Mano gimine pastojo, isnesiojo ir pagimde su nedidelia cista.
Papildyta:
QUOTE(akirew @ 2008 08 22, 09:30)
Sveikos merginos. su vyru planuojam leliu 2 menesius, bet va kazko visai neprieko pradejo mausti pilvo apacia, tai nuejau pas gine, galvoju tuo paciu pasiteirausiu del pastojimo-gal reikia kokiu tyrimu. apziurejus rado desineje kiausideje cista 4 cm ir liepe atideti leliaus planavima. liepe pagerti 3 men kontraceptikus ir palaukti dar menesi ir tada pradeti planus is naujo. sake jei negydisiu bus sunku pastoti, o jei ir pastosiu bus problemu paskui. o taip laukem kol suzinosim kad

, bet va zlugo planai atrodo amzinybei
Man irgi buvo cista, kontraceptines nepadejo, tai operavo, nes ji net padidejo iki 6 cm. Dabar viskas puiku, gamyba vyksta, bet dar neaisku ar pavyko. Geriau issigyditi ir ramiai planuoti. sekmes
Papildyta:
QUOTE(Miglužė @ 2008 08 05, 09:12)
Labute,
pirmiausia nesinervink, viskas bus gerai

Man pačiai nėra buvę tokio atvejo, kad ir cista, ir nėštumas kartu. Esu turėjusi tik cistą. Taigi SM temas apie ją išnaršiau. Galiu pasakyti, kad ne viena besilaukianti mamytė turėjo šią problemą ir viskas baigėsi laimingai, net jei cistą tekdavo pjauti.
Girdėjau, kad reikia vengti sporto, sunkiai nešti, tuomet ji netrūksta (na, bet čia tik nuogirdos ir galbūt bobučių plepalai). Bet kokiu atveju, kadangi Tu

tai jokių sunkių darbų ir nedirbi
Štai ką rašo viena internetinė enciklopedija: "Jei gydytojas Jums diagnozavo kiaušidžių cistą, nereiktų labai pergyventi ar pulti į paniką. Visų pirma, tai dažna liga, cistomis serga daug įvairaus amžiaus moterų, paauglių ir net mergaičių." Taip, kad tikrai nesinervink, nes bloga pačios psichologinė savijauta gali pakenti labiau nei cista.
Gerai, kad ketini eiti ir pas kitą gydytoją. Visada naudinga išgirsti kelių daktarų nuomonę, juolab privataus, kuris atidžiau ir rimčiau į visa tai pažiūri.
Pamatysi, ta bjaurybė cista Tavo leliukui nepakenks
reikia tiketis kad nepakenks, bet ramiau butu jei Treks pasikonsultuotu su gyditoju ir butu pastoviai stebima.