Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų stygius varo į neviltį

QUOTE(Agnė @ 2005 01 03, 05:43)
Seniai ir nuolat pykstu ant saves ir viso pasaulio, kad man vis truksta pinigu absoliuciai viskam sad.gif  sad.gif  sad.gif Galiausiai pradedi jaustis kazkokia nepilnaverte egzistuojancia butybe... Savo seima galeciau priskirt vidutiniam sluoksniui, bet kaip ir dauguma, gyvenam nuo-iki algos. Vaikui, mokslams, lizingui, butui ir maistui (aciu Dievui) algu uztenka, taciau bet koks "nukrypimas" i sali gan skaudziai atsiliepia kita menesi cool.gif O taip norisi begales dalyku- pakeliauti, nueit i grozio salona, atnaujint keliu metu senumo garderoba, nusipirkt gerus kvepalus, isigyt aibe buitiniu dalyku (foto/video kamera, saldytuva, muzikini centra, dvd, komoda), zaislu bei baldeliu vaikui, kada nors iseit i miesta pavakarieniaut arba nueit i kino filma, uzsisakyt pica i namus ir tt. ir tt. As jau nekalbu apie nuosavo busto isigijima... Zodziu visi sitie dalykai kuo toliau, tuo labiau mane smaugia- vadinkit mane materialiste, gal tokia ir esu, jau nebezinau... Bet pinigai kaip prieskoniai- suteikia gyvenimui skoni ir palengvina ji jei ne 100, tai bent jau 50%. Kai jau visai puolu i nevilti, guodziuosi tuo, kad esam sveiki ir pavalge, bet tas suveikia tik trumpam. Sakau gal kokia religija, pvz. budizma reikia pradet ispazint ar kokio velnio, nes daugiau taip gyvent nebegaliu cray.gif  help.gif Jei kas zinot geru vaistu kaip atsipeiket- labai prasom ph34r.gif

P.S. Turtingu vyru nesiulyti biggrin.gif
Na jei as pradedu taip galvot, tai visad pagalvoju apie tas seimas,kurios neturi pinigu nusipirkt maisto ar vaistu unsure.gif Arba kur sunkiai serga ar mirsta.! Tada galvoju ech viskas gerai , maisto yra, aciu dievui visi sveiki thumbup.gif ir is kart geriau pasijauciu ! thumbup.gif
Atsakyti
O aš pradėjau vadovautis lūzerių filosofija, kaip čia kažkas išisreiškė, nes supratau, kad tam norui "gyventi dar geriau", niekad nebus nei galo, nei krašto... smile.gif Kai sėdėjom finansinėj duobėj, atrodė, kad kai turėsiu daugiau pinigų būsiu laimingesnė, bet kai jų "atsirado", patenkinom savo poreikius ir kažkaip nežymiai pradėjom norėti dar daugiau ir geriau. doh.gif Pasaka be galo drinks_cheers.gif Dėl tos laisvės reikia labai daug dirbti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma @ 2005 05 19, 11:02)
O aš pradėjau vadovautis lūzerių filosofija, kaip čia kažkas išisreiškė, nes supratau, kad tam norui "gyventi dar geriau", niekad nebus nei galo, nei krašto... smile.gif Kai sėdėjom finansinėj duobėj, atrodė, kad kai turėsiu daugiau pinigų būsiu laimingesnė, bet kai jų "atsirado", patenkinom savo poreikius ir kažkaip nežymiai pradėjom norėti dar daugiau ir geriau.  doh.gif Pasaka be galo  drinks_cheers.gif Dėl tos laisvės reikia labai daug dirbti... smile.gif

Cia kaip su ta auksine zuvele ir bobute laugh.gif , jai buvo vis mazai ir mazai, taip ir mes laugh.gif Mums ir uztenka pinigu ant maisto, rubu,kartais kelionem,pramogom,aciu dievui turim savo namus thumbup.gif , bet kartais kai pasiziurei i draugus kurie nusipirko lektuva ar savaitgaliui isvare i Havajus, tai va tada prasideda tokios kvailos nuotaikos doh.gif .O tada ir pradedi zmogus svajot doh.gif doh.gif , na, bet svarbu sveiki, gyvi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 19 gegužės 2005 - 11:13
O, taip visada, galo norams nebuvo ir nebus, kuo daugiau turi, tuo daugiau reikia, bet visdėlto kai pagalvoji, kol visi sveiki tai taip ir sukiesi, kaip ta voverė rate, bet jei kokia sunki ir (arba) nepgydoma liga užpultų, tada ir pagalvotum , koks buvai laimingas , nors ir neturtingas.... g.gif Visų savo norų juk vistiek nepatenkinsim, o mano didžiausias noras yra, kad vaikai būtų sveiki ir laimingi. Taigi cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2005 05 19, 14:28)
O, taip visada, galo norams nebuvo ir nebus, kuo daugiau turi, tuo daugiau reikia, bet visdėlto kai pagalvoji, kol visi sveiki tai taip ir sukiesi, kaip ta voverė rate, bet jei kokia sunki ir (arba) nepgydoma liga užpultų, tada ir pagalvotum , koks buvai laimingas , nors ir neturtingas.... g.gif Visų savo norų juk vistiek nepatenkinsim, o mano didžiausias noras yra, kad vaikai būtų sveiki ir laimingi. Taigi cool.gif  cool.gif

Aukso zodziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal ne į temą,bet pamastykit. Sapnavau,kad iš Dievo ėmiau interviu."Tai norėtum pasikalbėti su manim?"-paklausė Dievas."Jei turite laiko"atsakiau.Dievas nusišypsojo."Mano laikas yra amžinybė.Kokie tie tavo klausimai?""Kas Jus labiausiai stebina žmonėse?"Dievas atsakė:"Jiems atsibosta būti vaikais,jie skuba užaugti,o vėliau tetrokšta sugrįžti į vaikystę.Jie praranda sveikatą uždirbdami pinigus,o vėliau išleidžia tuos pinigus,bandydami sutvarkyti savo sveikatą.Jie įnirtingai galvoja apie ateitį ir pamiršta dabartį,gyvena ne šia diena.Jie gyvena taip,lyg niekuomet nemirtų,ir miršta taip,tarsi niekuomet negyvenę.""Kaip Tėvas,ko norėtum savo vaikus išmokyti?"-paklausiau."Supratimo,kad jie negali priversti kitą žmogų pamilti juos.Viskas,ką jie gali-tai leisti kažkam juos mylėti.Išmokyti nelyginti savęs su kitais.Atlaidumo kaltiesiems.Suvokimo,kad užtenka sekundžių žodžiais atverti gilias žaizdas mylimiems,ir šimtmečių toms žaizdoms užgydyti.Supratimo,kad turtingas žmogus yra ne tas,kuris daug turi,bet tas,kuriam nedaug reikia.Sužinoti,kad yra žmonių,kurie juos be galo myli,tačiau dar nerado žodžių arba neišmoko to parodyti.Supratimo,kad vieną ir tą patį daiktą du žmonės gali matyti skirtingai.Išmokti atleisti ne tik kitiems,bet ir sau savo klaidas."
Atsakyti
Labai taikliai pasakyta smile.gif kad visa tai moketume daryti, tikriausiai problemu neturetume mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar tikrai nebuna taip, kad pinigų užtektų?
Aš ne milijonierius, bet man gana. Tik laiko labai labai trūksta.
Atsakyti
tikrai lame ne piniguose,bet jie gali priduoti gyvenimui skoni biggrin.gif Man pinigai-variklis,verciantis kovoti su tinginyste,verciantis kazko siekti. Taciau negaliu pasalyti,kad jie man atnesa laime sad.gif Kartais neivertini to ka turi.Kaip gerai kvepejo kvepalai,kurios pirkau taupydama vos ne 3men...kokia patraukli jauciausi nusipirkusi nauja suknele,dabar,kai galiu sau tai leisti be jokiu sunkumu-tai netenka prasmes,nauja suknele tampa nauju skuduru,vis maziau dalyku atnesanciu dziaugsma.Siulau diaugtis gyvenimu ir kiekviena jo akimirka,o pinigai...(negalvojau,kad tai pasakysiu)- ne pats svarbiausias dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė @ 2005 01 03, 03:43)
Seniai ir nuolat pykstu ant saves ir viso pasaulio, kad man vis truksta pinigu absoliuciai viskam sad.gif  sad.gif  sad.gif Galiausiai pradedi jaustis kazkokia nepilnaverte egzistuojancia butybe... Savo seima galeciau priskirt vidutiniam sluoksniui, bet kaip ir dauguma, gyvenam nuo-iki algos. Vaikui, mokslams, lizingui, butui ir maistui (aciu Dievui) algu uztenka, taciau bet koks "nukrypimas" i sali gan skaudziai atsiliepia kita menesi cool.gif O taip norisi begales dalyku- pakeliauti, nueit i grozio salona, atnaujint keliu metu senumo garderoba, nusipirkt gerus kvepalus, isigyt aibe buitiniu dalyku (foto/video kamera, saldytuva, muzikini centra, dvd, komoda), zaislu bei baldeliu vaikui, kada nors iseit i miesta pavakarieniaut arba nueit i kino filma, uzsisakyt pica i namus ir tt. ir tt. As jau nekalbu apie nuosavo busto isigijima... Zodziu visi sitie dalykai kuo toliau, tuo labiau mane smaugia- vadinkit mane materialiste, gal tokia ir esu, jau nebezinau... Bet pinigai kaip prieskoniai- suteikia gyvenimui skoni ir palengvina ji jei ne 100, tai bent jau 50%. Kai jau visai puolu i nevilti, guodziuosi tuo, kad esam sveiki ir pavalge, bet tas suveikia tik trumpam. Sakau gal kokia religija, pvz. budizma reikia pradet ispazint ar kokio velnio, nes daugiau taip gyvent nebegaliu cray.gif  help.gif Jei kas zinot geru vaistu kaip atsipeiket- labai prasom ph34r.gif

P.S. Turtingu vyru nesiulyti biggrin.gif

Kaip as tave suprantu, tu net neįsivaizduoji unsure.gif Pati lyg taip pat gyvenu ir jau nebegaliu to pakęsti cry.gif . Tokia nepilnaverte jaučiuos, kad sunku ir apsakyt . Nzn ko vertas toks gyvenimas, kai nei izngsnelio į šoną negali sau leist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dema @ 2005 06 01, 07:43)
Kaip as tave suprantu, tu net neįsivaizduoji unsure.gif  Pati lyg taip pat gyvenu ir jau nebegaliu to pakęsti cry.gif . Tokia nepilnaverte jaučiuos, kad sunku ir apsakyt . Nzn ko vertas toks gyvenimas, kai nei izngsnelio į šoną negali sau leist doh.gif

Tema verta demesio, nes kitaip nebuciau cia uzsukusi...|Et ! gyvenciau viena, ir kepenu nesukciau del pinigu, nes zinociau, kad esu viena atsakinga ir nereikia su niekuo spresti biudzeto klausimu, tik su savimi...
O dabar kai istekejau...Ta pinigu tema pradeda uzknisti iki galo...Vyrams, kaip zinia geda pasisakyti apie tai, kad neturi pinigu, ir del to, kai uzvedu tema piae bendra biudzeta DEL AISKUMO, iskeliamas klausimas apie tai, kad as islaidi, nes neva yra bijoma bendra biudzeta patiketi. Kai gyvenu vien tik is savo algos ir dar paskola moku...Isivaizduokit. O dabar dar ir nescia, ir situacija nesikeicia. Pinigu kaip ir netruktu jei poziuris butu kitoks.
Mano supratimu viskas gyvenime priklauso nuo poziurio ir atvirumo vienas kitam. Manau, jei yra seima, turi kalbetis ir nebijoti vienas kito.
Kai yra kazkokiu baimiu, uzsislapstoma vienas nuo kito ir viso gero geriems ir sveikiems santykiams... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruciukas: 06 birželio 2005 - 09:41
QUOTE(murksiuke @ 2005 06 01, 06:00)
tikrai lame ne piniguose,bet jie gali priduoti gyvenimui skoni biggrin.gif Man pinigai-variklis,verciantis kovoti su tinginyste,verciantis kazko siekti. Taciau negaliu pasalyti,kad jie man atnesa laime sad.gif  Kartais neivertini to ka turi.Kaip gerai kvepejo kvepalai,kurios pirkau taupydama vos ne 3men...kokia patraukli jauciausi nusipirkusi nauja suknele,dabar,kai galiu sau tai leisti be jokiu sunkumu-tai netenka prasmes,nauja suknele tampa nauju skuduru,vis maziau dalyku atnesanciu dziaugsma.Siulau diaugtis gyvenimu ir kiekviena jo akimirka,o pinigai...(negalvojau,kad tai pasakysiu)- ne pats svarbiausias dalykas  thumbup.gif

Šitaip gali šnekėti tik stygiaus nejaučiantis žmogus. Aišku, kad pinigai ne svarbiausias dalykas laimei, bet tai laimei sukurti pinigai yra vienas iš privalomų komponentų. Nes dėl vieno dalyko žmogus negali būt laimingas, tam reikia dyyyyydelės puokštės įvairiausių veiksnių
Atsakyti