Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

Aga, sutinku rolleyes.gif seip idomu suzinot, kiek per diena ko suvartoji doh.gif O sveriates elektroninemis ar paprastomis?
Atsakyti
Elekroninemis sveriuosi.
Manau jos irgi daznai gryba pjauna, nes tuo paciu metu kartais rodo skirtinga svori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 05 20, 17:36)
Gal ir akimis myli, ne vyras esu, nezinau......... bet kiek storu moteru turi super grazius vyrus  ir lieknus, dazniausiai,  tongue.gif ir jie kazkodel neina pas kitas kudas smile.gif
Tad manyciau kad ne isoreje slypi ilgos ir laimingos santuokos papslaptis.
p.s. pati nesu stora, po gimdymo liko pora kg, bet jie krenta.............

na del neejimo tai nezinau....manau didele dauguma eina pas kitas,tik tiek kad vieni tyliai,kad suo nesulotu,o kiti deja,taip nemoka arba nenori...aiskinasi vyriska prigimtim doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Murlyka @ 2010 05 21, 12:03)
rezultatai bus, bet nepamirsk, kad raumenys sutvirteje gali iskelt riebaliukus auksciau smile.gif as vakare sveriausi, tai vistiek, nekakojus, pavalgius, prigerus, nezinau ar tuos dalykus galima skaiciuot kaip tikra svori doh.gif  ax.gif

as sveriuosi rytais,nes vakare pasisverus susinervinu biggrin.gif siandien ryte buvo 56kg,judu i prieki thumbup.gif
Papildyta:
as sveriuosi su paprastom svarstyklem.
Atsakyti

Papildyta:
as sveriuosi rytais,nes vakare pasisverus susinervinu biggrin.gif siandien ryte buvo 56kg,judu i prieki thumbup.gif

Oho, ir as noreciau tiek sverti, nors greiciausiai tiek sverdama jau buciau net labai dziusna. Matyt jusu ugis nera didelis, kad tiek mazai sverdama ir intensyviai toliau metate svori smile.gif
Atsakyti
Sveikutės:)

Aš tai "mečiau" bodyflex'ą, nes rezultatų jokių... Gal kažką ne taip dariau, gal vien pratimų neužtenka. Tiesa, su sportu ir viltimi turėti stangresnį kūną visai neatsisveikinu, dabar rytais darau tradicinius pratimus raumenims stiprinti. Žiūrėsim, kaip čia bus... O dėl vyrų meilės akimis, tai gal net ne esmė, kokia moteris šalia jo - stora, plona, aukšta, žema ir t.t., svarbiausia, kad vyrui sava moteris būtų graži. Juk kiekvieno grožio supratimas skirtingas, bet nemanau, kad vyras domėtųsi moterimi, kuri jam nepatraukli. Taip kad lieku prie nuomonės, kad vyrai myli akimis smile.gif Sėkmės kvėpuojančioms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 05 25, 09:29)
Papildyta:
as sveriuosi rytais,nes vakare pasisverus susinervinu  biggrin.gif siandien ryte buvo 56kg,judu i prieki  thumbup.gif
Oho, ir as noreciau tiek sverti,  nors greiciausiai tiek sverdama jau buciau net labai dziusna. Matyt jusu ugis nera didelis, kad tiek mazai sverdama ir intensyviai toliau metate svori smile.gif

mano ugis 165.
Atsakyti
QUOTE(matylda @ 2010 05 26, 18:07)
mano ugis 165.

Kad jums jau nebereikia to svorio mesti... Pagal jusu ugi, svoris yra jau prie mazesniu.. Man iki jusu proporciju dar reikia 4 kg numesti... siomis dienomis nesportuoju, nes persalau, nera sveikatos visai.
Atsakyti
kaip sakoma apetitas atsiranda bevalgant biggrin.gif tai vis mazai ir mazai,norisi,kaip gazelei lakstyt hihihi.gif tai kad dar tas pilvas kabo truputi apacioj,rankos storos ir kumpiai ant sonu dar islinde sad.gif
Atsakyti
Na, moterytes taip uzsipuskavot, kad temoj niekas neberasot? g.gif as tai nezinau ka daryt... NEPRISIVERCIU reguliariai daryt tuos pratimus. Tuoj sugalvosiu kaip pasiiaiskint lotuliukas.gif Is tikro tai tingiu, dar vaikas trukdo, tada vel tingiu ir t.t. ir pan. karsta... Zodziu, taip ir liksiu stora riebi ir jau ketvirti metai is eiles ebesimaudysiu nei vienam vandens telkiny is tos sarmatos doh.gif
Atsakyti
labukas!murlyka,oi tingeti negrazu!juk jau orai geri,reiks drabuzelius nusimesti ir likti minimaliai prisidengus hihihi.gif man sekasi neblogai
v.p.d 77-72
a.p.d.95-84
liemuo 77-71
klubai 94-87
dupce 95-93
slaunis 56-51

svoris 55,5,ugis 165cm is karto visa info surasau hihihi.gif

o mes kita savaite su maziuke islekiam i norvegija ir ko gero iki rugpjucio ten busim.gyvensim ant juros kranto,tai tikiuos grisiu ruda,nes kazkaip i soliariumus eit nesinori,bijau del to pienuko.tai nzn kada dabar uzeisiu.tikiuos,neaptingsiu ten ir taip pat sportuosiu kiekviena ryta pioneer.gif
Atsakyti
wau, kokie pasiekimai thumbup.gif pavydziu uzsispyrimo. Kazkada, kai buvau jauna, darydavau kasdien bele kokius pratimus, o dabar... ets. Sekmes Norvegijoj, aplankyk, nepamirsk 4u.gif
Atsakyti
šiandien primą kartą atlikau keletą pratimų..negalvojau kad taip sudėtinga...
tikiuosi ryžto užteks ax.gif
Atsakyti