pala pala,neapsimoka dirbi uz 100lt? o tai apie pensija negalvoji?

ir as jungiuosi prie jusu
visos temos neskaiciau nes daug lapu,bet ir mes gyvenam nuo algos iki algos...tiesa dirba tik vienas vyras,as su vaiku namie sedziu,aisku apie keliones i turkijas ar egipta galiu tik pasvajot...bet neatsisakau vilties pvz nuvaziuoti i Latvijos Livu vandens parka ar taip i kokia artimesne ir pigesne kelione,ka pradesiu ir as dirbt tai planuojam i men atidet po pora simtu litu butent tokioms kelionelems,ir per metus jau sutaupytumum 2400 lt,galima jau ir vasara i palanga islekt(kolkas financai neleidzia) bet mes mokam pramogauti ir nesvaistant pinigu,pvz vasara prie ezeru,kuriu yra daugybe aplinkuj,siaip su draugu seimom susitinkam...o taip tai planuojam didesnius pirkinius ir perkam...pvz si menesi pirksim masinai ziemines padangas naujas,diskus,reik dar pratest masinos draudima nes tuoj baigsis,ir televizoriu su dvd...bet tai lasas prie laso taupem,gal tris menesius
bet vistiek ko jau uzsimanom anksciau ar veliau nusiperkam...esam pavalge,apsirenge,sveiki
SVARBIAUSIA SVEIKI nes sveikatos uz visus pinigus nenusipirksim...o man tai svarbiausia
turiu tokia drauge,kuri kazkur pries du metus dar nedirbo nes dukrai buvo 1 metukai,vyras jos taipat niekur nedirbo ir barbo birzoj nestovejo,tai ta drauge i men gaudavo tik 93 lt uz vaika...ir uz tuos pinigus pragyvendavo visi trys...na jos vyras padedavo ten ka zmonems padirbt uz tai jam kazkiek pamokedavo

turiu tokia drauge,kuri kazkur pries du metus dar nedirbo nes dukrai buvo 1 metukai,vyras jos taipat niekur nedirbo ir barbo birzoj nestovejo,tai ta drauge i men gaudavo tik 93 lt uz vaika...ir uz tuos pinigus pragyvendavo visi trys...na jos vyras padedavo ten ka zmonems padirbt uz tai jam kazkiek pamokedavo

O mane jau pradejo visa mano situacija siutinti! Gyvenam tik is vyro algos, man darba susirasti be sansu, nes studijuoju ir auginu dukryte, tiesa ji turi aukle, bet mano studijos atima visa darbo diena!
Jau galvoju i koki naktini kluba padaveja prasytis, kad duonai uztektu...
Rase cia moteriskes, kad pirma buitis, pinigai, darbai, o po to vaikai, bet jei vaikai pasibeldzia anksciau, nei numatyta, tai nejau nepriimsi...
Tai taip ir vargstam, tikiuosi isaus ir musu diena.

Rase cia moteriskes, kad pirma buitis, pinigai, darbai, o po to vaikai, bet jei vaikai pasibeldzia anksciau, nei numatyta, tai nejau nepriimsi...

QUOTE(astulle17 @ 2006 11 01, 11:02)
bazinei pensijos daliai mamos yra draudziamos, kol vaikui sukanka trys metais.Lygiai taip pat ir stazas skaiciuojasi.
Pasiskaiciau truputi jusu tema, ir liudna pasidare. Galim save vadinti materialistais ar ne, bet pinigai labai atsiliepia gyvenimo kokybei. Teko isbandyti gyvenima ir nuo algos iki algos, ir net kai skolintis pragyvenimui reikejo. O skolos turi savybe kauptis. Isbristi pradejo nedejavimai ir ne guodimaisi kaip blogai. I ka koncentruojiesi, tas auga.
Patariu uzsukti i temele "Konstruktyvus mastymas". Tos, kurios nores pokyciu, isiklausys i tai kas ten kalbama ir tikrai tures pokycius savo gyvenime. Kalbu is savo patirties.
Linkiu visoms sekmes!!!!!!
Patariu uzsukti i temele "Konstruktyvus mastymas". Tos, kurios nores pokyciu, isiklausys i tai kas ten kalbama ir tikrai tures pokycius savo gyvenime. Kalbu is savo patirties.
Linkiu visoms sekmes!!!!!!
visgi pinigai yra svarbūs, nes kai jų yra trūkumas tikrai esi nelaimingas

Anksciau net neisivaizdavau, iki ko gali zmogu tas nelemtas pinigu stygius privesti. Bet kai pati tai savo kailiu patyriau, supratau, kaip tai is tikruju sunku. Paskutinius menesius gyvenam ne tik kad nuo algos iki algos, bet ir is tevu esam priversti paprasyti... Dienomis apie tai pamirstu, o vakarais uzeina nerimo priepuoliai, miegot negaliu. Jauciuosi labai silpna, o labiausiai siutina, kad nieko negaliu pakeisti!
jooooo...bijau net pagalvot kas be ju
..durys i viska...sakes..as materialiste iki panagiu
...tik trukumas kazkoks ir pagatava uzpjaut visus...
paskaiciau kad kazkas cia uz 93 litus menesi gyveno ir ..likau be samones
..tai imanoma..pavyzdziu yra..bet..bet...nezinau..nera zodziu

paskaiciau kad kazkas cia uz 93 litus menesi gyveno ir ..likau be samones

pas mus jau kelintas menuo truksta,gavo vyras darba,bet moka nereguliariai.Nebezinau kas darosi,bet bijau,kad neissiskirtume.Varysiu kuo greiciau pati dirbti,nes kazkoks siaubas.

O man pasiūlė ,,labai gerą" darbą už 400 lt ir dar už 50km. Man ant kelionės vargu ar užteks. O darbas su vaikais, priešmokyklinė gr. kaimo mokyklėlėj. Verčiau sausą bulką griaušiu. Neprašau valstybės pašalpos, o noriu gerai apmokamo darbo. O pinigų trūkumas tikrai meilę nužudo. Tą patyriau savo kailiu.