Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su dulkėmis

Klausimas geras. Atsakymas - paprastas. Valyti, valyti, valyti, nuolat valyti...

Kova sunki ir nelygi biggrin.gif
Atsakyti
paprasciausiai valyti . valyti ir dar karta valyti pries jas nepakovosi .
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2008 03 05, 15:10)
Kova sunki ir nelygi biggrin.gif

lotuliukas.gif tai jau tikrai

bet kaip as nemegstu valyti dulkiu doh.gif
Atsakyti
Mes visos jų nemėgstam valyti , bet ką padarysi toks musų likimas , mes moterys kantresnės nei kai kurie vyrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumute @ 2008 03 06, 09:44)
mes moterys kantresnės nei kai kurie vyrai  biggrin.gif

Na, kodėl gi - maniškis nesibodi ir šito darbo.
Atsakyti
Šis klausimas mane kamuoja nuo tos dienos, kai pati pradėjau tvarkyti namus doh.gif
Dabar, kai dukra jau didelė, šiek tiek padeda ax.gif Bet, kadangi namie šuo ir katė doh.gif , vis dažniau pagalvoju, gal nuskusti jas abi plikai? Nors, ką čia šnekėt, iš sodybos išvažiuojant, sekmadienį vakare viską sutvarkau idealiai, o penktadienį atvažiavus, toks vaizdas, kad žiurkės diskotekas daro, kol mūsų nėra g.gif Tai jei nieko nebūna, langai/ durys uždaryti, tai iš kur jos randasi?
Atsakyti
Aš šneku ne apie visus vyrus , yra iššimciu , bet kai kurie tai tik speja pareiti is darbo ir sedas iskarto prie kompo
Atsakyti
Mano vyras kai nuvalo dulkes, doh.gif tai po to reik pervalyti biggrin.gif
Atsakyti
As tai irgi neapsikenciu su tom dulkem,ir katino plaukais doh.gif
Kai gyvenom senam bute,kur langai maziukai,tai dar ne taip matesi...o dabar...kai langai iki zemes,tai taip ir svieciasi kasdien nauji kaltunai ant zemes,ir ant baldu... cray.gif
Atsakyti
mediniams baldams ir pavirsiams labai tinka polish valiklis ne taip smarkiai renkasi dulkes ir apsaugo mediena 4u.gif
Atsakyti
kaip suprataui, priemonių nėra, tik valymas.
aš tai nekreipiu dėmesio, nusivalau kartą į savaitę ir gerai, bet nesu kokia nevala, kaip gali atrodyti, bet praktika parodė, kad kuo aukščiau gyveni tuo dulkių mažiau. esu gyvenusi I-mam, III-čiam ir dabar VII-tam aukštę, tai tikrai pasitvirtino mano teiginys.
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 03 13, 00:03)
kaip suprataui, priemonių nėra, tik valymas.
aš tai nekreipiu dėmesio, nusivalau kartą į savaitę ir gerai, bet nesu kokia nevala, kaip gali atrodyti, bet praktika parodė, kad kuo aukščiau gyveni tuo dulkių mažiau. esu gyvenusi I-mam, III-čiam ir dabar VII-tam aukštę, tai tikrai pasitvirtino mano teiginys.

esu gyvenusi tik pirmam aukste, kitokiam nenoreciau, bet del dulkiu taip supratau man minusas doh.gif ir del laiptines plovimo doh.gif
Atsakyti