Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

Matylda nera stambi, bet turbut pagal ugi klubai stamboki, nes manekenes ugis virs 172cm, o matyldos apie 165cm turbut smile.gif tai manekeniu pasiskirsto proporcingiau biggrin.gif mano klubai metriniai, o ugis 168cm ax.gif dar idomu ar krutines raumenims stiprint tik "deimantas" tinka? kiek maciau dar galima spaust delna i delna rolleyes.gif zodziu, tureciau daugiau laiko tai... ech.
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 05 05, 12:43)
Matylda nera stambi, bet turbut pagal ugi klubai stamboki, nes manekenes ugis virs 172cm, o matyldos apie 165cm turbut  smile.gif tai manekeniu pasiskirsto proporcingiau biggrin.gif mano klubai metriniai, o ugis 168cm  ax.gif  dar idomu ar krutines raumenims stiprint tik "deimantas" tinka? kiek maciau dar galima spaust delna i delna  rolleyes.gif zodziu, tureciau daugiau laiko tai... ech.

Nu jau nu jau, nevarykim Dievo į medįsmile.gif 89 cm klubai tikrai nėra stambūs net ir 165 cm ūgio merginai smile.gif Aišku, sportuoti nepakenks, užpakaliukas bus tvirtas ir gražus, bet apimčių mažinti, mano nuomone, jau nebereikia. Pasidžiaukim laimėjimais smile.gif
Atsakyti
Labu, nu neturiu kuo pasigirt, sukudejo tik slaunys po 1сm blush2.gif oi kaip neturiu jegu juos daryt taip kaip priklauso doh.gif
Atsakyti
labuka,buvau dingus truputi,kazkaip nera laiko uzbegti,nes su maziuke i manksteles rytais lekiam,o jei namie,tai neleidzia prisest,nes atsibosta jau sedet,kai as sportuoju.na su tais mano klubais,tai yra taip,as juos matuoju ne per pati uzpakali,nes toj vietoj 95cm siai dienai.o per pacius tuos kaulus matavau tai ten 89,tai matyt netikslus mano ismatavimai blush2.gif ryt jau 5 savaite sportavimo sueina,tai bandysiu ryte vel pasimatuot,bet nieko nesitikiu po praeitos savaites.dar vienas kg nukrito,tai smagu!kaip noreciau tuos kumpius numest nuo sonu...domejausi kojytem masazu,tai ta mergina daro,kur mazei manksteles daro.sake reikia 10-12 poceduru.vieno kaina 50lt,nu blyn gaila truputi...nors taip noretusi kudu kojyciu prie naujo maudomo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Murlyka @ 2010 05 10, 19:10)
Labu, nu neturiu kuo pasigirt, sukudejo tik slaunys po 1сm  blush2.gif oi kaip neturiu jegu juos daryt taip kaip priklauso doh.gif

sveikute,nu s....tikrai maniau,kad geri rezultatai bus verysad.gif bet nenuleisk ranku!ir toliau puskuok,kiek tik iseina,ir manau,kad tikrai bus geri rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
Taigi kad... Noretusi ir man vasara pasitikt lieknesnei, bet nezinau... vis atidelioju, nesuprantu ar man neiseina ar koks biesas... Tiesa, siandien nuo 18val nevalgiau, o treniruotes nevyksta jau 2diena... doh.gif uztat prisidejo pasivaiksciojimai, tvarkymaisi ir pan. O jei dar bodyf prideciau... sveriu 69kg ax.gif kaip cia susiimt, ot kad kas mane ispeiktu, tai kibciau nesusimastydama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 05 11, 22:43)
Taigi kad... Noretusi ir man vasara pasitikt lieknesnei, bet nezinau... vis atidelioju, nesuprantu ar man neiseina ar koks biesas... Tiesa, siandien nuo 18val nevalgiau, o treniruotes nevyksta jau 2diena... doh.gif  uztat prisidejo pasivaiksciojimai, tvarkymaisi ir pan. O jei dar bodyf prideciau... sveriu 69kg ax.gif kaip cia susiimt, ot kad kas mane ispeiktu, tai kibciau nesusimastydama rolleyes.gif

Tai prašais papeikiama lotuliukas.gif

Aš irgi tinginė, šiandien praleidau.. Gal ne tiek iš tingėjimo, kiek iš laiko neturėjimo - mažė, namai, pietūs, laukas, vakarienė ir panašiai, kažkaip nebeištaikiau tarpelio, o dabar jau ir nebenoriu pradėt - ir jėgų nebėr, o be to, ir vyras gali bet kurią minutę pro duris įžengt, o prie jo aš kažkaip kompleksuoju.
Atsakyti
QUOTE(Emilija_m @ 2010 05 12, 17:59)
Tai prašais papeikiama  lotuliukas.gif

Aš irgi tinginė, šiandien praleidau..  Gal ne tiek iš tingėjimo, kiek iš laiko neturėjimo - mažė, namai, pietūs, laukas, vakarienė ir panašiai, kažkaip nebeištaikiau tarpelio, o dabar jau ir nebenoriu pradėt -  ir jėgų nebėr, o be to, ir vyras gali bet kurią minutę pro duris įžengt, o prie jo aš kažkaip kompleksuoju.

Nu prasaus blush2.gif Nu tiesa sakant ir man geda pries sugyventini raitytis ir pachint, o dar maze kaip vijurkas, tik atsigulu ant zemes daryt pratimu tai per tiek laiko baigia krutines lastoj skyle pralauzt lotuliukas.gif kazi as baigsiu kada ieskot pasiteisinimu ir pradesiu pati sau gera daryt ar kaip cia bus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 05 12, 18:24)
Nu prasaus blush2.gif Nu tiesa sakant ir man geda pries sugyventini raitytis ir pachint, o dar maze kaip vijurkas, tik atsigulu ant zemes daryt pratimu tai per tiek laiko baigia krutines lastoj skyle pralauzt lotuliukas.gif kazi as baigsiu kada ieskot pasiteisinimu ir pradesiu pati sau gera daryt ar kaip cia bus? doh.gif

Pas mane irgi mažė trukdo šitais reikalais užsiiminėt. Kai kvepuoju, jai labai juokinga, o kai atsigulu ant žemės kokį pratimą daryt, tai irgi ant viršaus lipa arba plaukus rauna... Nesupranta ji dar, kam reikia sportuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Emilija_m, o tu esi savo ismatavimus cia parasius? ax.gif Vakar youtubej susiradau Greer Childers video su pratimais, tiesa jis trumpas koks tai, bet kai paziurejau kaip ana ikvepia ir ispucia ir kaip stena darydama pratimus (bet figura kokia!) tai pasirode kad as visai ne taip kvepuoju g.gif mano kvepavimas palyginus kazkoks "flegmiskas" lotuliukas.gif ir pabandziau jos pavyzdziu ikvept iskvept, tai net susilau doh.gif sian vakare antras senasas vyks, kai maze parps rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 05 13, 15:00)
Emilija_m, o tu esi savo ismatavimus cia parasius?  ax.gif  Vakar youtubej susiradau Greer Childers video su pratimais, tiesa jis trumpas koks tai, bet kai paziurejau kaip ana ikvepia ir ispucia ir kaip stena darydama pratimus (bet figura kokia!) tai pasirode kad as visai ne taip kvepuoju g.gif  mano kvepavimas palyginus kazkoks "flegmiskas" lotuliukas.gif  ir pabandziau jos pavyzdziu ikvept iskvept, tai net susilau  doh.gif  sian vakare antras senasas vyks, kai maze parps rolleyes.gif

Ot ir neesu savo išmatavimų parašius:) Bet kad jau nutvėrei, pasitaisysiu:) Tai va:

klubai (98) 97 98
šlaunys (57) 55 56
liemuo (70) 69 69
viršutinė liemens dalis (72) 72 70
apatinė liemens dalis (84) 84 84

Tai va, kaip ir nieko gero kol kas nesigauna:) Bet kasdien tikrai nekvėpuoju - savaitgaliais "išeiginės", šią savaitę vietoj 5 kartų gavosi tik 4, mitybos įpročių nekeičiu, tai gal nėr ko pykt ant bodyflex'o:) Džiaugsiuos, jei bent kūnas šiek tiek stangresnis pasidarys. Kol kas rankų nenuleidžiu, kvėpuoju toliau. Reiks ir man youtubej susirasti tą gražios figūros savininkę ir pasimokyti, gal ką ne taip darau.
Atsakyti
labutis smile.gif o gal galit ir man kas atsiust tuos pratimus? bigsmile.gif rasytuxss@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(rasytea77 @ 2010 05 15, 17:50)
labutis smile.gif o gal galit ir man kas atsiust tuos pratimus? bigsmile.gif rasytuxss@gmail.com

O kam juos siust, jei pilnas internetas ir cia 2psl. ikelti g.gif 4u.gif
Atsakyti