Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

gal ir man galetu kas pametet pratimukus 4u.gif dekui
17vaida@gmail.com
Atsakyti
Nepatingėkit perversti temą - pratimai yra 2 puslapyje.
Atsakyti
Sveikos isijungiu i jusu pokalbius ir as. va kaip pagimdziau tik po kokiu metupradejau daryti bodyfleksa ir man jis labai laukiamu rezultatu nedave. tad nutraukiau. ir veliau pardejau sportuoti tradiciskai atsilenkimai visoki tempimo pratimai. ir aisku po 18val nevalgydavau, atsisakiau duonos bulviu ir pyragaiciu ir kaip jus manot per men kg nukrito. paskaiu tarpas kad nieko nedariau kg laikosi nei krinta nei auga ir va dabar vel planuoju pradet bodyfleksa ir si kart but istvermingesne. mano tetai tai jis padeda. tad ir man turi padeti
Atsakyti
Sveiki! smile.gif Nuo siandien ir as pradejau daryti bodyflexa. Man reikia skubiai per 2 savaites suliekneti per lemeni,zadam vaziuot i Turkija, o su tokiu pilvu net nuotaikos nera.. Tikiuosi kad bent 4 cm per lemeni istirpinsiu g.gif Tikriausiai po bodyflexo sumazeja apetitas?
Atsakyti
QUOTE(cymbidium @ 2010 09 10, 15:38)
Sveiki!  smile.gif Nuo siandien ir as pradejau daryti bodyflexa. Man reikia skubiai per 2 savaites suliekneti per lemeni,zadam vaziuot i Turkija, o su tokiu pilvu net nuotaikos nera.. Tikiuosi kad bent 4 cm per lemeni istirpinsiu g.gif  Tikriausiai po bodyflexo sumazeja apetitas?

Sumazeja jeigu darai teisingai, jei saves gaili tada nieko gero... :S Sekmes;)
Atsakyti
Na ka dar nestumo metu sakiau butinai uzsiimsiu bodyflexu kai tik jau galesiu. Kg po gimdymo patys krenta, per 2.5 men netekau 8 kg, uzpakalis, slaunys mazeja, o va pilvukas kai kyso taip kyso, nuo rytdienos pradedu ir as si reikala bigsmile.gif , cia prisizadu tai tikiuosi laikysiuos sio zodzio, kad tik maze leistu g.gif . Esu lankiusi pas Tatjana, labai patiko ir rezultatai buvo, bet po tokio ilgo laiko vel imtis tikiu bus sunku, bet verta...
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2007 05 01, 12:07)
ir as esu dariusi pries nestuma. Nelabai saziningai bet rezultatai tikrai buvo. O dabar kai po gimdymo jau 4men praejo tai reiketu kazka daryti su savo pilvu pakaruokliu  blush2.gif
Noreciau ir as pratimuku adresu ailinksma@yahoo.com
Buciau dekinga  4u.gif

as pagimdziusi jau trys metai bet kilogramu dar irgi noreciau atsikratyti.. gal galetumete ir man ta programele atsiusti? labai aciu smile.gif mano email : kiselioval@yahoo.com
Atsakyti
Noriu ir aš. Gal kas galėtų atsiųsti? 4u.gif
ismene69@gmail.com
Atsakyti
MIELOSIOS, BRANGIOSIOS, NEPATINGEKIT PIRMUJU SIOS TEMOS PSL PASKAITINETI ;D ten yra baziniai pratimai, jeigu rimciau tai galit youtube.com ivesti bodyflex ir ismest turetu pratimus su issamiais paaiskimais kas kaip ir del ko taip reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramasta @ 2007 05 03, 20:57)
Vaiduokliuk, Vidute, Baturina, atsiprašau, kad nepersiunčiau į emeilą blush2.gif . tiesiog pagalvojau, kad gali reikti ir kitoms mamytėms pratimų, tai įkeliu čia 
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pratimai gyvai
Atkeliu is antro puslapio nuskanuotus pratimus ir filmuota medz., kad isivaizduotumet kaip viskas atrodo. Nes temoj dabar vien tik prasymai atsiust kazka stebuklingo i e-pasta smile.gif mergaites, nuo tu atsiustu pratimu, tikrai nesuplonesit tongue.gif reik juos daryt 4u.gif
As pries pusmeti dariau, ir skundziausi, kad nieko neploneju ax.gif Praejo po gimdymo metai, baigiau maitint ir vel pabandziau bodyflexa. Nu zinokit nesitikejau tokiu rezultatu thumbup.gif jau nauja problema atsirado, nebeturiu ka apsirengt, ploneju per visur. Nu super, pabandykit ir jus, nesikankinkit su ziauriom dietom, pasirodo reik tiek nedaug, tik 20min per diena thumbup.gif as net ne kasdien darau, ir tai esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
g.gif as kazkada gilioj jaunystej irgi dariau siuos pratimus, rezultatai thumbup.gif , o dabar po gimdymo galvoju uzsiimt jais. kazi, po kurio laiko po gimdymo rekomenduojama juos daryt ? (man buvo CP) g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. O man iskilo klausimas, ar jus is karto darot dauguma pratimu (per tas 20min)? nes as bandziau daryti ta pati pirma kvepavimo technika. dar nieko daugiau ir nesugebu.....doh.gif tiesiog dar oro neislaikau. Kokius pratimus renkates ir po kiek kartu kartojat, juk neuztenka tik
Atsakyti