Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2012 02 28, 10:21)
iš esmės tai manau, kad tie visi stiprikliai-lakai gali būti tik priedas prie geriamų maisto papildų. netikiu, kad jie gali "suklijuoti" besisluoksniuojantį nagą, kuris jau auga nesveikas.

Ištikrųjų gali. Man Nail Vital microcell 2000 tą padaro. Va šitą naudoju:
user posted image

O vitaminai ir papildai kaip tik nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
As manau kad sluoksniavimuisi ir nagu prieziura turi itakos, kaip dildinam, kaip kerpam, ar slifuojam ar neslifuojam nago pavirsiaus, ir t.t.... 4u.gif
O del luzinejimo tai prisimenu pries keleta metu buvo remontai namie - sakau: "einu pirma nagus nusilakuosiu, kad nuo darbu nenuluzinetu" lotuliukas.gif tokia mano metodika. O mano drauge labai retai nagus lakuojasi, ir kai pasiulau kad galiu jai nulakuot, sako "oi ne, as siom dienom daug dirbsiu, jis man nesilaikys, nereikia" tokia jos metodika. Ir nuolat skundziasi minkstais silpnais nagais. Kiekvienam savo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 04 17, 14:12)
As manau kad sluoksniavimuisi ir nagu prieziura turi itakos, kaip dildinam, kaip kerpam, ar slifuojam ar neslifuojam nago pavirsiaus, ir t.t....    4u.gif 
O del luzinejimo tai prisimenu pries keleta metu buvo remontai namie - sakau: "einu pirma nagus nusilakuosiu, kad nuo darbu nenuluzinetu" lotuliukas.gif tokia mano metodika. O mano drauge labai retai nagus lakuojasi, ir kai pasiulau kad galiu jai nulakuot, sako "oi ne, as siom dienom daug dirbsiu, jis man nesilaikys, nereikia" tokia jos metodika. Ir nuolat skundziasi minkstais silpnais nagais. Kiekvienam savo. smile.gif

drinks_cheers.gif Jau isitikinau, kad mano nagams nepatinka karpimas. Atauginau ilgus nagus, nekarpidavau apie 1,5metu, visada tik nudildindavau, bet viena karta nulauziau visa naga, kad nei milimetro ilgio neliko, tada nusprendziau visus nukarpyti doh.gif kokia klaida padariau doh.gif reikejo kantriai visus nudildinti, bet nekarpyti doh.gif jau 4 menesius sluoksniuojasi blink.gif Dabar tik dildinu ir bandau nuaginti visus besisluoksniuojancius nagus doh.gif Po truputi situacija gereja, bet si karta isitikinau iki galo, jokiu zirkluciu, tik stikline dilde. Dildinimas nuo nago sonu i nago centra tik viena kryptim, ne pirmyn-atgal, stipriklis, vitaminai, visi darbai su pirstinem, ir visada nulakuoti nagai (man lakas yra nago apsauga), jau netikiu pasakom, kad nagui reikia "kvepuoti" biggrin.gif
Atsakyti
Man sia ziema siaubingai pradejo luzineti nagai, bandziau ivairias priemones, bet tik NailTekII isgelbejo, akivaizdus rezultatas pasimate po 1,5-2 menesiu ax.gif
Atsakyti
Niekada nagų nekarpiau, bet vistiek lūžinėja. Jau porą metų namie tvarkausi tik su pirštinėmis. Lakuoju pastoviai Nail Vital. Mano nuomone dažnu atveju nagų stiprumas yra genetiškai nulemtas
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2012 04 19, 15:16)
Niekada nagų nekarpiau, bet vistiek lūžinėja. Jau porą metų namie tvarkausi tik su pirštinėmis. Lakuoju pastoviai Nail Vital. Mano nuomone dažnu atveju nagų stiprumas yra genetiškai nulemtas

drinks_cheers.gif kai kurie viso to nedaro ir turi stiprius nagus, aisku genetika daug reiskia smile.gif Bet kai linke luzineti, sluoksniuotis, tada darai viska, kad to nebutu unsure.gif
Atsakyti
Dar pasidziaugsiu savo nagais, uzaugintais su Eveline laku, dabar juos tenka trumpinti, nes negaliu del darbo specifikos ju auginti. Geras komplimentas buvo, kai pasidariau pranc. Manikiura- pazistami lazinosi ar tikri, ar priauginti nagai :-)
Mama va darzus tvarke, vel saviskius susivare, bet tokia dziaugsminga pareiske, aj, taigi vel nulakuosiu ir vel uzaugs :-) Tas augima skatinantis lakas is tiesu ji skatina, taciau jei reikia naga dar ir stiprinti, reikia imtis papildomu priemoniu. Kol kas nieko nekeisiu.
Tiesa, kas gali sau leisti gelini lakavima, gali pasinaudoti juo- nagas apsaugomas papildomu, gana jauciamu lako sluoksniu, reciau valomas acetonu, per dvi sav ohoho kaip paauga :-)
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 04 18, 00:53)
drinks_cheers.gif Jau isitikinau, kad mano nagams nepatinka karpimas. Atauginau ilgus nagus, nekarpidavau apie 1,5metu, visada tik nudildindavau, bet viena karta nulauziau visa naga, kad nei milimetro ilgio neliko, tada nusprendziau visus nukarpyti  doh.gif kokia klaida padariau  doh.gif reikejo kantriai visus nudildinti, bet nekarpyti  doh.gif  jau 4 menesius sluoksniuojasi  blink.gif Dabar tik dildinu ir bandau nuaginti visus besisluoksniuojancius nagus  doh.gif Po truputi situacija gereja, bet si karta isitikinau iki galo, jokiu zirkluciu, tik stikline dilde. Dildinimas nuo nago sonu i nago centra tik viena kryptim, ne pirmyn-atgal, stipriklis, vitaminai, visi darbai su pirstinem, ir visada nulakuoti nagai (man lakas yra nago apsauga), jau netikiu pasakom, kad nagui reikia "kvepuoti"  biggrin.gif

Del kvepavimo drinks_cheers.gif
As tai kerpu kai noriu daugiau ilgio nuimt. Bet pries kerpant nagus pamirkau arba kerpu po maudyniu, kad nagas butu suminkstejes, ir dar zirklutes turi buti astrios, kad netraumuotu nago. O po to padildinu ir visada papoliruoju nagu galiukus - saugo nuo sluoksniavimosi. Truputi is galo ir truputi is virsaus.

QUOTE(Mrs. R @ 2012 04 23, 23:27)
Tiesa, kas gali sau leisti gelini lakavima, gali pasinaudoti juo- nagas apsaugomas papildomu, gana jauciamu lako sluoksniu, reciau valomas acetonu, per dvi sav ohoho kaip paauga :-)

Ta pati galima padaryti ir su paprastu laku. smile.gif Gelinis irgi tinka, tik tokiu atveju turetu koks bespalvis ar nude buti nes po tiek laiko jau pats manikiuras tragiskai atrodys.
Atsakyti
Na va as irgi jau keli metai geriau visokius papildus vitaminus del nagu ir odos,bet nieko, db gydytoja liepe gerti butent vitaminus A,E ,Cinka,tai geriu na gal oda maziau beria,bet nagai nu ciut ciut sustiprejo,bet vis vien luzineja,sluoksniuojasi,gyvenime neturejau ilgu nagu o taip grazu .
Tai snd ieskojau pas mus ta OPI NAIL kur yra stipriklis nagams 50lt kainuoja,bet pas mus neradau (lb jau ji giria),o radau pas vyruka kur rusiskais vaistais prekiauja stai toki nagu stiprikli, PROFESSIONAL Smart Enamel NAIL HARDENER nagu stiprikli,kitoje puseje uzrasyta rusiskai nagu stipriklis,su A,E,B5, vitaminais ir silk protein, raso ,kad reikia 14dienu tepti 1-2 sluoksnius, na ir kad tvirtina,nuo luzinejimo,skilinejimo,sluoksniavimosi ir t.t. padeda tai bandysiu ziuresiu,atseit profesionalai naudoja,na vyrukas sake perkamas ir klientes grizta del kainos tik 12lt

kai praeis 14 dienu parasysiu kaip kas smile.gif
gal kam pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute334 @ 2012 05 10, 15:17)
radau pas vyruka kur rusiskais vaistais prekiauja stai toki nagu stiprikli, PROFESSIONAL Smart Enamel NAIL HARDENER nagu stiprikli

šita priemonė ne kartą jau yra aptarta smile.gif taip, vieniems padeda kitiems ne. linkiu, kad jums padėtų smile.gif
Atsakyti
isbandziau daugybe dalyku ir galiu pasakyti kas labiausiai padejo man: nagu itrinimas cesnako skiltele pries einant miegoti(kvapas nelabai bent jau man, bet padeda tai labai), diena pateplioti citrinos griezineliu(+dar balina citrina),o dabar pasidariau toki savo aliejuka ir teplioju nagus kada galiu, bet kuo dazniau aisku. bent karta i diena: sezamu aliejus, ylang ylang EA pora lasiuku, jodo keli laseliai(keli lasai nenuspalvina nago) ir dar alyvuogiu aliejaus siek tiek. susimaisiau i dangteli nuo dzodoranto ir su ausu krapstuku teplioju vis. pasidedu ant stalo, kad pries akis butu. nu labai nagai auga man dabar:)
Atsakyti
nusipirkau priemone "nagu stipriklis"
bet galvoju gal dar reiktu nusipirkti kokiu vitaminu, kokius patartumete ?
Atsakyti