Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

QUOTE(Crystalic @ 2009 03 11, 14:11)
gal priprast reikia... Na nežinau ne mano ir tiek  rolleyes.gif  unsure.gif

ir man buvo ta pati problema. buvau prieš pusmetį prisiauginus ir nei pirmo papildymo nesulaukius nusiėmiau. niekaip nepripratau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vivo @ 2009 03 11, 17:56)
ir man buvo ta pati problema. buvau prieš pusmetį prisiauginus ir nei pirmo papildymo nesulaukius nusiėmiau. niekaip nepripratau verysad.gif

aš gal papildymo sulauksiu... unsure.gif o kaip nuėmė ? Liepė nuaugint ar kaip nors su skysčiu? Ir dar, kuo stiprinai savuosius nagučius po nuėmimo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mukyte69 @ 2009 03 09, 08:55)
labas labai geras yra micro cell man tai nuo jo labai sukietejo nagai ir vos ikerpu nail.gif

Man teko isbandyti dvi stiprinimo priemones. Tik viena is ju padejo - LCN NAIL SILK Nagus stiprinanti priemonė. Kai pamaciau priemones rezultata, toki pati stiprikli padovanojau mamai. Mama atsidziaugti negali biggrin.gif As taip pat, nors ir ne visai saziningai juo tepuosi blush2.gif Bet rezultatas tikrai geresnis nei buvo thumbup.gif
Atsakyti
O Frenchi nagų stipriklį naudojat kasnors?
Man jis super thumbup.gif nagai itin tvirti,stiprūs,nelūžta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalic @ 2009 03 11, 17:59)
aš gal papildymo sulauksiu...  unsure.gif  o kaip nuėmė ? Liepė nuaugint ar kaip nors su skysčiu? Ir dar, kuo stiprinai savuosius nagučius po nuėmimo ?  g.gif

Nusiėmiau pati blush2.gif nes kaip sakiau, nepripratau.Tai paprasčiausiai nusikėliau, nes jau keli buvo man visiškai nukritę, galvoju gal man apskritai netiko arba prastai buvo uždėti. Negerai padariau pati nusiimdama turbūt, bet jau visiškai nagiukai nuaugę ir jokio blogo poveikio nesimato.
O dabar tepu iš Frenchi (nail hardener, ar kaip jis ten vadinas blush2.gif su šilko dulkėm)patinka jis man
Atsakyti
doh.gif patarkite ka man daryti su naguciais,pas mane is sanu nagu atsijunge nagas ir tai taip newienas,na jisai nesuauga su nagu,nzn kaip paaiskinti,wa nagai auga o jie tokie styroja is sonu,tenka juos kazkaip nukirpti,nes trugdo..Jai nenukerpi nu nagu is sanu,tai pwz uz megztynio kabina,arba galu galiausiai pats nusilauzia wisur besikabindamas. cray.gif patarkit,ka man darytu kad jie suaugtu su nagais?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
norejau paklausti kiek kainuoja ricinos aliejus? ir koks jo kiekis buna?
labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 23 kovo 2009 - 18:02
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 03 23, 20:01)
sveikutes  4u.gif
norejau paklausti kiek kainuoja ricinos aliejus? ir koks jo kiekis buna?
labai aciu  mirksiukas.gif

O as naudoju AVON kampanijos nagu prieziuros priemones. ax.gif
Anksciau nagai sluoksnevosi,banguoti buvo.
Dabar naudoju lako valikli be acetono,bespalvi laka su mineralais,apynagiu odeliu augimo stabdymo priemone.Beje sia priemone jau 4 metus naudoju,labai nustebau kai nuo jos ir nagai stipret pradejo.Tada ir laka naudot pradejau. smile.gif
Atsakyti
na va jau nusipirkau ricinos alieju kaina apie 6lt. tik nzn dabar kaip ji naudot 4u.gif ax.gif kaip jus paneles ji naudojat?
Atsakyti
Nail Tek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivullka @ 2009 03 24, 20:19)
Nail Tek  thumbup.gif

o kur perki ji?
as ir noriu nail tek bet internetu nemoku o is kito miesto nesinori
tai jei kas vilniuj parduoda rasykit busiu dekinga mirksiukas.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 03 24, 17:26)
na va jau nusipirkau ricinos alieju kaina apie 6lt. tik nzn dabar kaip ji naudot  4u.gif  ax.gif  kaip jus paneles ji naudojat?

ausu krapstuku pateplioju nagus, kartais pamasazuoju ir einu skaityti ar prie PC. palaikau minimum 20min, ar net daugiau...... ir nuvalau vatos diskeliu.
Papildyta:
QUOTE(mr nobody @ 2009 03 22, 18:28)
doh.gif  patarkite ka man daryti su naguciais,pas mane is sanu nagu atsijunge nagas ir tai taip newienas,na jisai nesuauga su nagu,nzn kaip paaiskinti,wa nagai auga o jie tokie styroja is sonu,tenka juos kazkaip nukirpti,nes trugdo..Jai nenukerpi nu nagu is sanu,tai pwz uz megztynio kabina,arba galu galiausiai pats nusilauzia wisur besikabindamas. cray.gif patarkit,ka man darytu kad jie suaugtu su nagais?

o nebus tai grybelis? blink.gif g.gif nes del grybelio nagas atsoka nuo guolio.. is pradziu tik siek tiek, ir kuo tokiau, tuo labiau... g.gif
Atsakyti