Įkraunama...
Įkraunama...

Cista ir nėštumas

QUOTE(zarza @ 2008 08 26, 18:52)
Valio  thumbup.gif , kad ta cista kur perkunai smile.gif

Ti jo,issigandusi buvau labai blush2.gif Tikrai aciu kas nepatingejo atsiliept 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos, na man šiandien darė ekoskopiją, dabar man 8 savaitės, ir daktarė norėjo guldyti į ligoninę, nes kažkokią pusliukę užmatė, paklausiau kas per gydymas pasakė kad tik folio rūgštis ir vitaminas e, kaip manot ar man čia ir yra cista? na man skauda dešnį šoną, ir nežinau ką daryti, neguliau nes negaliu atsigulti dėl savo mažosios dukrytės. beto žinau kad ligoninėje dar labiau nervuočiausi ir leliukui būtų blogiau. tik tiek nesuprantu kodėl iš jūsų nei vienai cistų neįvardino kaip gresiančio persileidimo, gal man čia kokia kitokia pūsliukė gal kuri girdėjote?
Atsakyti
QUOTE(ccamile @ 2008 09 02, 17:45)
sveikos mamos, na man šiandien darė ekoskopiją, dabar man 8 savaitės, ir daktarė norėjo guldyti į ligoninę, nes kažkokią pusliukę užmatė, paklausiau kas per gydymas pasakė kad tik folio rūgštis ir vitaminas e, kaip manot ar man čia ir yra cista? na man skauda dešnį šoną, ir nežinau ką daryti, neguliau nes negaliu atsigulti dėl savo mažosios dukrytės. beto žinau kad ligoninėje dar labiau nervuočiausi ir leliukui būtų blogiau. tik tiek nesuprantu kodėl iš jūsų nei vienai cistų neįvardino kaip gresiančio persileidimo, gal man čia kokia kitokia pūsliukė gal kuri girdėjote?

O kodel nepaklausei ka rado, pasimetei? Manau jei guldo i ligonine tai ir gulk, neverta rizikuoti savo ir pilvuko sveikata.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 09 02, 21:20)
O kodel nepaklausei ka rado, pasimetei? Manau jei guldo i ligonine tai ir gulk, neverta rizikuoti savo ir pilvuko sveikata.

na žiūrėsiu bandysiu išsiversti be ligoninės, bijau ir esu pasimetusi, bet tiesiog negaliu palikti dukrytės, na bet jeigu viskas tik blogės aisku gulsiesiu. rytoj dar einu pas ginekologę tai šnekėsiu, kokia padėtis kas ten per velnias pas mane ir kokios perspektyvos
Atsakyti
QUOTE(ccamile @ 2008 09 02, 23:10)
na žiūrėsiu bandysiu išsiversti be ligoninės, bijau ir esu pasimetusi, bet tiesiog negaliu palikti dukrytės, na bet jeigu viskas tik blogės aisku gulsiesiu. rytoj dar einu pas ginekologę tai šnekėsiu, kokia padėtis kas ten per velnias pas mane ir kokios perspektyvos

Sveikute,parasyt norejau apie tai kad vit e israse kad pagertum del to kad kai buna tame gale ar cista ar dar koks darinys tas vitaminas sakykim palaiko gera bukle organo ir ji apsaugo nuo dar didesniu bedu,na manau stiprina,o foline su vit e sudaro tarpusavi gera poveiki,tad gerk ir nesinervink,cia tau 4u.gif Ojei guldo i ligonine tai gyd. geriau istirs tai kas neramina juos ir tave.Svarbu kad laiku pastebi ir tai stebi ar gydo.Tad daugiau geru minciu,tai ir padeda tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo treks: 03 rugsėjo 2008 - 09:18
QUOTE(treks @ 2008 09 03, 11:18)
Sveikute,parasyt norejau apie tai kad vit e israse kad pagertum del to kad kai buna tame gale ar cista ar dar koks darinys tas vitaminas sakykim palaiko gera bukle organo ir ji apsaugo nuo dar didesniu bedu,na manau stiprina,o foline su vit e sudaro tarpusavi gera poveiki,tad gerk ir nesinervink,cia  tau 4u.gif Ojei guldo i ligonine tai gyd. geriau istirs tai kas neramina juos ir tave.Svarbu kad laiku pastebi ir tai stebi ar gydo.Tad daugiau geru minciu,tai ir padeda tongue.gif

ačiū už palaikymą smile.gif šiandien buvau pas gydytoją, tai išaiškėjo jog man nėra cistos, tik taip gresiantis verysad.gif na bet išrašė dar vaistukų, gulėsiu ir manau kad mano lelius tikrai niekur nepabėgs smile.gif jau irpilvuką ne taip skauda
Atsakyti
Vakar buvau ir aš tirtis dėl nėštumo. Siuntė ir siuntė šlapintis, nes per daug paslanki gimda buvo dėl tipo pilnos šlapimmo pūslės, o aš visiškai nenorėjau. Šiek tiek pasipiktinus esu, bet galiausiai nustatė cistą 9 x 7cm. Šiek tiek man neramu, kad tokia didelė ir dar pamaudžia tą šoną. Nėštumas 6 sav. ir pasirodyti sakė tik po dar 6 sav. Atrodo, kad aš tiek neišlauksiu ir anksčiau nulėksiu!

Per daug nesinervinu, bet baisu, kad ji netruktų, nes tai man paminėjo g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaites.. noriu papasakoti, kad pas mane irgi buvo desiniam sone cista 7cm ir ta soneli visada mausdavo ir paskaudedavo.. pastojau ir ta cista pas mane palaike nestuma ir turejo pati po poros menesiu pradingti.. atsitiko taip, kad cista net isoperavo, bet didelis hormonu kiekis nestuma palaike.. jau dabar 3 menesiukai ir labai tikiuosi, kad viskas bus gerai.. reikia tik pasaugoti save, nieko sunkaus nekilnoti ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingista @ 2008 09 04, 21:09)
Vakar buvau ir aš tirtis dėl nėštumo.  Siuntė ir siuntė šlapintis, nes per daug paslanki gimda buvo dėl tipo pilnos šlapimmo pūslės, o aš visiškai nenorėjau.  Šiek tiek pasipiktinus esu, bet galiausiai nustatė cistą 9 x 7cm. Šiek tiek man neramu, kad tokia didelė ir dar pamaudžia tą šoną. Nėštumas 6 sav. ir pasirodyti sakė tik po dar 6 sav. Atrodo, kad aš tiek neišlauksiu ir anksčiau nulėksiu!

Per daug nesinervinu, bet baisu, kad ji netruktų, nes tai man paminėjo  g.gif

Labutis,man taipat sake kad gali trukt,tad stebejo kas dvi savaites eho,taip nutiko kad prasidejo gresentis tai papuoliau i ligonine,ten begulint pasake kad traukiasi ji ir iki 16 savaites pradingt turi smile.gif Kad yra tai aisku neramu schmoll.gif ,bet nesitampant ji susitrauks ir dings,tad tik kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Aš prieš pirmą nėštuma irgi turėjau gana nemažą cistą. Beje ji man ilgesnį laiką ir trukdė pastoti unsure.gif . O kai pagaliau pavyko nestuke.gif , tai kaip ir gydytoja sakė- pranyko ta cista nėštumo metu biggrin.gif
Atsakyti
Sėkmės jums visoms, kad tik tos bjaurybės išnykų (nes dažniausiai taip ir būna). Tačiau man ne taip pasisekė, man ją reikėjo išpjauti verysad.gif , buvo 15 savaitėlių nestuke.gif , nes tuo metu tinkamiausias laikas operuoti (gyd. sakė tuomet mažiausiai, kenkia nėštumui). Tą bjaurybę cistą aptiko iškar kaip ir nėštumą, buvo nelabai didelė, tikėjausi, kad išnyks ar bent jau neaugs didesnė ir ją išims kai gimdysiu (būna ir taip), tačiau iki 15 sav, ji užaugo tiesiog gigantiška, operuot privalėjo ir netgi pilvą visą perrėžė, nes cista užaugo 16x13cm blink.gif verysad.gif . Na, bet operacija lyg ir puikiai pavyko, o ir mano lelius auga gerai, mums jau 35sav ir 3dienos. Va tokia tai mano istorija.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2006 04 19, 18:54)
mano draugė jau pastojo su apie 4 cm cista. cista didėjo ir neštumo metu. ir gana sparčiai, nes kai buvo 19 savaičių, cista jau buvo 10 cm ir ją teko operuoti.
operaciją darė per viršų, tai yra perpjaunant pilvą, nes per makštį iki jos nebuvo galima prieiti. jai pačios cistos nepašalino, o tik išleido tą skystį iš tos cistos. kai pagimdys tada išpjaus ir visą cistą. dabar jai jau 37 savaitė, cista daugiau nebedidėja. tad viskas baigsis laimingai smile.gif

nu Vikte,as paskaitau ta jusu kai kuriu pasakojimus silpna darosi.Panele paklause,kaip tos cistos ir kaip jos operuojamos,tai ir reik atsakyti jei tau dare,o netavo draugei,kazka kazkur pjove pilva ir t.t.,nesamone,nieks cistu taip nebeoperuoja,ikisa du slangeliu per pilva ir isvis jokio pavojaus.Taves dabar paklausius pilva pjove,niekas nieko panasaus ndaro.Tos cistos operuojamos nebaisiai ir neskausmingai,tik aisku nezinau,tik biski gal sudetingiau kada laukiesi...
Atsakyti