiteliu vel echo darys.Ojei ji truks?Ojei ji auga ir bujoja,kaip mano leliukui,ar tai nekenkia?Taip bijau kad net privaciai prisiregistravau,gal ka paaiskins g.gif Gal katrai buvo taip,gal kuo patart gali is patirties?
Atsakyti
QUOTE(treks @ 2008 08 04, 12:13)
Sveikos busimos mamytes,turiu ir as cista,labai pergyvenu nors ir negalima nervintis unsure.gif Didele ji 7cm ant 4cm.

Labute,
pirmiausia nesinervink, viskas bus gerai mirksiukas.gif Man pačiai nėra buvę tokio atvejo, kad ir cista, ir nėštumas kartu. Esu turėjusi tik cistą. Taigi SM temas apie ją išnaršiau. Galiu pasakyti, kad ne viena besilaukianti mamytė turėjo šią problemą ir viskas baigėsi laimingai, net jei cistą tekdavo pjauti.
Girdėjau, kad reikia vengti sporto, sunkiai nešti, tuomet ji netrūksta (na, bet čia tik nuogirdos ir galbūt bobučių plepalai). Bet kokiu atveju, kadangi Tu nestuke.gif tai jokių sunkių darbų ir nedirbi mirksiukas.gif
Štai ką rašo viena internetinė enciklopedija: "Jei gydytojas Jums diagnozavo kiaušidžių cistą, nereiktų labai pergyventi ar pulti į paniką. Visų pirma, tai dažna liga, cistomis serga daug įvairaus amžiaus moterų, paauglių ir net mergaičių." Taip, kad tikrai nesinervink, nes bloga pačios psichologinė savijauta gali pakenti labiau nei cista.
Gerai, kad ketini eiti ir pas kitą gydytoją. Visada naudinga išgirsti kelių daktarų nuomonę, juolab privataus, kuris atidžiau ir rimčiau į visa tai pažiūri.
Pamatysi, ta bjaurybė cista Tavo leliukui nepakenks mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglužė: 05 rugpjūčio 2008 - 09:13
sveikos biggrin.gif kokia as laiminga biggrin.gif buvau pas gine privaciai,nuotaika jau kitokia,tikrai privaciai viska paaiskino,taip aiskiai kad dbr geda blush2.gif kad taip issigandusi buvau.ta didziule cista kap paaiskino yra mano leliaus kuprine kur prikimsta sumustiniu smile.gif jis dbr ir maitinasi is to kol susidarys placenta,tada maitinsis per ja,o dbr cia ta cista jo atsargos maisto.na ar kaip ten bet man ramiau,svarbu kad ji netruktu.tik man su tuo darbu neaisku,gine ta paprasta i iskaita irasys rugseji,o ka daryt dbr? g.gif dirbt tai reikia,o darbe kilojimas,tasymasis.ech,o apylinkes gyditojai vienodai,tik med.israsas kad nescia tiek ir tiek laiko.
Atsakyti
Sveikos merginos. su vyru planuojam leliu 2 menesius, bet va kazko visai neprieko pradejo mausti pilvo apacia, tai nuejau pas gine, galvoju tuo paciu pasiteirausiu del pastojimo-gal reikia kokiu tyrimu. apziurejus rado desineje kiausideje cista 4 cm ir liepe atideti leliaus planavima. liepe pagerti 3 men kontraceptikus ir palaukti dar menesi ir tada pradeti planus is naujo. sake jei negydisiu bus sunku pastoti, o jei ir pastosiu bus problemu paskui. o taip laukem kol suzinosim kad nestuke.gif , bet va zlugo planai atrodo amzinybei schmoll.gif
Atsakyti
Mano gimine pastojo, isnesiojo ir pagimde su nedidelia cista.
Papildyta:
QUOTE(akirew @ 2008 08 22, 09:30)
Sveikos merginos. su vyru planuojam leliu 2 menesius, bet va kazko visai neprieko pradejo mausti pilvo apacia, tai nuejau pas gine, galvoju tuo paciu pasiteirausiu del pastojimo-gal reikia kokiu tyrimu. apziurejus rado desineje kiausideje cista 4 cm ir liepe atideti leliaus planavima. liepe pagerti 3 men kontraceptikus ir palaukti dar menesi ir tada pradeti planus is naujo. sake jei negydisiu bus sunku pastoti, o jei ir pastosiu bus problemu paskui. o taip laukem kol suzinosim kad nestuke.gif , bet va zlugo planai atrodo amzinybei schmoll.gif

Man irgi buvo cista, kontraceptines nepadejo, tai operavo, nes ji net padidejo iki 6 cm. Dabar viskas puiku, gamyba vyksta, bet dar neaisku ar pavyko. Geriau issigyditi ir ramiai planuoti. sekmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miglužė @ 2008 08 05, 09:12)
Labute,
pirmiausia nesinervink, viskas bus gerai  mirksiukas.gif Man pačiai nėra buvę tokio atvejo, kad ir cista, ir nėštumas kartu. Esu turėjusi tik cistą. Taigi SM temas apie ją išnaršiau. Galiu pasakyti, kad ne viena besilaukianti mamytė turėjo šią problemą ir viskas baigėsi laimingai, net jei cistą tekdavo pjauti.
Girdėjau, kad reikia vengti sporto, sunkiai nešti, tuomet ji netrūksta (na, bet čia tik nuogirdos ir galbūt bobučių plepalai). Bet kokiu atveju, kadangi Tu  nestuke.gif tai jokių sunkių darbų ir nedirbi  mirksiukas.gif
Štai ką rašo viena internetinė enciklopedija: "Jei gydytojas Jums diagnozavo kiaušidžių cistą, nereiktų labai pergyventi ar pulti į paniką. Visų pirma, tai dažna liga, cistomis serga daug įvairaus amžiaus moterų, paauglių ir net mergaičių." Taip, kad tikrai nesinervink, nes bloga pačios psichologinė savijauta gali pakenti labiau nei cista.
Gerai, kad ketini eiti ir pas kitą gydytoją. Visada naudinga išgirsti kelių daktarų nuomonę, juolab privataus, kuris atidžiau ir rimčiau į visa tai pažiūri.
Pamatysi, ta bjaurybė cista Tavo leliukui nepakenks  mirksiukas.gif  4u.gif

reikia tiketis kad nepakenks, bet ramiau butu jei Treks pasikonsultuotu su gyditoju ir butu pastoviai stebima.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 08 24, 20:50)
Mano gimine pastojo, isnesiojo ir pagimde su nedidelia cista.
Papildyta:

Man irgi buvo cista, kontraceptines nepadejo, tai operavo, nes ji net padidejo iki 6 cm. Dabar viskas puiku, gamyba vyksta, bet dar neaisku ar pavyko. Geriau issigyditi ir ramiai planuoti. sekmes smile.gif
Papildyta:

reikia tiketis kad nepakenks, bet ramiau butu jei Treks pasikonsultuotu su gyditoju ir butu pastoviai stebima.

4u.gif Sveikutes,gulejau ligoninej,tai ta cista jau traukiasi,grazeja,pasak gines tenai kuriai priklausiau sake kad iki 16tos savaites pranykt turi smile.gif labai nudziugino tai biggrin.gif Opagulde tai del gresencio ir tai ne cistos darbas.
Atsakyti
QUOTE(treks @ 2008 08 26, 08:28)
4u.gif Sveikutes,gulejau ligoninej,tai ta cista jau traukiasi,grazeja,pasak gines tenai kuriai priklausiau sake kad iki 16tos savaites pranykt turi smile.gif labai nudziugino tai biggrin.gif Opagulde tai del gresencio ir tai ne cistos darbas.

Valio thumbup.gif , kad ta cista kur perkunai smile.gif
Atsakyti