Kova sunki ir nelygi
Klausimas geras. Atsakymas - paprastas. Valyti, valyti, valyti, nuolat valyti...
Kova sunki ir nelygi
Kova sunki ir nelygi
paprasciausiai valyti . valyti ir dar karta valyti pries jas nepakovosi .
QUOTE(Perfect @ 2008 03 05, 15:10)
bet kaip as nemegstu valyti dulkiu
Mes visos jų nemėgstam valyti , bet ką padarysi toks musų likimas , mes moterys kantresnės nei kai kurie vyrai
QUOTE(mumute @ 2008 03 06, 09:44)
Na, kodėl gi - maniškis nesibodi ir šito darbo.
Šis klausimas mane kamuoja nuo tos dienos, kai pati pradėjau tvarkyti namus
Dabar, kai dukra jau didelė, šiek tiek padeda
Bet, kadangi namie šuo ir katė
, vis dažniau pagalvoju, gal nuskusti jas abi plikai? Nors, ką čia šnekėt, iš sodybos išvažiuojant, sekmadienį vakare viską sutvarkau idealiai, o penktadienį atvažiavus, toks vaizdas, kad žiurkės diskotekas daro, kol mūsų nėra
Tai jei nieko nebūna, langai/ durys uždaryti, tai iš kur jos randasi?
Dabar, kai dukra jau didelė, šiek tiek padeda
Aš šneku ne apie visus vyrus , yra iššimciu , bet kai kurie tai tik speja pareiti is darbo ir sedas iskarto prie kompo
As tai irgi neapsikenciu su tom dulkem,ir katino plaukais
Kai gyvenom senam bute,kur langai maziukai,tai dar ne taip matesi...o dabar...kai langai iki zemes,tai taip ir svieciasi kasdien nauji kaltunai ant zemes,ir ant baldu...
Kai gyvenom senam bute,kur langai maziukai,tai dar ne taip matesi...o dabar...kai langai iki zemes,tai taip ir svieciasi kasdien nauji kaltunai ant zemes,ir ant baldu...
mediniams baldams ir pavirsiams labai tinka polish valiklis ne taip smarkiai renkasi dulkes ir apsaugo mediena
kaip suprataui, priemonių nėra, tik valymas.
aš tai nekreipiu dėmesio, nusivalau kartą į savaitę ir gerai, bet nesu kokia nevala, kaip gali atrodyti, bet praktika parodė, kad kuo aukščiau gyveni tuo dulkių mažiau. esu gyvenusi I-mam, III-čiam ir dabar VII-tam aukštę, tai tikrai pasitvirtino mano teiginys.
aš tai nekreipiu dėmesio, nusivalau kartą į savaitę ir gerai, bet nesu kokia nevala, kaip gali atrodyti, bet praktika parodė, kad kuo aukščiau gyveni tuo dulkių mažiau. esu gyvenusi I-mam, III-čiam ir dabar VII-tam aukštę, tai tikrai pasitvirtino mano teiginys.
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 03 13, 00:03)
kaip suprataui, priemonių nėra, tik valymas.
esu gyvenusi tik pirmam aukste, kitokiam nenoreciau, bet del dulkiu taip supratau man minusas