17vaida@gmail.com
gal ir man galetu kas pametet pratimukus
dekui
17vaida@gmail.com
17vaida@gmail.com
Sveikos isijungiu i jusu pokalbius ir as. va kaip pagimdziau tik po kokiu metupradejau daryti bodyfleksa ir man jis labai laukiamu rezultatu nedave. tad nutraukiau. ir veliau pardejau sportuoti tradiciskai atsilenkimai visoki tempimo pratimai. ir aisku po 18val nevalgydavau, atsisakiau duonos bulviu ir pyragaiciu ir kaip jus manot per men kg nukrito. paskaiu tarpas kad nieko nedariau kg laikosi nei krinta nei auga ir va dabar vel planuoju pradet bodyfleksa ir si kart but istvermingesne. mano tetai tai jis padeda. tad ir man turi padeti
QUOTE(cymbidium @ 2010 09 10, 15:38)
Sveiki!
Nuo siandien ir as pradejau daryti bodyflexa. Man reikia skubiai per 2 savaites suliekneti per lemeni,zadam vaziuot i Turkija, o su tokiu pilvu net nuotaikos nera.. Tikiuosi kad bent 4 cm per lemeni istirpinsiu
Tikriausiai po bodyflexo sumazeja apetitas?
Sumazeja jeigu darai teisingai, jei saves gaili tada nieko gero... :S Sekmes;)
Na ka dar nestumo metu sakiau butinai uzsiimsiu bodyflexu kai tik jau galesiu. Kg po gimdymo patys krenta, per 2.5 men netekau 8 kg, uzpakalis, slaunys mazeja, o va pilvukas kai kyso taip kyso, nuo rytdienos pradedu ir as si reikala
, cia prisizadu tai tikiuosi laikysiuos sio zodzio, kad tik maze leistu
. Esu lankiusi pas Tatjana, labai patiko ir rezultatai buvo, bet po tokio ilgo laiko vel imtis tikiu bus sunku, bet verta...
QUOTE(juraciux @ 2007 05 01, 12:07)
ir as esu dariusi pries nestuma. Nelabai saziningai bet rezultatai tikrai buvo. O dabar kai po gimdymo jau 4men praejo tai reiketu kazka daryti su savo pilvu pakaruokliu
Noreciau ir as pratimuku adresu ailinksma@yahoo.com
Buciau dekinga
Noreciau ir as pratimuku adresu ailinksma@yahoo.com
Buciau dekinga
as pagimdziusi jau trys metai bet kilogramu dar irgi noreciau atsikratyti.. gal galetumete ir man ta programele atsiusti? labai aciu
Noriu ir aš. Gal kas galėtų atsiųsti?
ismene69@gmail.com
ismene69@gmail.com
MIELOSIOS, BRANGIOSIOS, NEPATINGEKIT PIRMUJU SIOS TEMOS PSL PASKAITINETI ;D ten yra baziniai pratimai, jeigu rimciau tai galit youtube.com ivesti bodyflex ir ismest turetu pratimus su issamiais paaiskimais kas kaip ir del ko taip reik
QUOTE(Ramasta @ 2007 05 03, 20:57)
Vaiduokliuk, Vidute, Baturina, atsiprašau, kad nepersiunčiau į emeilą
. tiesiog pagalvojau, kad gali reikti ir kitoms mamytėms pratimų, tai įkeliu čia

Pratimai gyvai
Atkeliu is antro puslapio nuskanuotus pratimus ir filmuota medz., kad isivaizduotumet kaip viskas atrodo. Nes temoj dabar vien tik prasymai atsiust kazka stebuklingo i e-pasta
As pries pusmeti dariau, ir skundziausi, kad nieko neploneju