Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

as jau baigiu moraliskai nusiteikti tuo uzsiimti, tik laiko neistaikau nes su 2 mazais vaikais tupiu g.gif
gal zinot kur kaune vyksta uzsiemimai? gal isejus is namu tikrai bent daryciau, nes namie tai amzinai ner kada doh.gif

anksciau esu darius bodyflexa, tai buvau labai patenkinta rezultatais thumbup.gif jau issitraukiau pratimukus, tik ner kaip istaikyt pusvalanduka kad ant sprando niekas nejotu verysad.gif
Atsakyti
As jau ipratau su dviem vaikais ant sprando sportuot biggrin.gif dar galgi geriau, apkrovimas organizmui didesnis cool.gif
O jei rimtai, jei visai maziukas vaikas, gal paguldytas i kokia kedute visai ramiai stebetu kaip mama sportoja. Maniskiams labai juokingi tie puskavimai blush2.gif o po bodyflexo atsiranda nauju jegu, suksites dvigubai greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
va tame ir beda kad mzoji rankinukas doh.gif nu bet as neprarandu vilties pradet hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 01 26, 11:40)
Aš per dvi savaites kvėpavimų  netekau 6 cm per apimtis ir 3kg..Jei dar būčiau labiau pasistengus su mityba sąžiningiau tvarkytis, būtų geresni rezultatai..Bet išvada viena - reikia pastangų ir rezultatas bus..  thumbup.gif

Sorry už kvailus klausimus, bet duoduosi per visą internetą ir vistiek nelabai suprantu kaip ir kokius pratimus būtent daryt. Radau kažkokį pilvo presui, bet nesuprantamas man jis. Gal kas pagelbės?
Jei turit ten tuos pratimus tai atsiūskit ir man biggrin.gif gintarepg@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiele: 04 vasario 2011 - 17:58
Sveikos merginos,užsukite ir prisijunkite prie mūsų-bodyflex'ininkių blush2.gif

http://www.supermama...howtopic=669346 4u.gif
Atsakyti
O ar bodyflexas butu veiksmingas, jeigu apimtys 85-60-89? Gal pagal apimtis ir neatrodau tokia jau pilna, bet mano slauneles tai :x
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 02 04, 17:51)
Sorry už kvailus klausimus, bet duoduosi per visą internetą ir vistiek nelabai suprantu kaip ir kokius pratimus būtent daryt. Radau kažkokį pilvo presui, bet nesuprantamas man jis. Gal kas pagelbės?
Jei turit ten tuos pratimus tai atsiūskit ir man biggrin.gif  gintarepg@gmail.com

va, buvo sukelti pagrindiniai pratimukai, gal bus aiškiau:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

o šiaip patarčiau nueiti į vieną kitą užsiėmimą ir išmokti taisyklingai juos daryti, kad paskui būtų galima namuose..arba bent jau kokioj youtub'ej paieškokit vaizdelių.. mirksiukas.gif

Atsakyti
Vienas sporto klubas sudėjo vienam psl Bodyflex'o pratimus (ir ne tik), galima bandyt iš ten "mokytis".. pratimai
Atsakyti
sveikutes as naujoke cia pas jus bet ir noriu skelbt kara kg, atsiuskit ir man tuos pratimukus...is anksto dekoju mirksiukas.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Ir as paskaicius merginu rezultatus, susizavejau bodyflexu .. bigsmile.gif
O kada galima po gimdymo pradet sportuot? g.gif Gimdymas buvo komplikuotas
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 02 17, 10:33)
Vienas sporto klubas sudėjo vienam psl Bodyflex'o pratimus (ir ne tik), galima bandyt iš ten "mokytis".. pratimai

Nuo Laimos zurnalo nurasyta biggrin.gif bet ner pratimu veidui g.gif ar jus juos darot? Man toks jausmas, kad neteisingai darau, tai daznai praleidziu juos ax.gif
QUOTE(Mafuke @ 2011 02 18, 00:51)
sveikutes as naujoke cia pas jus bet ir noriu skelbt kara kg, atsiuskit ir man tuos pratimukus...is anksto dekoju  mirksiukas.gif  4u.gif  smile.gif

Nu jus duodat su tais prasymais cool.gif tik keliuose postuose auksciau visokiu nuorodu buvo ideta
QUOTE(Domke @ 2011 02 18, 03:15)
Ir as paskaicius merginu rezultatus, susizavejau bodyflexu .. bigsmile.gif
O kada galima po gimdymo pradet sportuot? g.gif Gimdymas buvo komplikuotas

As jusu vietoj gal nesiimciau bodyflekso dar ax.gif nors net nezinau kada galima po gimdymo. Bet juk pirmais menesiais ir taip puikiai krenta svoris wink.gif o raumenukams pastiprint galima kartu su leliuku ant gimnastikos kamuolio pratimus daryt mirksiukas.gif ir jam smagu bus su mama ir jus pasportuosit mirksiukas.gif

As dar viena pliusa atradau bodyflexui- nugara nustojo skaudet thumbup.gif
Papildyta:
Oi, norejau tik paryskint pirma sakini blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azija: 18 vasario 2011 - 09:45
QUOTE(Mafuke @ 2011 02 18, 01:51)
sveikutes as naujoke cia pas jus bet ir noriu skelbt kara kg, atsiuskit ir man tuos pratimukus...is anksto dekoju  mirksiukas.gif  4u.gif  smile.gif

pamirsau vakar el parasyt: zalias888@gmail.com aisku jei nesunku ir negaila..maciau virsuj yra ten tu, bet man kazkaip neduoda issisaugot ir norint atsispausdint meta klaida kompas nesuprantu..tai is el pasto butu paprasciau atsispausdint ir daryt.. 4u.gif
Atsakyti