Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

Sveikutės 4u.gif
Aš irgi norėčiau grybuko ir Tibeto pieniško ir Indijos ax.gif Gal kas turėsit Kaune pasidalint.
Atsakyti
Gal galit emaila parasyti kas galetu vilniuje to grybuko duoti?
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2007 05 02, 10:59)
Sveikutės 4u.gif
Aš irgi norėčiau grybuko ir Tibeto pieniško ir Indijos ax.gif Gal kas turėsit Kaune pasidalint.

Kolkas dar dalinu giminem ir artimiesiems mirksiukas.gif , bet mano grybai (naudoju ir as ir vyras) labai greit auga, nes uzpilineju labai svieziu kaimisku pieneliu tongue.gif Taip kad greit nebeturesiu kam duoti. Tai jei negausi, mielai pasidalinsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 02, 10:22)
ne tina as jo nevartoju ir neturiu dabar nusipirkau enterol pagersiu cia jis nuo dzs gal gi pades g.gif

gerai poto pasidalink naujienom kaip tau veikia,ir as turbut bandysiu nes visai praradau tikejima viskuo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2007 05 02, 00:02)
Tiksliai nepamenu, nes tai buvo jau senokai (pries kokius 3 gerus metus), kazkur po kokiu geru 2-3 menesiu man visai pagerejo. As geriau be pertrauku, po to, kai pagerejo, dariau tas 10d. pertraukeles kaip parasyta instrukcijoje.
Mergaites, mylekit, rupinkites, gerai priziurekit grybuka, duokit jam geru, teigiamu emociju, stenkites nebuti piktos, mintyse pasikalbekit, prasyk jo, kad jis isgydytu ( jetau, labai jus uzjauciu sergant dzs, nuotaikos tikrai baisios), bet kaip nors, susiimkit, nusistatykit viduje, kad butinai pasveiksit, pastoviai tai sau kartokit, bet svarbiausia - tikekit!  mirksiukas.gif Niu, nezinau, as labai norejau pasveikti ir laaabai tikejau, ir va - stebuklas - pasveikau thumbup.gif 
Kaip bebutu keista, bet grybukas tikrai labai jaucia emocijas smile.gif Piktiems, negeriems zmonems jis nepadeda tongue.gif
Mano mama kazkada buvo davusi grybuka savo pazystamos draugei, o ta moteryte tokia piktoka, pastoviai blogos nuotaikos, pesimiste, niekuom netiki, ir ka.... grybukas pas ja visai neaugo, nerugo ir po menesiuko numire.
Se tau ir netikek zmogau smile.gif

nu bandysiu ir as be pertrauku gerti,viskam esu pasiryzus kad tik tas džs paliktu mane remybeje verysad.gif visas viltis dedu i savo grybuka wub.gif
Papildyta:
sveikos tongue.gif

norejau paklaust gal pasikartosiu daug perskaiciau jau neatsimenu ax.gif o per kiek jis dienu mazdaug pasidaugina ir kur jus ji dedat jei niekam neduodat ismest kaip ir gaila mirksiukas.gif jei kam reikia galesiu pasidalinti as kaune
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 05 02, 20:25)
norejau paklaust gal pasikartosiu daug perskaiciau jau neatsimenu  ax.gif o per kiek jis dienu mazdaug pasidaugina ir kur jus ji dedat jei niekam neduodat ismest kaip ir gaila mirksiukas.gif jei kam reikia galesiu pasidalinti as kaune

Jis prisidaugina po 17dienu, jei neturite kam atiduoti priaugintu porciju, tai graziai atsiprasykit grybuko smile.gif ir nuleiskit ji su vandeniu, tik nemeskit i siuksliu kibira. Jei neturit kam atiduoti, galit nelaukti 17dienu, kai matot, kad truputuka priaugineja, atskirkit, palikit viena porcija (2 arb. saukstelius), o kitus (nedaug priaugusius) nuleiskite i kriaukle.

P.S. Skyrelyje "Kita" forumiete EdJu is Vilniaus dovanoja arbatos ir pienisko grybuko porcijas, kas norit, parasykit jai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 02 gegužės 2007 - 22:22
o pas mane yra daug maziuku ir toks vianas didelis kaip degtuku dezute tai kuri naikinti ?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 05 03, 17:14)
o pas mane yra daug maziuku ir toks vianas didelis kaip degtuku dezute tai kuri naikinti ?

Geriau palikti didesnius gabaliukus.
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 01, 10:29)
as irgi sergu džs isproto einu sergu du metai dar ir daugiau nieks nepadeda nei raminamieji nei antidepresantai nieks g.gif
is kokio tu miesto twailigt?
as is varenos g.gif

Atsiprasau, kad anksciau neperasiau.. neturejau priejimo prie kompo..

As esu is Vilniaus..
Atsakyti
QUOTE(Twilight @ 2007 05 04, 10:42)
Atsiprasau, kad anksciau neperasiau.. neturejau priejimo prie kompo..

As esu is Vilniaus..

Gal galetum man to grybuko duoti? as is vln.
Atsakyti
Turiu klausimėlių patyrusioms pieno grybuko augintojoms.
Ar Jums nebūna, kad po tų 10 d. pertraukos, jei grybuką laikai vandenyje, ne piene, pirmąsias atnaujinto naudojimo dienas jis nespėja surūgti per 24 val.?

Ar nebandėt dėti dvigubai daugiau grybuko ir gerti jį jau po 12 val.? Aš dabar taip darau, labai skanus, toks pat, kaip rauginant mažesnį kiekį ilgesnį laiką išeina.
Atsakyti
norejau paklausti bigsmile.gif
pasiskaicius forume nutariau is pradziu grybuka gerti be pertrauku,kadangi turiu džs tai noredama tos ligos atsikratyti bandysiu gerti be pertrauku.ar jus tai yra buve kad pienas nesurugtu?as visada ji tvarkau po 24 val ir tada geriu,visada budavo normaliai surugs tai maziau tai daugiau,bet siandi isgeriau ir man pasirode kad visai beveik nesuruges ,kaip sugyzes pienas?o gal negerai kad as kartais kaitalioju piena pirktin i su naminiu? schmoll.gif
Atsakyti