Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

QUOTE(Mrs. R @ 2011 11 28, 22:14)
Dar ir dar kartą sakau - Eveline stiprinamasis lakas - super (dėžutėje su raudonu kryželiu) Bandžiau ir augimą skatinantį, ir 8 in1 - abu super thumbup.gif
Nagus jau net kerpu- dildymui per ilgi doh.gif O visą gyvenimą iki mėsų nusilupdavo...

Naudojau - nieko. Į nagus esu investavus daug, nuo rusiškų nagų lakų, iki nail teko terapijų, niekas nepadėjo, bet va - Sally Hansen nail growth miracle, kiek bandžiau, tiek rezultatas thumbup.gif Viskas tiesa iki paskutinio žodžio kas parašyta ant pakuotės, tikras stebuklas.
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 01 13, 01:08)
Naudojau - nieko. Į nagus esu investavus daug, nuo rusiškų nagų lakų, iki nail teko terapijų, niekas nepadėjo, bet va - Sally Hansen nail growth miracle, kiek bandžiau, tiek rezultatas thumbup.gif Viskas tiesa iki paskutinio žodžio kas parašyta ant pakuotės, tikras stebuklas.

Kur toki gaunat? Ar parduotuvese buna? Nebuvau niekad su tokiu susidurus...
Atsakyti
o man Eveline su raudonu kryželiu super. Geresnis už nail teką.pagaliau galiu nagais džiauktis wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal galėtumėte rekomendoti kokią tikrai efektyvią priemonę nuo nagų sluoksniavimosi, tačiau kuri nekeltų "priklausomybės", t.y., kad nenaudojant jos neatsinaujintų sluoksniavimasis? ax.gif
Būčiau dėkinga už pasiūlymus
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 01 13, 11:42)
Kur toki gaunat? Ar parduotuvese buna? Nebuvau niekad su tokiu susidurus...

Čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 15 sausio 2012 - 02:52
QUOTE(ambicija @ 2012 01 15, 02:51)

This product is no longer in stock
Atsakyti
Sveikutes, na va pagaliau atradau tai ko man ir reikejo smile.gif
Plaukai nerealiai atsigavo ir augti pradejo kaip ant mieliu, o nagai daugiau nebeluzineja, tik siandien viena nusilauziau bet ir tai del savo kaltes:D

O priemone kuria pradejau naudoti tai biotinas 5000mg, parsisiunciau is ebay
http://www.ebay.co.u...-All-Categories

sioj nuorodoj ju daug, pasirinkimas didelis:)

tikrai ketinu tai naudoti visa likusi gyvenima, beje rezultatus pastebejau jau po menesio:) matyt butent sio dalyko ir truko mano organizmui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2012 01 17, 16:02)
Plaukai nerealiai atsigavo ir augti pradejo kaip ant mieliu, o nagai daugiau nebeluzineja, tik siandien viena nusilauziau bet ir tai del savo kaltes:D

tikrai ketinu tai naudoti visa likusi gyvenima, beje rezultatus pastebejau jau po menesio:) matyt butent sio dalyko ir truko mano organizmui smile.gif

As geriu biotina 10000, po puse tabletes per diena, jau koks menuo. Na, buna kad kokia diena ir pamirstu isgert. Bet nepasakyciau, kad yra kazkoks poveikis. Kaip skilinejo nagai, taip sekmingai skyla toliau. Na gal dar per greit laukti rezultatu, o gal man tiesiog kazkokiu kitokiu medziagu truksta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 23:47)
As geriu biotina 10000, po puse tabletes per diena, jau koks menuo. Na, buna kad kokia diena ir pamirstu isgert. Bet nepasakyciau, kad yra kazkoks poveikis. Kaip skilinejo nagai, taip sekmingai skyla toliau. Na gal dar per greit laukti rezultatu, o gal man tiesiog kazkokiu kitokiu medziagu truksta...  unsure.gif

kad atsinaujintu nago plokstele, reika +- 6 men, nuo tada ir turetu pasireiksti efektas
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 18, 00:47)
As geriu biotina 10000, po puse tabletes per diena, jau koks menuo. Na, buna kad kokia diena ir pamirstu isgert. Bet nepasakyciau, kad yra kazkoks poveikis. Kaip skilinejo nagai, taip sekmingai skyla toliau. Na gal dar per greit laukti rezultatu, o gal man tiesiog kazkokiu kitokiu medziagu truksta...  unsure.gif

na nezinau man tai beveiok neskilineja nagai tikrai stipresni, gal tau tikrai kazko kito truksta tada:)
ir pati nustebau kad taaip greit susitvarke nes siaip girdejau kad bent 3 men turi praeit:)
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2012 01 17, 17:02)

Siulyčiau plačiau pasidomėti, ką vartojate ir kokia jo yra rekomenduojama dozė, pridedant gaunamą biotiną su maistu. Ir kokios liūdnos pasekmės perdozuojant...
Atsakyti
Gal kuri yra bandziusi OPI stipriklius ? Ar kokiu atsiliepimu girdeje... idomu kaip g.gif
Atsakyti