Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 19, 10:33)
Labai dėkoju Azurai už išsamų atsakymą  tongue.gif Ir dar noriu paklaust. Gal žinai, kodėl reikia daryti tas 10 d. pertraukas? Ar kyla kokių problemų, geriant grybuyką be pertraukų?

Nesu medike, tai tikrai nezinau, kodel reika daryti pertraukas smile.gif, paciai idomu.
Gal reika duoti organizmui pailseti, neapkrauti jo, nes grybukas turi laaaabai daug ivairiu veiksmingu, veikliuju medziagu, gal negerai, jei pastoviai apkrauni organizma ir per daug gauni tu medziagu, niu, nezinau, cia mano pamastymai smile.gif
Bet senai, kai turejau labai didele problema su zarnynu (itare dirglios zarnos sindroma), tai as geriau ji be pertrauku. Niekas man nepadejo schmoll.gif , jokie vaistai (gyde mane apie metus laiko daktarai, profesoriai), tai tik sis geruolis, stebuklingas grybukas mane isgelbejo! thumbup.gif thumbup.gif Esu be galo laiminga ir galiu pasakyti siam geruoliui SUPER DIDELI ACIU wub.gif
Po to, kai viskas susitvarke, geriau su pertraukom, kaip parasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 19 balandžio 2007 - 11:22
QUOTE(AZURA @ 2007 04 19, 11:11)
Nesu medike, tai tikrai nezinau, kodel reika daryti pertraukas smile.gif, paciai idomu.
Gal reika duoti organizmui pailseti, neapkrauti jo, nes grybukas turi laaaabai daug ivairiu veiksmingu, veikliuju medziagu, gal negerai, jei pastoviai apkrauni organizma ir per daug gauni tu medziagu, niu, nezinau, cia mano pamastymai smile.gif
Bet senai, kai turejau labai didele problema su zarnynu (itare dirglios zarnos sindroma), tai as geriau ji be pertrauku. Niekas man nepadejo  schmoll.gif , jokie vaistai (gyde mane apie metus laiko daktarai, profesoriai), tai tik sis geruolis, stebuklingas grybukas mane isgelbejo!  thumbup.gif  thumbup.gif  Esu be galo laiminga ir galiu pasakyti siam geruoliui SUPER DIDELI ACIU  wub.gif
Po to, kai viskas susitvarke, geriau su pertraukom, kaip parasyta.

Ačiukas.
Atsakyti
ir as sianien gavau gryba,turiu problemu su zarnynu(dirgliosios zarnos sindromas)jokie vaistai nepadeda,savijauta baisi,kartais net gyvent nesinori verysad.gif
perskaiciau kad daug kam padeda,tai as mylesiu savo grybuka ir auginsiu,dedu dideles viltis i ji tongue.gif
Atsakyti
Dėkoju labai AZURAI už informaciją,paskaičiau kad mes vienodom bedom,labai dziaugiuos uz tave kad tau grybukas padejo 4u.gif is visos sirdies tikiu kad ir man jis pades ir visom to linkiu thumbup.gif
Atsakyti
O aš jau pasinešiau ant grybukų lotuliukas.gif Vakar įsigijau ir jūros ryžių grybą. Info apie jį:
GYDYMASIS JŪROS RYŽIAIS
Ryžai, turintys gydomųjų savybių, atvežti iš Indijos. Jie pagerina savijautą, organizme atstato medžiagų apykaitos sutrikimus, gydo cukrinį diabetą, pakeičia antibiotikus, slopina viršutinių kvėpavimo takų uždegimus, sulėtina vėžinių ligų procesus, valo gleivinę, stabdo odos ligų plitimą, žemina kraujospūdį, gydo aterosklerozę, nuramina nervinius galvos skausmus, reguliuoja skrandžio rūgštingumą, tirpina druskas sąnariuose. Padeda, sergant radikulitu: reikia gerti ir trinti stuburą, liemenį (ypač ties ėdimuoju nervu). Esant nemigai, reikia trinti ausis (nuo viršaus link kaklo). Esant slogai, praplauti nosį. Esant kojų silpnumui, bent kartą per parą reikia trinti pėdas ir kelių įdubimus.

GYDOMOJO SKYSČIO PARUOŠIMAS
1. 4 šaukštai ryžių;
2. 3 šaukštai (be kaupo) cukraus;
3. 10 – 15 vienetų razinų be kauliukų;
4. 1 litras ekologiškai švaraus (arba per parą laiko nusistovėjusio) vandens.
Visa tai supilti į vieno litro stiklainį, palaikyti 2 – 3 dienas (ne ilgiau kaip tris). Po to ryžius nukošti į švarų stiklainį. Nukošus ryžius gerai praplauti po šaltu tekančiu vandeniu ir paimti 4 šaukštus naujam užpylimui.
Ryžiai turi savybę augti, todėl jų kiekis didėja. Priaugusius ryžius galima laikyti vėsioje vietoje (šaldytuve) ne ilgiau kaip 5 paras.
Gydomąjį skystį vartoti reguliariai ir ne rečiau kaip 3 kartus per parą.Gerti po 100 g, 10 min. prieš valgį. Skystį galima gerti ir vietoj vandens. Gerti metus laiko. Pakitimus organizme pajusite po 3 – 4 savaičių. Skystį laikyti stiklainyje uždengtą iki 5 parų.

Gal kas auginat ir naudojat tokį? Pasidalinkit patirtim. Man jis skanus, panašus į limonadą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 04 23, 19:35)
Dėkoju labai AZURAI už informaciją,paskaičiau kad mes vienodom bedom,labai dziaugiuos uz tave kad tau grybukas padejo  4u.gif  is visos sirdies tikiu kad ir man jis pades ir visom to linkiu  thumbup.gif

Prasom smile.gif Kai geriau grybuka ir pati juo gydziausi dirglios zarnos sindroma, tai labai tikejau, kad jis man pades wub.gif , nes jau tikrai buciau nebezinojusi, ka ir bedaryti, tikrai nesinorejo nieko, nes savijauta buvo tiesiog kosmarine doh.gif
Svarbiausia - LABAI TIKETI thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 24, 07:16)
Gal kas auginat ir naudojat tokį? Pasidalinkit patirtim. Man jis skanus, panašus į limonadą  tongue.gif

Turejau ir si - Indijos ryziu grybuka smile.gif , mano mama dabar ji augina. Man jis labai skanus, toks kaip pagazuotas, labai gerai numalsina troskuli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 24 balandžio 2007 - 09:07
sveiki, kol buvau nestuke.gif , mažai naudojau ir numarinau savo pieno grybą sad.gif Gal yra kaunietė mamytė, kuri galėtų padovanoti ar parduoti grybą? Dėkui iš anksto. Rašykit AŽ 4u.gif
Atsakyti
Dar syki visoms labukas.. 4u.gif

Gal kam gybuko reikia... Jis pas mus labai greitai ir gausiai dauginasi, kad net partekliu tenka ismesti... o taip gaila... verysad.gif ...
Atsakyti
as irgi sergu džs isproto einu sergu du metai dar ir daugiau nieks nepadeda nei raminamieji nei antidepresantai nieks g.gif
is kokio tu miesto twailigt?
as is varenos g.gif
Atsakyti
ir as LYNKUTE sergu džs,vartoju grybuka jau savaite ir labai tikiuosiu kad jis man pades nes nieko kito neliko kuom tiketi,niekas nepadejo isbandziau viska,tai grybukas paskutine mano viltis verysad.gif o tu ar ji vartoji?
Papildyta:
norejau AZURA taves paklausti,po kiek laiko gerimo patebejai kad tau pradeda gereti,as jau savaite geriu,suprantu kad taip greit nepades bet dedu labai dideles viltis ir labai tikiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tina1235: 01 gegužės 2007 - 17:55
QUOTE(tina1235 @ 2007 05 01, 17:52)
norejau AZURA taves paklausti,po kiek laiko gerimo patebejai kad tau pradeda gereti,as jau savaite geriu,suprantu kad taip greit nepades bet dedu labai dideles viltis ir labai tikiu  bigsmile.gif

Tiksliai nepamenu, nes tai buvo jau senokai (pries kokius 3 gerus metus), kazkur po kokiu geru 2-3 menesiu man visai pagerejo. As geriau be pertrauku, po to, kai pagerejo, dariau tas 10d. pertraukeles kaip parasyta instrukcijoje.
Mergaites, mylekit, rupinkites, gerai priziurekit grybuka, duokit jam geru, teigiamu emociju, stenkites nebuti piktos, mintyse pasikalbekit, prasyk jo, kad jis isgydytu ( jetau, labai jus uzjauciu sergant dzs, nuotaikos tikrai baisios), bet kaip nors, susiimkit, nusistatykit viduje, kad butinai pasveiksit, pastoviai tai sau kartokit, bet svarbiausia - tikekit! mirksiukas.gif Niu, nezinau, as labai norejau pasveikti ir laaabai tikejau, ir va - stebuklas - pasveikau thumbup.gif
Kaip bebutu keista, bet grybukas tikrai labai jaucia emocijas smile.gif Piktiems, negeriems zmonems jis nepadeda tongue.gif
Mano mama kazkada buvo davusi grybuka savo pazystamos draugei, o ta moteryte tokia piktoka, pastoviai blogos nuotaikos, pesimiste, niekuom netiki, ir ka.... grybukas pas ja visai neaugo, nerugo ir po menesiuko numire.
Se tau ir netikek zmogau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 01 gegužės 2007 - 23:05
QUOTE(tina1235 @ 2007 05 01, 18:52)
ir as LYNKUTE sergu džs,vartoju grybuka jau savaite ir labai tikiuosiu kad jis man pades nes nieko kito neliko kuom tiketi,niekas nepadejo isbandziau viska,tai grybukas paskutine mano viltis verysad.gif  o tu ar ji vartoji?
Papildyta:
norejau AZURA taves paklausti,po kiek laiko gerimo patebejai kad tau pradeda gereti,as jau savaite geriu,suprantu kad taip greit nepades bet dedu labai dideles viltis ir labai tikiu  bigsmile.gif

ne tina as jo nevartoju ir neturiu dabar nusipirkau enterol pagersiu cia jis nuo dzs gal gi pades g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 02 gegužės 2007 - 09:23