QUOTE(matylda @ 2010 05 18, 23:28)
labukas!
murlyka,oi nenorek,kad kas papeiktu.mane papeike,tai va ir as bodyflexu uzsiemiau,aisku gerai,kad pradejau,bet ziaurokas tas papeikimas labai...vyras kai sove,viena vakara,tai gerai,kad lovoj gulejau,o tai nukritus buciau

kazkaip pas mus

labai sumazejo,tai as klausiu viena vakara,sakau gal tu kita turi,kad manes nebenori,sako-ka cia nusisneki.tai sakau,gal as tau tokia slyksti,kad "ant" manes nebestovi (grubiai issireiskiant),sako nu slykstoka

tai po to karto,jis man labai akyse krito,galejo kazkaip svelniau pasakyt,bet kaip paklausiau,taip ir gavau atsakyma...zinau,kad jis toks tiesmukas,bet sirdele vistiek uzgavo...
Papildyta:
v.pilvo d. (77)74,73,73,73,74,73
a.pilvo d. (95)90,89,88,88,89,85
liemuo (77)75,72,72,72,73,72
klubai (94)91,90,89,89,89,88(per pacius kaulus

)
slaunis (56)54,54,53,53,53,53
ranka 28,27
dupce 95,94,93
Ogo, matylda, taigi tu saunuole.

Pasiekimai labai geri

As siek tiek numeciau svorio, labai padeda kai ateina nekalbadieniai su diedu, pas mus jie dazniau zu kalbadienius buna (tada dingsta apetitas), o kas del svorio itakos mylejimuisi, tai as po gimdymo iki siol neragavus

ir stora ir negrazi ir negera ir t.t. tai va, buvau labai save apleidus del to, nes jei niekam negrazi ir negera, tai ir nereikia. O dabar galvoju reik kazka daryt, tai ir darau... kai diedas namuos-nieko nedarau, bet kai iseina i darba (dirba nakti) tai "pachinu" ir as. Kol kas didesnis poveikis slaunims, nes prisisdeda vaiksciojimas su vaiku, nesioju pasikabinus ant pilvo, kruvis gaunas labai normalu, kazur 2val to malonumo

O vyras gerai, kad tiesmukas, reik akrtais moteriai sukretimo

vistiek, geriau kai iskart sako kas negerai, nei kad neduok die pas svetima paguodos eitu ieskot