QUOTE(Mrs. R @ 2011 11 28, 22:14)
Dar ir dar kartą sakau - Eveline stiprinamasis lakas - super (dėžutėje su raudonu kryželiu)
Nemažai pagyrų šitam stiprikliui. tikriausiai jau buvo minėta, bet neužmačiau - kur

Ačiū už atsakymą
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2012 02 06, 11:30)
Nemažai pagyrų šitam stiprikliui. tikriausiai jau buvo minėta, bet neužmačiau - kur
galima nusipirkti Eveline priemonių (konkrečiai šio stipriklio su raudonu kryželiu) Vilniuje?
Ačiū už atsakymą

Ačiū už atsakymą
Esu maciusi Vilkpedej, Martinos parduotuvej. Tai gal ir kitose Martinose yra - Outlet Parke, Norfos bazej - nezinau...
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2012 02 06, 11:30)
galima nusipirkti Eveline priemonių (konkrečiai šio stipriklio su raudonu kryželiu) Vilniuje?
Ačiū už atsakymą

Ačiū už atsakymą
As ieskojau sio stipriklio ir ten labai daug su raudonu kryzeliu ;D apie kuri butent kalbejote?;]
Pagalia savaitgalį nuvažiavau ikiMartinos ir nusipirkau Eveline stipriklį. pagal aprašymus ir savo pagrindinę problema ž besisluoksniuojančius nagus - pasirinkau šį:

Tiesa, pamačius, kad jie kainuoja tik 6,99 Lt galvojau tuo pačiu pasiimti ir tokį:

bet nusprendžiau, kad abiejų kartu vistiek nenaudosiu, o kad vieno poveikį pamatyčiau, tai bent mėnesį reikės panaudoti. taigi, apsistojau ties pirmuoju ir labai tikiuosi, kad jis padės. nes nagai taip lupasi, kad net sunku nupasakot

Tiesa, pamačius, kad jie kainuoja tik 6,99 Lt galvojau tuo pačiu pasiimti ir tokį:

bet nusprendžiau, kad abiejų kartu vistiek nenaudosiu, o kad vieno poveikį pamatyčiau, tai bent mėnesį reikės panaudoti. taigi, apsistojau ties pirmuoju ir labai tikiuosi, kad jis padės. nes nagai taip lupasi, kad net sunku nupasakot

Norėčiau pasiteiraut, ar Nail Tek greitai džiūsta? :ax
QUOTE(*.Simona.* @ 2012 02 13, 14:38)
Norėčiau pasiteiraut, ar Nail Tek greitai džiūsta? :ax
Greit.
QUOTE(ambicija @ 2012 01 19, 17:43)
Siulyčiau plačiau pasidomėti, ką vartojate ir kokia jo yra rekomenduojama dozė, pridedant gaunamą biotiną su maistu. Ir kokios liūdnos pasekmės perdozuojant...
kiek teko domėtis tai perdozavimo pasekmių nebuvo nepastebėta. Gal galima straipsnių nuorodas, ne iš serijos viena bobutė sakė, kur būtų parašyta apie pasekmes ir apskritai botino dozavimą?
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2012 02 13, 11:44)
Pagalia savaitgalį nuvažiavau ikiMartinos ir nusipirkau Eveline stipriklį. pagal aprašymus ir savo pagrindinę problema ž besisluoksniuojančius nagus - pasirinkau šį:

Laukiam atsiliepimu

QUOTE(Saldzioji18 @ 2012 02 26, 15:52)
Na naudoju tą SOS jau dvi savaites. šiaip matyt tas kasdienis tepimas daro savo - nagai tvirtesni, kietesni tokie atrodo. žinoma kol kas dar stipriai sluoksniuojasi - čia reikia, kad nuaugtų senas nagas. Va kaip tik vakar nusikirpau nagučius visai trumpai. man atrodo jau nebeliko sluoksniavimosi ženklų - pradžių. Tikiuosi, kad jau dabar nebesisluoksniuos. ar bent jau mažiau

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2012 02 27, 12:19)
Na naudoju tą SOS jau dvi savaites. šiaip matyt tas kasdienis tepimas daro savo - nagai tvirtesni, kietesni tokie atrodo. žinoma kol kas dar stipriai sluoksniuojasi - čia reikia, kad nuaugtų senas nagas. Va kaip tik vakar nusikirpau nagučius visai trumpai. man atrodo jau nebeliko sluoksniavimosi ženklų - pradžių. Tikiuosi, kad jau dabar nebesisluoksniuos. ar bent jau mažiau 

o man visiskai nepadejo

iš esmės tai manau, kad tie visi stiprikliai-lakai gali būti tik priedas prie geriamų maisto papildų. netikiu, kad jie gali "suklijuoti" besisluoksniuojantį nagą, kuris jau auga nesveikas.
Pati geriu jau kurį laiką papildus plaukams-nagams-odai ir biotiną, deja nagams nelabai matau poveikį. Auga jie man šiaip ar taip greitai, bet užaugę iškart išsisluoksniuoja. Tai va dabar bandau papildų ir stipriklio derinį - tikiuosi bent šiokių tokių rezultatų.
Pati geriu jau kurį laiką papildus plaukams-nagams-odai ir biotiną, deja nagams nelabai matau poveikį. Auga jie man šiaip ar taip greitai, bet užaugę iškart išsisluoksniuoja. Tai va dabar bandau papildų ir stipriklio derinį - tikiuosi bent šiokių tokių rezultatų.