Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai- darželiai

QUOTE(viltele @ 2007 05 09, 11:22)

merginos, sakykit, o jusu "neuzknisa" nuolatiniai vejai ir dregme? na, kiek pajury bebunam tai ten nuolat vejai plaukus tarso, mane tai nervina, tai galvoju, ar galima prie to priprast... unsure.gif

Neužknisa, aš net neįsivaizduoju, kad oras galėtų būti kitoks nei Klaipėdoje. thumbup.gif
Atsakyti
pasirodo pas mus irgi visa savaite sporto tematika,vakar lauke,siandien sporto saleje,penktadieni zada prie juros vaziuoti-jei tik oras bus geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 14, 21:19)
Nu ne visai prie 91 biggrin.gif . Prie 73, berods biggrin.gif

schmoll.gif Kaip tik darželio tvora jungiasi su 91 namu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 05 15, 09:55)
schmoll.gif Kaip tik darželio tvora jungiasi su 91 namu 4u.gif

Aaa, nu tai iš šono turbūt biggrin.gif . Vienžo, tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 15, 10:07)
Aaa, nu tai iš šono turbūt biggrin.gif . Vienžo, tas pats biggrin.gif

drinks_cheers.gif tas pats Dilma ar jau einat į darželį, Godytei gydžiau slogą tempos nebuvo, bet vis tiek nenorėjau vaiko kankint ax.gif Penktadienį žadu jau nuvest kaži ar ten viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 05 15, 10:11)
drinks_cheers.gif tas pats Dilma ar jau einat į darželį, Godytei gydžiau slogą tempos nebuvo, bet vis tiek nenorėjau vaiko kankint ax.gif Penktadienį žadu jau nuvest kaži ar ten viskas gerai

Jau einam... Tik nežinau, ar ilgai eisim unsure.gif Niu lyg ir nieko blogo negirdėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spokasz @ 2007 05 13, 23:02)
O i lopseli galvoju uzrasyt rajonini (esanti sekanciame kieme) "Liepaite"  irnesakyk.gif Gal kuri irgi turit kokiu atsiliepimu? Nors as pati ta lopseli/darzeli atlankiau nuo 11 men. iki 6 metu  doh.gif Ir niekada nebuciau patikejus, kad ir mano vaikui i ta pati lopseli teks eiti..  hihihi.gif

QUOTE(Dilma @ 2007 05 14, 00:02)
Panašu, kad nelabai ten kas pasiketiė nuo tavo lopšelio laikų doh.gif hihihi.gif. Mes irgi netoliese gyvenam, bet pasirinkom tolimesnį variantą - Želmenėlį 4u.gif

vat aš apie Liepaitę prisiklausius, jau kelinta savaitė "einu" į Želmenėlį ir niekaip nenueinu. jaučiu jau ir taip šaukštai po pietų ir dar kai šiknos nepakeliu, tai išvis sveikintina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 13, 21:55)
Labai drįščiau prieštarauti  smile.gif Mano abi dukrytės lanko " Berželį", taipogi pažįstu apie dešimt šeimų vedančių ten pat ir visi patekom be jokios pakišos.
Beto per 3 metus neteko nė karto "remti' darželio bent lituku  rolleyes.gif

O va kai sesuo bandė patekti į "Ąžuoliuką" tai vedėja buvo labai nemaloni, gal ir norėjo kokios paramos  g.gif

nenoriu ginčytis, tik aprašiau savo patirtį mirksiukas.gif o vedėjos primygtinumas buvo akivaizdus smile.gif bet matyt, visas tas reikalas nuo mėnulio fazės priklauso, nes man "Ąžuoliuke" nieko panašaus nenutiko irnesakyk.gif , nors irgi buvau prisiklausius...
svarbu, kad vaikams gerai, kaip jau buvo kalbėta, svarbiausia auklėtojos 4u.gif

QUOTE(Slapux @ 2007 05 13, 23:25)
kas dėl Berželio ir Ąžuoliuko - savo vaikus vesčiau tik į Ąžuoliuką  4u.gif  Toks jausmas, kad Beržely jokios tvarkos, nuolat jaunimas sėdi ir rūko teritorijoj, šunų esu mačius atvestų  schmoll.gif  Ir viduj  schmoll.gif

blink.gif , nebėr sargų, tai nebėr ir tvarkos.
iš tikro, tai abiejų šių darželių teritorija gan skurdi verysad.gif , bet ka jau čia bepadarysi irnesakyk.gif visuose aplinkiniuose tas pats.

mūsų grupėj šiandien šventė mamytėms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda_saulė @ 2007 05 15, 12:56)
mūsų grupėj šiandien šventė mamytėms wub.gif

Tik dabar? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 15, 21:55)
Tik dabar? blink.gif

O pas mus dar nebuvo ax.gif Kitą savaitę bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 15, 22:48)
O pas mus dar nebuvo  ax.gif Kitą savaitę bus  ax.gif