Įkraunama...
Įkraunama...

Lūžinėjantys nagai

QUOTE(Daidute @ 2007 09 15, 21:15)
As pati taip pat uzsiauginau nagus su Nail teku, pirma naudojau II - tada nagai sluoksniavosi, o kai sutvirtejo, pradejau naudoti III. Labai dziaugiuosi savo naguciais  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

noriu patarimo. ar pabaigus naudot NailTek II, iš karto reikia naudot NailTek III, ar galima padaryt pertrauką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 15, 21:46)
noriu patarimo. ar pabaigus naudot NailTek II, iš karto reikia naudot NailTek III, ar galima padaryt pertrauką?  g.gif

As tai dariau pertrauka. Tik dar papildomai as dariau ir voneles kas antra diena, aliejaus ir druskos blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskaičiau Nail Tek aprašymą, tai II skirtas silpniems nagams, o III - sausiems ir lūžinėjantiems nagams.
O kam naudoti iš pradžių II, o po to III. Jeigu jie yra skirti nagams su skirtingomis problemomis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 09 15, 22:45)
Paskaičiau Nail Tek aprašymą, tai II skirtas silpniems nagams, o III - sausiems ir lūžinėjantiems nagams.
O kam naudoti iš pradžių II, o po to III. Jeigu jie yra skirti nagams su skirtingomis problemomis.  g.gif

Man patare mano manikiuriste taip naudoti. Nes silpni nagai ir sluoksniuojasi, ir luzineja. As su II sustiprinau, o III naudoju dabar, kad nesausetu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 15, 21:46)
noriu patarimo. ar pabaigus naudot NailTek II, iš karto reikia naudot NailTek III, ar galima padaryt pertrauką?  g.gif

jei nagu bukle pagerejo tai po II, reikia naudot I,kad palaikytu sveikus nagus
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 16, 13:25)
jei nagu bukle pagerejo tai po II, reikia naudot I,kad palaikytu sveikus nagus

aš labai atsiprašau, nes susipainiojau blush2.gif
taip ir turėjau mintyse Nailteką I, tik kad kažkaip netaip parašiau, kad Nailteko III man reik unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Daidute @ 2007 09 15, 22:17)
As tai dariau pertrauka. Tik dar papildomai as dariau ir voneles kas antra diena, aliejaus ir druskos blush2.gif  mirksiukas.gif

Kelių dienų pertrauką darei? g.gif
news NailtekasI jau puikuojasi mano namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 16, 16:13)
aš labai atsiprašau, nes susipainiojau  blush2.gif
taip ir turėjau mintyse Nailteką  I, tik kad kažkaip netaip parašiau, kad Nailteko III man reik  unsure.gif

Papildyta:

Kelių dienų pertrauką darei?  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 16, 16:13)
Kelių dienų pertrauką darei?  g.gif

As pati dariau 2 savaiciu petrauka, bet mano nagai pastoviai nulakuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2007 09 16, 17:47)
As pati dariau 2 savaiciu petrauka, bet mano nagai pastoviai nulakuoti. mirksiukas.gif

tai gal reiks man irgi semtis patirties iš tavęs, ir daryt 2 savaičių pertrauką g.gif
papasakok plačiau apie voneles blush2.gif
Atsakyti
man taip pat gera pusmeti buvo pradeje skilineti nagai unsure.gif naudojau nail tek, nail envy, orly ir kt lakus, taciau rezultato nebuvo jokio - pradejau gerti vitaminus ir viskas susitvarke bigsmile.gif o tuos stipriklius naudoju kaip lako pagrinda - pries lakuojant bigsmile.gif pastebejau, kad nuo nail teko greit atsoka labas ir gelsta nagai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2007 09 16, 19:35)
man taip pat gera pusmeti buvo pradeje skilineti nagai  unsure.gif naudojau nail tek, nail envy, orly ir kt lakus, taciau rezultato nebuvo jokio - pradejau gerti vitaminus ir viskas susitvarke  bigsmile.gif o tuos stipriklius naudoju kaip lako pagrinda - pries lakuojant  bigsmile.gif pastebejau, kad nuo nail teko greit atsoka labas ir gelsta nagai  blink.gif

kokie vitaminai taip padejo?
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 16, 18:11)
tai gal reiks man irgi semtis patirties iš tavęs, ir daryt 2 savaičių pertrauką  g.gif
papasakok plačiau apie voneles  blush2.gif

Voneles stengiuosi daryti daznai, tik kartais pritingiu. O jos labai paprastos:

DRUSKOS - i karsta vandeni pilu druska ir merkiu nagelius, druskos reikia deti tiek, kad kai imerki nagelius jauti druskos gabaliukus. Vandens kiekis tik tiek, kad apsemtu nagelius.

ALIEJAUS - pilu aliejaus i dubeneli ir sildau ant dujines, vis pamaisydama pirstu, kad butu pakankamai karstas,na kad rankos nedektu, tik neuzsivirinkt. Aliejuko irgi tik kad apsemtu nagelius. Aliejukas nesvarbu koks, as ji po to susipilu i atskira indeli ir naudoju keleta kartu.

Po visu proceduru rankytes palepinu kremuku, nagelius nulakuoju.
Papildyta:
QUOTE(puffy_ @ 2007 09 16, 19:35)
man taip pat gera pusmeti buvo pradeje skilineti nagai  unsure.gif naudojau nail tek, nail envy, orly ir kt lakus, taciau rezultato nebuvo jokio - pradejau gerti vitaminus ir viskas susitvarke  bigsmile.gif o tuos stipriklius naudoju kaip lako pagrinda - pries lakuojant  bigsmile.gif pastebejau, kad nuo nail teko greit atsoka labas ir gelsta nagai  blink.gif

Na nezinau, istikro man nagai negelto nuo Nailteko. Na kaip nagu pagrindai nelabai jie tinka. Juos dazniau lakuoja ant nulakuotu nagu. O nageliai dazniau gelsta nuo nekokybisko lako, bent jau taip man aiskino manikiuristes mirksiukas.gif
Atsakyti