QUOTE(Kribuk @ 2008 10 05, 16:59)
Labukas. Ir mes buvom susirgusios po 3 sav. ėjimo, va jau savaitę paėjo dabar ir vėl sloga prasidėjo... Na gal priprasim... Nes ta sloga sakė ten pastoviai būna.
O vardas tai Ksimena.
Beje, ir mes iki pietų miego būnam. Turim močiutę, kuri pasiima namo. Net nežinau kada pradėsim jau visą dieną būti, dar kažkaip gaila... Nors va kai grįžom po sirgimo, tai sakė labai pasikeitusi, linksma, dainuoja, daugiau ir žaidžia. Matyt priprato ir suprato, kad kitaip nebus. Jau smagu, kad nebeverkia.

Tik atvedam, nurengiam ir sako ate.
Tai man atrodo, kad jūsiškė ir maniškė jauniausios toj grupėj. O kaip su puoduku reikalai? Mano tai daro į pampersus ir niekaip neišmokau.
Žinau jusu mergyte

ir močiute

,pačia pirmą dieną, kai atėjom,aukletoja rašėsi mūsų duomenis,o ji taip verkė ir glaudės prie jos,dar pamenu raminau( auklėtoja jos varda sakė,tai įsiminė) ir bandžiau su saviške suvest,nes dar nelabai suprato,kad bus palikta.

Ir kitom dienom matydavau,kaip pasiema,dabar kažkaip nesusitinkam,šiek tiek vėliau ateinu...
Gali but,kad panašaus amžiaus,maniškei dar tik 1 m. ir 10 men. Su puoduku problemų nebeturim,mat pradėjau atpratinėt jau pavasarį,tai va tik dabar koks geras mėnuo ar du daro be problemų, pasiprašo jau pati,aišku būdavo,kad dar darželyje padaro iš to rėkimo,bet vat jau kelinda diena,pasiimu su tom pačiom kelnėm.
Tiesiog nebedėkit jau,namuose prisisios kelnytes- pakeisit,daržely auklėtojos pakeis,turėtu įprasti,ir persilauš

.Maniškė ir kol įprato,bet savaime viskas susitvarkė.Tai dabar su soske nesenai atsisveikinom,tai pradejo kaišiot pirštus į burnyte.
Gavom sarašiuką,ką atnešt,tai nešėm...Auklotėjos man visai patiko,nors daugiausia teko bendraut su šeimininkute (ilgais,dviem spalvom berods dažytais plaukais su kirpčiukais),tai ji viska papasakoja ką veikė...auklėtojos,ypač su ta jauna,dar neteko normaliai pašnekėt
P.S. Maniškė Martyna