pas mus siandien sporto svente, is pacio ryto palikau laimona lauke,kad padetu aukletojoms teritorija papuosti

mes pirmą dieną po ligos šiandien darže. auklėtoja sakė, vaikai iškritę - visi serga

QUOTE(Gulia @ 2007 05 09, 20:23)
Domina ,k,ai mama yra nestumo atost.kokios pazymos reikia?
Kaip jau minėjo, iš darbovietės
QUOTE((mirtise) @ 2007 05 09, 22:35)
Kai didysis ėjo į darželį(Pumpurėlis),turėjau neapmokamas atostogas.Man pasakė,kad dėl neapmokamų jei nevedi,reikia mokėti
Tai kaip čia yra?Kol pats nepasakai,kad yra toks ir toks įstatymas,tave mulkina kaip nori 

Šis punktas įsigaliojo tik nuo šių metų

Na, vadinasi, kad teks kitą savaitę važiuoti Klaipėdon ir registruotis. Bandysiu į abu darželius eiti. Šiaip man keista, kad Klaipėdoje tokios neilgos eilės. Nes Telšiuose užrašiau savo dukrytę į darželį kai jai buvo metukai, nors būtų pradėjusi eiti tik 3,5 metukų, bet sakė, kad pačiu laiku spėjom, nes buvom paskutiniai, patekę į grupę.
QUOTE(Dilma @ 2007 05 13, 23:02)
Panašu, kad nelabai ten kas pasiketiė nuo tavo lopšelio laikų
. Mes irgi netoliese gyvenam, bet pasirinkom tolimesnį variantą - Želmenėlį 

Kuris tas "Zelmenelis" skaitosi? Salia kurios mokyklos?
QUOTE(spokasz @ 2007 05 14, 12:05)
Kuris tas "Zelmenelis" skaitosi? Salia kurios mokyklos?
Šalia nei kurios

QUOTE(jėga @ 2007 05 14, 08:07)
Bangele nedirbs tik liepos men.
Ziogelis atrodo birzelio men.
QUOTE(spokasz @ 2007 05 13, 22:02)
Sveikos pypliuku mamos
Labai noriu jusu nuomoniu ir atsiliepimu apie darzeli "Šaltinėlį" (Bangu g.). Siaip jis visai mums ne "rajoninis", bet vienintelis kuriame lankiausi (atlikinejau tyrima su vaikuciais). Tik zinau tiek, kad ten panasi situacija kaip ir su VDG (Vytauto Didziojo Gimnazija): turtingu itakingu teveliu vaikuciams pirmenybe
Bet gal sakau kol sukaks mums 3 metai ir eile ateis?..

Labai noriu jusu nuomoniu ir atsiliepimu apie darzeli "Šaltinėlį" (Bangu g.). Siaip jis visai mums ne "rajoninis", bet vienintelis kuriame lankiausi (atlikinejau tyrima su vaikuciais). Tik zinau tiek, kad ten panasi situacija kaip ir su VDG (Vytauto Didziojo Gimnazija): turtingu itakingu teveliu vaikuciams pirmenybe

Nesam mes nei turtingi, nei itakingi. Patekom visai paprastai - per duris ir niekas neisvijo. Labai geras darzelis, niekuom nesiskundziam, jokiu rinkliavu ar remimu. Atvirksciai - aukletojos skatinamos neimti jokiu papildomu mokesciu. Zinoma, jei ka nors nori ka nors padovanoti, paremti ar atiduoti, mielai paima

Papildyta:
QUOTE((mirtise) @ 2007 05 09, 21:35)
Kai didysis ėjo į darželį(Pumpurėlis),turėjau neapmokamas atostogas.Man pasakė,kad dėl neapmokamų jei nevedi,reikia mokėti
Tai kaip čia yra?Kol pats nepasakai,kad yra toks ir toks įstatymas,tave mulkina kaip nori 

Kai imi neapmokamas atostogas, visur uz darzeli reikia moketi.
QUOTE(Senoji @ 2007 05 14, 15:47)
Kai imi neapmokamas atostogas, visur uz darzeli reikia moketi.
Ot ir ne

Ir dar viena mamytė klausė jei vaikus veda į darželį, o yra vaiko priežiūros atostogose, tai galiu pasakyti, kad mokėti už nelankančias dienas galima tik esant nėštumo ir gimdymo atostogose (t.y. tik tuo laikotarpiu, kai yra nedarbingumo lapelis), o vaiko priežiūros atostogos iki 1m., ar iki 3m., lengvatos nesuteikia

QUOTE(Dilma @ 2007 05 14, 11:24)
Šalia nei kurios
. Jei žiūrėt nuo Taikos prospekto - pirmas darželis. Su tokiom mėlynom karstyklėm lauke 

A! Tada zinau, jis salia Baltijos pr. 91 namo, ane?

QUOTE(Senoji @ 2007 05 14, 14:47)
Nesam mes nei turtingi, nei itakingi. Patekom visai paprastai - per duris ir niekas neisvijo. Labai geras darzelis, niekuom nesiskundziam, jokiu rinkliavu ar remimu. Atvirksciai - aukletojos skatinamos neimti jokiu papildomu mokesciu. Zinoma, jei ka nors nori ka nors padovanoti, paremti ar atiduoti, mielai paima
. O dukra tikrai patenkinta eina.

Nesakau kad visi. O ir siaip Saltinelio vedeja labai faina

O jums pagal rajona jis priklauso ar ne?
Nu ne visai prie 91
. Prie 73, berods

QUOTE(Baltike @ 2007 05 01, 21:55)
Maniškiai spintelėje turi "lauko aprangą" su kuria gali voliotis smėlyje, čiuožinėti nuo čiuožyklų ir kitaip dūkti kiek širdis leidžia. Todėl ne kartą esu diskutavusi su viena iš auklėtojų, kuri drėgnesniu oru liepia vaikams vaikščioti tik asfaltuotais takeliais, kad drabužėlių nesusiteptų. Visada laikausi principo, kad vaikas arba švarus, arba laimingas. Jei jau atėjus parsivesti randu lauke tokį murzių, kad tik akytės blizga (bet tas tikrai retai būna), tai nuvedu į grupę nusiprausti ir persirengti ir tiek.
cia laaaabai sauniai pasakei saunuole....visiskai sutinku...vat musu aukletojos irgi laikosi principo kad geriau nevesim i lauka jei toks oras...ovaikams ypac mano berniukui tai pats kaifas palakstyt o man visai nesunku skalbt rubu juk ne rankom skalbiam!

Papildyta:
QUOTE(lauricinaa @ 2007 05 14, 08:45)
pas mus siandien sporto svente, is pacio ryto palikau laimona lauke,kad padetu aukletojoms teritorija papuosti 

jus gal irgi i bangele einat? pas maniski bangeleje prasidejo sporto savaite siandien su juros temmatika. mniskis dar lopsely tai jie aktyviai nedalyvauja bet vakare ejau atsiimt vaiko super graziai papuostas kiemas darzelio yra!

Papildyta:
QUOTE(Gulia @ 2007 05 14, 14:22)
del Bangeles tai liepa nedirbs o rugpjuti nors ir dirbs tai tik 1/3 grupiu ir vedeja laaaaaabai jau prase nevest vaiko jei yra galimybe....o siaip musu (Bangeles) vedeja tai pasirupina kitu darzeliu vaikui jei neturi galimybes laikyt namuose (kaip kad man yra)