sveikos,
nzn ar i tema,bet gal galesit padeti,ar gelis-lakas butinai turi but dziovinamas po UV lempa? Kodel jis dziovinamas butent ne paprastai,o UV lempa?
aš jau baigiu rankas nuleisti... 14metų kramčiau nagus, diskelis liko labai mažiukas, kaži ar 1cm siekia. jau metai kaip jų nekramtau.tik nustojus kramtyt be jokių stipriklių(tiesa, jų neturėjau) užsiauginau padoraus ilgio nagučius, kuriais džiaugiaus gal tik 1mėnesiuką..
ant rudens pradėjo labai sloksniuotis, buvo labai minkšti, ir teko kirpt. paskui po truputį susipirkau nagų stipriklius, tarp jų ir išgirtasis nail tek, kuriuo labai tikėjau, tačiau nieko nepadėjo apart to, kad nagai greičiau augo. tačiau luposi, nekietėjo ir vis paaugę lūždavo. tai vat, daugiau nei pusę metų bandau užaugint nagus, ir niekaip nepavyksta. apie priauginimą neturiu jokios minties, nes poto bus išviso tragedija, ir šeip jie manęs visai nevilioja. nelemta tikriausiai man nagų turėt. beto, kad man nagų ataugėlė ''lystų'' iš pi mesyčių, reikia auginti gerus 4-5 mm.

QUOTE(kalickstee @ 2011 04 25, 14:13)
sveikos,
nzn ar i tema,bet gal galesit padeti,ar gelis-lakas butinai turi but dziovinamas po UV lempa? Kodel jis dziovinamas butent ne paprastai,o UV lempa?
Tik su UV lempa butent 36 watu.O dziovinamas todel, kad tai nera paprastas nagu lakas , o butent GELIS-lakas,kurio sudetyje yra xeminiu medziagu dziustanciu tik po UV sviesa

Man labiausiai padejo Mavala Scientifique (toks zalias skystis).Tai jei kas klausia tai as visada si rekomenduoju!
Ka tik isigijau vienoj temoj isgirta Trind nagu stiprikli, bandysim 
Beje, visos labai klausinejo kur jo isigyt, nes importuojamas tik Klaipedoj uab "Megavalis". Jie siuncia kur nori, o perkant 5vnt 8litu nuolaida kiekvienam buteliukui, atsiperka ir kurjeris ir lieka pinigu

Beje, visos labai klausinejo kur jo isigyt, nes importuojamas tik Klaipedoj uab "Megavalis". Jie siuncia kur nori, o perkant 5vnt 8litu nuolaida kiekvienam buteliukui, atsiperka ir kurjeris ir lieka pinigu

Sveikos, merginos, noreciau pasiteirauti, kuri Frenchi priemone cia taip isgirta visgi?
Ar Pazeistu nagu atstatomoji priemone? (NAIL BUILDER) Su Vitaminu A ir Alphahidroksi rugstimis?

Ar Nagu stipriklis su silko proteinais?

Ar Pazeistu nagu atstatomoji priemone? (NAIL BUILDER) Su Vitaminu A ir Alphahidroksi rugstimis?

Ar Nagu stipriklis su silko proteinais?

Turėjau tą antrą, man visiškai nepadėjo

Pirmo neturejau, tai nieko negaliu pasakyti, o antra isbandziau, tai naguciai tikrai sustiprejo, esu patenkinta

QUOTE(Erikute1 @ 2011 10 20, 10:09)
Sveikos, merginos, noreciau pasiteirauti, kuri Frenchi priemone cia taip isgirta visgi?

išgirta tai antroji. Bet bent jau man ji toli gražu nepadėjo, kaip tik pablogino padėtį. Bet priklauso nuo nagų, nes tiek mano kolegei, tiek sesei jis nepakeičiamas

Aciu, mergikes uz pasisakymus
ot, rupuze, ir apsispresk dabar zmogau
Mano nagai ziauriai susilpnejo, sluoksniuojasi, skilineja (ypac is sono iskyla ir tada jau kaput visam nagui)
Siaip aprasymas vilioja tai Nail BUILDER

Kadangi jis nedaug kainuoja, tai gal ir pabandykit. Kai kurioms tinka jis ir padeda (dėl to ir aš pirkau, nes labai išgirtas buvo, deja, man jis visiškai netiko...), gal ir jums padės.