Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai- darželiai

QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 05 11, 22:38)
Čiunčia -tai dbar klausimas. jei aš esu vaiko priežiūros atostogose iki 3 metų, bet jau abu vaikai lanko darželį, ar aš turiu mokėti už nelankytas dienas?..nes mūsų buhalterijoje pasakė,kad reikia. Tipo,jeigu jau ir antras vaikas išėjo į darželį -nebegali būti nemokamų dienų...Kaip suprast. gi atostogos duotos man,o ne vaikui...?  g.gif

Aš buvau tokioj situacijos ir mokėjau unsure.gif
Atsakyti
Ramunele,aš suprantu,kad tos atostogos duotos tau,bet dėl vaiko.Tai turėtų bųt taip,kad vaikas eina į daržą ir tau kaip ir nebepriklauso rolleyes.gif
Nors ne į temą...Dėl šildymo kompensacijos:gali kreiptis,jei pajamos mažos ir vaikai iki 3 metų nelanko daržo.O jei lanko,tai mama privalo dirbti doh.gif Bet pas mus situacija buvo tokia,kad vaikai kažkiek bandė lankyti daržą,bet labai sirgo,tai negalėjau niekaip pradėti dirbti schmoll.gif ,bet kompensacija automatiškai nepriklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 11, 17:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kas čia per darželis? gal Ąžuoliukas  g.gif

Taip, "Ąžuoliuką". Skubėjau spausdint. Atsiprašau. "Ąžiukas" cha cha cha 4u.gif .
Ir dar kažkoks darželis yra Mogiliovo gatvėje. Ei, netoliese gyvenančios mamytės, atsiliepkit. Papasakokit apei darželius Mogiliovo gatvėje. Greit ten gyvensim, o už metų jau reikia pradėti leisti į darželį.
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2007 05 12, 11:30)
Taip, "Ąžuoliuką". Skubėjau spausdint. Atsiprašau. "Ąžiukas" cha cha cha  4u.gif .
Ir dar kažkoks darželis yra Mogiliovo gatvėje. Ei, netoliese gyvenančios mamytės, atsiliepkit. Papasakokit apei darželius Mogiliovo gatvėje. Greit ten gyvensim, o už metų jau reikia pradėti leisti į darželį.

Apie Ąžuoliuka esu girdejus is savo draugu, kad labai geras darzelis, labai puikios aukletojas ir geras vaiku ugdymas,bet ten labai dideles eiles ir netgi noredamas "paremti" darzeli vargu ar iesi, taigi jei jums reikia po metu tai skubekit registruotis. 4u.gif
Atsakyti
Mes lankom darželį "Berželis" (mogiliovo g. pradžioj), esam patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2007 05 12, 11:30)
Taip, "Ąžuoliuką". Skubėjau spausdint. Atsiprašau. "Ąžiukas" cha cha cha  4u.gif .

mano dukrytė lanko "Ąžuoliuką" 4u.gif Kitas darželis Mogiliovo gatvėje yra "Berželis". Jo atsisakiau dėl diejų priežasčių, pirma - "Ąžuoliukas" arčiau namų, antra - vedėja, kuri akivaizdžiai laukė pakyšos. nenoriu moralizuoti, tiesiog, manau, kad pagal vedėją galima spęsti apie darželio politiką.

dar apie "Ąžuoliuką" - nėra taip jau baisu su tuo nepatekimu, žinoma iš anksto registruotis būtina smile.gif vaikus užrašiau pernai sausio mėn, o nuo rugsėjo pupa pradėjo lankyt, "paramos" neprireikė. žvirblį užrašiau į darželį nuo aštuntų metų, bet jau šiemet po vasaros atostogų pradės lankyt lopšį.
Atsakyti
QUOTE(juoda_saulė @ 2007 05 13, 21:49)
mano dukrytė lanko "Ąžuoliuką" 4u.gif Kitas darželis Mogiliovo gatvėje yra "Berželis". Jo atsisakiau dėl diejų priežasčių, pirma - "Ąžuoliukas" arčiau namų, antra - vedėja, kuri akivaizdžiai laukė pakyšos. nenoriu moralizuoti, tiesiog, manau, kad pagal vedėją galima spęsti apie darželio politiką.

dar apie "Ąžuoliuką" - nėra taip jau baisu su tuo nepatekimu, žinoma iš anksto registruotis būtina smile.gif vaikus užrašiau pernai sausio mėn, o nuo rugsėjo pupa pradėjo lankyt, "paramos" neprireikė. žvirblį užrašiau į darželį nuo aštuntų metų, bet jau šiemet po vasaros atostogų pradės lankyt lopšį.

Labai drįščiau prieštarauti smile.gif Mano abi dukrytės lanko " Berželį", taipogi pažįstu apie dešimt šeimų vedančių ten pat ir visi patekom be jokios pakišos.
Beto per 3 metus neteko nė karto "remti' darželio bent lituku rolleyes.gif

O va kai sesuo bandė patekti į "Ąžuoliuką" tai vedėja buvo labai nemaloni, gal ir norėjo kokios paramos g.gif
Atsakyti
Sveikos pypliuku mamos 4u.gif
Labai noriu jusu nuomoniu ir atsiliepimu apie darzeli "Šaltinėlį" (Bangu g.). Siaip jis visai mums ne "rajoninis", bet vienintelis kuriame lankiausi (atlikinejau tyrima su vaikuciais). Tik zinau tiek, kad ten panasi situacija kaip ir su VDG (Vytauto Didziojo Gimnazija): turtingu itakingu teveliu vaikuciams pirmenybe cool.gif Bet gal sakau kol sukaks mums 3 metai ir eile ateis?.. biggrin.gif
O i lopseli galvoju uzrasyt rajonini (esanti sekanciame kieme) "Liepaite" irnesakyk.gif Gal kuri irgi turit kokiu atsiliepimu? Nors as pati ta lopseli/darzeli atlankiau nuo 11 men. iki 6 metu doh.gif Ir niekada nebuciau patikejus, kad ir mano vaikui i ta pati lopseli teks eiti.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(spokasz @ 2007 05 13, 23:02)
Sveikos pypliuku mamos  4u.gif
Labai noriu jusu nuomoniu ir atsiliepimu apie darzeli "Šaltinėlį" (Bangu g.). Siaip jis visai mums ne "rajoninis", bet vienintelis kuriame lankiausi (atlikinejau tyrima su vaikuciais). Tik zinau tiek, kad ten panasi situacija kaip ir su VDG (Vytauto Didziojo Gimnazija): turtingu itakingu teveliu vaikuciams pirmenybe  cool.gif Bet gal sakau kol sukaks mums 3 metai ir eile ateis?..  biggrin.gif

Ale mano tėvai nei turtingi, nei įtakingi - sėkmingai įstojau ir baigiau VDG tongue.gif Teip, kad ninado lialia lotuliukas.gif drinks_cheers.gif O Šaltinėlis kalba, kad geras daržas, gal todėl ir eilės didelės. Ten, jei neklystu, darželis-mokykla yra smile.gif

kas dėl Berželio ir Ąžuoliuko - savo vaikus vesčiau tik į Ąžuoliuką 4u.gif Toks jausmas, kad Beržely jokios tvarkos, nuolat jaunimas sėdi ir rūko teritorijoj, šunų esu mačius atvestų schmoll.gif Ir viduj schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 13, 22:25)
Ale mano tėvai nei turtingi, nei įtakingi - sėkmingai įstojau ir baigiau VDG  tongue.gif  Teip, kad ninado lialia  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  O Šaltinėlis kalba, kad geras daržas, gal todėl ir eilės didelės. Ten, jei neklystu, darželis-mokykla yra  smile.gif

Oi tai nereikia maisyti laikmeciu.. Dabar VDG yra jau kitokia situacija..
Taip, tai darzelis-mokykla (pradine). Is primu lupu galiu pacituoti: "As neturiu ne vieno asocialaus ar rajoninio vaiko, visi mano vaikai yra tevu karjeristu"
Atsakyti
QUOTE(spokasz @ 2007 05 13, 23:02)
O i lopseli galvoju uzrasyt rajonini (esanti sekanciame kieme) "Liepaite"  irnesakyk.gif Gal kuri irgi turit kokiu atsiliepimu?

Panašu, kad nelabai ten kas pasiketiė nuo tavo lopšelio laikų doh.gif hihihi.gif. Mes irgi netoliese gyvenam, bet pasirinkom tolimesnį variantą - Želmenėlį 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote, kurie lopšeliai-darželiai dirbs per vasarą g.gif
Atsakyti