QUOTE(mr nobody @ 2009 03 28, 23:37)

Gal pas manikiurininke nueikit, manau pades. Arba manau pas daktara nueikit, specialu. Gal truksta kokiu vitaminu organizmuj.

QUOTE(mocha @ 2009 03 11, 20:48)
O Frenchi nagų stipriklį naudojat kasnors?
Man jis super
nagai itin tvirti,stiprūs,nelūžta 
Man jis super

o kuri naudoji?

Kai man sluoksniavosi ir labai luzinejo nagai, labai padejo nakvisu aliejus

Man pats pačiausias Nail Tek 2. Kadangi baigiau visus savo darbus su moliu (dešimt metų minkiau
) tai nusprendžiau reikia atsiauginti nagus, visgi pavasaris
Tik pastebėjau, kad man kai jie auga ilgesni lenkiasi į šonus, na net nemoku paaisškinti
nežinau ką daryti, nes neina tada jų tvarkingai nudildinti. Gal kas suprato ir patars?

QUOTE(Argija @ 2009 04 09, 13:06)
Man pats pačiausias Nail Tek 2. Kadangi baigiau visus savo darbus su moliu (dešimt metų minkiau
) tai nusprendžiau reikia atsiauginti nagus, visgi pavasaris
Tik pastebėjau, kad man kai jie auga ilgesni lenkiasi į šonus, na net nemoku paaisškinti
nežinau ką daryti, nes neina tada jų tvarkingai nudildinti. Gal kas suprato ir patars?

pas mane lygiai tas pats

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 04 09, 13:27)
Nail tek'as kaip kur nuo 30lt iki 40 lt
na va siandien nuvaziavau i nagavita tai nusipirkau uz 36lt nail tek II bandysiu gal pades nageliams
beje merginos kaip naudojat nail tek?

Saldžioji18, tai kaip tvarkaisi su tuo rietimusi? ar čia tiesiog tokie nagai ir nieko neina padaryti
O apie nail tek'o naudojima, tai yra parašyta ant dėžutės. Nulakuoji vieną kartą, tada savo laką ir tada vėl nail teka. Bet aš lakuoju kelis sluoksnius nail teko ir viskas, negraži man forma mano nagų, tai nenoriu dar jų ryškinti tamsiu laku
O Taaip noriu gražių nagų, bijau kažkaip aš manikiurisčių, bet žiūriu, kad neišvengiamai teks apsilankyti

O apie nail tek'o naudojima, tai yra parašyta ant dėžutės. Nulakuoji vieną kartą, tada savo laką ir tada vėl nail teka. Bet aš lakuoju kelis sluoksnius nail teko ir viskas, negraži man forma mano nagų, tai nenoriu dar jų ryškinti tamsiu laku

O Taaip noriu gražių nagų, bijau kažkaip aš manikiurisčių, bet žiūriu, kad neišvengiamai teks apsilankyti

QUOTE(Argija @ 2009 04 10, 19:05)
Saldžioji18, tai kaip tvarkaisi su tuo rietimusi? ar čia tiesiog tokie nagai ir nieko neina padaryti

nu nera kad jie labai ziaurej riestusi

Stiprikliai padedo nuo rietimosi? hm.. tikriausiai ne taip susikalbėjom.
pabandysiu tiksliau paaiškinti, nagas nėra tiesus šonuose kur su odyte liečiasi ir jis toks išgaubtas, tai jeigu nulakuoji ryškesne spalva, matosi tokie dryželiai. Poliravimas irgi nepadeda, man atrodo kad jie per daug išsilenkę, tai čia todėl tie dryželiai yra.