Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Pušaitė"

QUOTE(AStonke @ 2008 12 11, 22:42)
4u.gif sveikos  4u.gif
Kieno vaikučiai lanko šokius darzelyje?Super buvo šiandien pasirodymas  drinks_cheers.gif
Pirmas toks ispudingas renginys,darzelio mastu  drinks_cheers.gif Šaunuole Beata  4u.gif  4u.gif  4u.gif Daugiau tokių renginių........ thumbup.gif

Ir as suzaveta,puiku drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2008 12 11, 21:42)
4u.gif sveikos  4u.gif
Kieno vaikučiai lanko šokius darzelyje?Super buvo šiandien pasirodymas  drinks_cheers.gif
Pirmas toks ispudingas renginys,darzelio mastu  drinks_cheers.gif Šaunuole Beata  4u.gif  4u.gif  4u.gif Daugiau tokių renginių........ thumbup.gif

kiek supratau neseniai dirba Beata, tai matosi jaunatviskas maksimalizmas ir su ugnele uzsiima thumbup.gif Musu vaikams tik i nauda.

Pries vasaros atostogas buvo koncertas lauke. Spekit kas organizavo sokius, krutino vaikus, state i gyvatele? Beata. O kitos ant dekucio kavute siurbciojo doh.gif
Atsakyti
a lengva papulti i si darzeli? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 01 28, 16:41)
a lengva papulti i si darzeli? blush2.gif

nu zinok uzrasiau nuo 2010 m 04 men. Pradejo mykti del vietu kai pasakiau kad nuo pavasario noriu, bet atsakiau ateis pavasaris, tada derinsim. Kitaip sneket pradejo, nes turbut pajuto uzuomina del kysio lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi jau nuo rugpjucio bandysim eiti i si darzeli biggrin.gif uzrasiau kai buvo tik menesio laiko, bet ir tai paskutines sarase esame doh.gif
Atsakyti
jums pasiseke, man tai sake gal uz 2-3 metu ir pateksim.. o kaip kazin del kysio ten? po kiek dabar zmones nesa? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, mano sunelis lanko pirmus metus si darzeli. Tai kiek skaitau visada tas pats - neturim vietu, pirmenybe teikiama studentams, vienisoms mamoms ir pan.. Nieko panasaus, reikia duoti kysi, ir vietu bus tuomet ir viskas bus ok, arba ieskoti pazistamu g.gif . O kysis manau, tai apie 200,- kaip minimum verysad.gif O kam priklauso pagal gyvenama vieta - nueiti i savivaldybe, pasiimti pazyma, kad jus cia priskirti - ir jie nieko negales padaryti - privales priimti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas_spinduliukas @ 2009 05 05, 13:39)
Sveikos, mamytes, mano sunelis lanko pirmus metus si darzeli. Tai kiek skaitau visada tas pats - neturim vietu, pirmenybe teikiama studentams, vienisoms mamoms ir pan.. Nieko panasaus, reikia duoti kysi, ir vietu bus tuomet ir viskas bus ok, arba ieskoti pazistamu  g.gif . O kysis manau, tai apie 200,- kaip minimum  verysad.gif O kam priklauso pagal gyvenama vieta - nueiti i savivaldybe, pasiimti pazyma, kad jus cia priskirti - ir jie nieko negales padaryti - privales priimti  blink.gif

nu su 2 simtais ji pries 5 metus nepriiminejo,dabar ryskei didesnes sumos reikia ,tuo labiau kad visur vietu trukumas g.gif
Atsakyti
dėl kyšiu tai FAKTAS! na gal tai galima pavadinti "auka darzeliui" ar kazkas panašaus...bet mane tai siutina,kai dievagojasi,kad kyšiu neima direktore ir priimineja visus iš eilės.... blink.gif o yra visai kitaip...
Asmeniškai ir mes uzsiregistravome labai anksti,kad iš principo prieitume eile be kyšio ir tt...Kai registravomes,sake viskas ok,kol ateis eile priimsime...Liepe vis pasidometi ,ejom,pavasari,sake gerai rudeni bus kaip tik vieta.....dar pasidomejome rugpjuti vieta garantuota buvo,o kai vyras nuejo ir nuvede prieš rugseji.....vietu nebeliko lotuliukas.gif tada paklause kur dirba..kuo gali "padeti" darzeliui lotuliukas.gif ir istorija aiški doh.gif
Dar zinau ne viena mama iš darzelio ,kuri tik "tokiu budu" ir ilindo...
Tad galite registruotis net vaikui negimus.. lotuliukas.gif -o,kaip reiks bus špyga taukuota..
Auka darzeliui nieks nesako,kad blogai,bet jei tėvai negali aukoti darzeliui,o ypač jei yra bedarbiai,ar soc,remtini,o šiais laikais tokiu bus vis daugiau-tai jiems pakliuti nėra sansu...na stebuklu dar buna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2009 05 05, 16:32)
dėl kyšiu tai FAKTAS! na gal tai galima pavadinti "auka darzeliui"  ar kazkas panašaus...bet mane tai siutina,kai dievagojasi,kad kyšiu neima direktore ir priimineja visus iš eilės.... blink.gif o yra visai kitaip...
Asmeniškai ir mes uzsiregistravome labai anksti,kad iš principo prieitume eile be kyšio ir tt...Kai registravomes,sake viskas ok,kol ateis eile priimsime...Liepe vis pasidometi ,ejom,pavasari,sake gerai rudeni bus kaip tik vieta.....dar pasidomejome rugpjuti vieta garantuota buvo,o kai vyras nuejo ir nuvede prieš rugseji.....vietu nebeliko  lotuliukas.gif  tada paklause kur dirba..kuo gali "padeti" darzeliui  lotuliukas.gif  ir istorija aiški  doh.gif
Dar zinau ne viena mama iš darzelio ,kuri tik "tokiu budu" ir ilindo...
Tad galite registruotis net vaikui negimus..  lotuliukas.gif -o,kaip reiks bus špyga taukuota..
Auka darzeliui nieks nesako,kad blogai,bet jei tėvai negali aukoti darzeliui,o ypač jei yra bedarbiai,ar soc,remtini,o šiais laikais tokiu bus vis daugiau-tai jiems pakliuti nėra sansu...na stebuklu dar buna  tongue.gif

zmones ligoniams po 500 neaukoja,o ji drysta paprasyti kompiuterio ,visai nebloga auka,ir pagaliau klausimas kur dirbate visai siutina ,koks jos reikalas ,tai mano gyvenimas ir mano pasirinkimas kuo ir kur dirbti ,visur garsei rekiama kad pirmumo teise turi tam rajone gyvenantys vaikai,bet kazkodel nuo 16 valandos pilna stotele teveliu su vaikuciais,as savo suneli uzrasiau kai jis gime,ir norejau leisti i darzelio grupe 3-4 metu,ir zinoma mums vietos neatsirado ,pasiule vezioti kazkur i siaures prospekta ,tipo ten dar yra vietu i formuojamas priesmokyklines grupes ,o darzelio vietu niekur nera,man nuo pusaites iki darbo 5 min kelio ,o as veziosiu vaika kazi kur ir dar nuo 7 spesiu i darba g.gif ,ji sito dalyko visiskai nenorejo girdeti kad pagal gyv. vieta mums priklauso sis darzelis blush2.gif o i zidineli nuejau parasiau prasyma ir vieta atsirado thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kuri žinote: nuo 2009 sausio kur reikia kreiptis užrašant vaiką į darželį? Nes kiek žinau, kad keitėsi tvarka. Ar ne į savivaldybę?
Kiek domėjausi, dabar nebėra priklausomybės pagal gyvenamą vietą. Ta prasme, nesvarbu, kad gyveni šalia, pirmenybės patekti į darželį dėl to nėra.
Mano dukra irgi lanko šį darželį.
Atsakyti