Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

O man nepamainomas dalykas yra sis,kaip uzsiauginti grazius nagus
II INTENSIVE THERAPY
Silpniems nagams

user posted image
thumbup.gif
Atsakyti
As uzsiauginau ilgus ir stiprius nagus nusipirkus OPI ENVY Original... Is pradziu netikejau, kad gali kas nors jau man bepadeti, nes buvau daug ka isbandzius ir galvojau,kad eisiu prisiaugint gelinius nagus. Ir ka patepus 2 sav. OPI ENVY mano nagai augo stipresni ir stipresni...Pries tai jei uzkliudavo uz uztrauktuko ir iskildavo ar nuluzdavo koks krasciukas nago doh.gif
Internete irgi nemazai geru atsiliepimu apie ENVY...Garantuoti, kad cia jau vienintelis budas-negaliu. Bet man jis suveike thumbup.gif Dabar turiu stiprius ir ilgus naturalius nagus smile.gif
Atsakyti
Geriu Silicea tabletes, biotiną, jau sugėriau 20tab Nutrikaps, tepiau Delia stiprikliu (kaina tikrai atitinka kokybę), nagau užaugo 5mm ir nebesisluoksniuoja - galiu jau ir manikiūrą pasidaryti.
Kelis metus kankinausi su Nail Teku, Sally Hansen, įvairiais aliejukas ir nieko sad.gif
Prieš gerą mėn Rygoje nusipirkau 'arbatą' nagams, ten kažkokios druskos ir AE - po vieno pamirkymo jaučiasi, kad nagučiai tvirtesni (galiu drąsiai teigti, nes paprastai pamirkius rankas vandeny nagus galiu atlenkti, kokie jie būna minkšti...), nebesilanksto.
Šiandien nusipirkau Eveline aktyvatorių (nulaužiau porą nagučių, noriu, kad greičiau susilygintų su kitais) - nekainavo nei 7Lt. Labai patiko jo spalva - nėra tokia skaidri ir spindinti kaip bespalvių S Hansen ar delia, tokia prigęsinta balzgana. Tirštumas - super, užtepus 2 sluoksnius jaučiasi, kad yra kas nagą sutvirtina thumbup.gif Nežinau ar nuo jo nagai augs greičiau, bet, kad kurį laiką tai bus mano mėgstamas lakas - faktas smile.gif

Delia laką kramtukams nupirkau vaikui (maniau - nėra brangenybė, nepadės, taigi išmesiu...) Nepadėjo... bet... Vaikas sako - mama, tu man tik nelakuok nagų, nes po to jie labai neskanūs, ilgai čiulpti reikia, kol nučiulpi laką lotuliukas.gif Suaugusiam, manau, jis tikrai padėtų, nes juk kontroliuojiesi - pajunti, kad neskanu ir stabdai save...
Atsakyti
[quote=koko_sa,2011 04 25, 17:47]
siulyciau pabandyti stiprikli microcell, plauti viska su pirstinem, ne taip sauseja ranku oda, ir nagai nepasidaro minksti, nesisluoksniuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_25: 05 lapkričio 2011 - 19:44
As Anglijoj Boots'e pirkau MAVALA firmos nail hardener - minkstiems, plunksnuotiems ir luzinejantiems nagams. Negaliu atsidziaugti - pirma karta gyvenime turiu neluzinejancius nagus! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
Kai man nagas tiesiogine ta žodžio prasme nuplyšo besisegant džinsus, tuomet lėkiau į parduotuvę stiprikių. Ir tiesa pasakius keista, bet užtaikiau nusipirkti thumbup.gif Rimmel Nail rescue http://t1.gstatic.co...wmOeSL1WbwPQ8yw čia 14 dienų kursas. Pats šitas gydomasis lakas toks tvirtas kad laisvai išsilaiko 7 dienasant nagų net ir dirbant visus namų ruošos darbus ir priedo dar į garažą įsisukus thumbup.gif
Tiesa, ant eitketės nurodyta, jog yra formaldehido.
Atsakyti
Pasiskaičiau temą, nes jau išvargino besisluoksniuojantys ir tada sluoksneliais lūžtantys nagai. Pasidalinsiu ir savo patirtimi - esu naudojus gal 6-7 Nailteko buteliukus. Išvada - dar niekada neturėjau tokių gražių ir ilgų nagų kaip su jais. Bet tik tol, kol Nailtekas būdavo ant nago. Norėdavosi padaryti pertraukas, nes kaip ir kažkas minėjo, kad ir kaip kruopščiai lakuojantis, pakliūdavo lako ant odelių, nuo ko jos labai kietėjo ir šerpetojo. Taigi per ta pusdienį, kelias valandas, kol ant nagų nebūdavo lako sugebėdavau nusilaužti, įskelti, atplyšdavo sluoksnis ir vėl pasaka nuo pradžių, t.y. nagų suvienodinimas ir auginimas iš naujo su stebuklinguoju laku.
Esu gėrus ir perfectil. Poveikis - 0. Kalcio kapsulės - 0.
Periodiškai padarau ir voneles nagams su druska, patrinu citrina arba įtrinu ricinos aliejum - poveikis tik švelnesnis nagas, gražesnės odelės.
Dabar pasiskaičius eisiu bandyti Frenchi nagų laką ir dar svarstau apie maisto papildus.
Kažkaip susiviliojau silicio ir kalcio papildu dr.forster. Bet randu tik internetinėse parduotuvėse. Silicio kaip mikroelemento nepažįstu, todėl vienu nelabai pasitikiu, todėl radau tokį derinuką. Dar norėtųsi, kad būtų sudėty vitamino D ir jau patikėčiau jo veiksmingumu. Gal bandėte kuri tokį preparatą? Gal žinot, ar yra vaistinėse?
Dar tarp kitko pasakysiu, kad nuolat lakuoju nagus, stengiuosi pirkti gerą nagų laką. Kažkaip su kolegom pakalbėjom apie ricinos aliejų (prasidėjo viskas nuo kvailų juokelių apie paleistus pilvus), o kai aš pasakiau, kad tepuosi juo nagus, išgirdau - nu va ir matosi, tokie gražūs nagai. Taigi puikiai metai iš metų maskuoju nagus nagų lakais, nes jie nenorėtų pamatyti iki trečdalio nusisluoksniavusius nagus. Paskiau ir liūdna pasidare verysad.gif Reik pradėt kovoti su skilinėjimu! (Energingai nagais barkštelėjau klaviatūrą - vėl būtų lūžęs, jei nebūtų aprengtas laku doh.gif ).

Miss_candy - tavo paveiksliukas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbatine_saldainine: 14 lapkričio 2011 - 16:34
O aš amžinai atlaužiu nagus su automobilio durelėmis doh.gif Tiesiog nepaleidžiu rankenėlės laiku ir nagai atsiverčia į kitą pusę doh.gif net gelinius taip nusilauždavau sad.gif

Tiesa, kai dabar mano natūralųs lakuoti, tai tik atlinksta, kažkaip neskyla paskutiniu metu ties atsilenkimo vieta, bet vis vien nervina sad.gif

Dariausi manikiūrą salone, tai patiko ten naudotas lako pagrindas Nail Tek foundation base coat II, lyg taip vadinosi - kai užtepė - blizgėjo, o kai nudžiuvo, sudarė tokią matinę šiurkščią plėvelę, manau, gerai sukibo su spalvotu laku....
Atsakyti
Tris savaites naudoju Micro Cell Nail Vital Matt. Ir rezultatas man akivaizdus.
Nagai buvo silpni, sluoksniuodavosi, ir vis įskildavo iš kampo. Kol kas nesisluoksniuoja ir nelūžta, atrodo kad tikrai greičiau auga. Poveikis juntamas.
Naudojus esu Nail Tek, bet nagas geltonuodavo ir kai tik nustoji naudoti visos bėdos atsinaujina.
Su dabar naudojama priemone nagai negeltonuoja, jis matinis ir nagas atrodo labai natūraliai. Įdomu kaip bus kai nustosiu juo lakuoti. Po kiek laiko pažiūrėsiu ar atsinaujins problemos. Jei ne, jis mano numeris 1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 11 22, 15:46)
Tris savaites naudoju Micro Cell Nail Vital Matt. Ir rezultatas man akivaizdus.
Nagai buvo silpni, sluoksniuodavosi, ir vis įskildavo iš kampo. Kol kas nesisluoksniuoja ir nelūžta, atrodo kad tikrai greičiau auga. Poveikis juntamas.
Naudojus esu Nail Tek, bet nagas geltonuodavo ir kai tik nustoji naudoti visos bėdos atsinaujina.
Su dabar naudojama priemone nagai negeltonuoja, jis matinis ir nagas atrodo labai natūraliai. Įdomu kaip bus kai nustosiu juo lakuoti. Po kiek laiko pažiūrėsiu ar atsinaujins problemos. Jei ne, jis mano numeris 1 smile.gif

Pagal aprašymą skamba labai įtikinamai, tik įdomu, ar skalsus, kiek laiko užtenka tokio buteliuko? 4u.gif
Atsakyti
Per tris savaites sunaudojau penktadalį buteliuko kiekio. Storai netepu, matau, kad nagas pasidengia ir užtenka. Antrą dieną taip pat, trečią nuvalau ir vėl iš naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 11 22, 23:42)
Per tris savaites sunaudojau penktadalį buteliuko kiekio. Storai netepu, matau, kad nagas pasidengia ir užtenka. Antrą dieną taip pat, trečią nuvalau ir vėl iš naujo smile.gif

Visai skalsus 4u.gif dėkui smile.gif
Atsakyti