QUOTE(tina1235 @ 2007 05 08, 18:37)
norejau paklausti
pasiskaicius forume nutariau is pradziu grybuka gerti be pertrauku,kadangi turiu džs tai noredama tos ligos atsikratyti bandysiu gerti be pertrauku.ar jus tai yra buve kad pienas nesurugtu?as visada ji tvarkau po 24 val ir tada geriu,visada budavo normaliai surugs tai maziau tai daugiau,bet siandi isgeriau ir man pasirode kad visai beveik nesuruges ,kaip sugyzes pienas?o gal negerai kad as kartais kaitalioju piena pirktin i su naminiu?

pasiskaicius forume nutariau is pradziu grybuka gerti be pertrauku,kadangi turiu džs tai noredama tos ligos atsikratyti bandysiu gerti be pertrauku.ar jus tai yra buve kad pienas nesurugtu?as visada ji tvarkau po 24 val ir tada geriu,visada budavo normaliai surugs tai maziau tai daugiau,bet siandi isgeriau ir man pasirode kad visai beveik nesuruges ,kaip sugyzes pienas?o gal negerai kad as kartais kaitalioju piena pirktin i su naminiu?

Kiek suprantu, rūgimo laikas priklauso nuo pieno riebumo ir aplinkos temperatūros: jei namie šalčiau, ilgiau rūgsta, jei pienas liesas, taip pat daugiau laiko reikia.