QUOTE(AStonke @ 2009 05 05, 16:32)
dėl kyšiu tai FAKTAS! na gal tai galima pavadinti "auka darzeliui" ar kazkas panašaus...bet mane tai siutina,kai dievagojasi,kad kyšiu neima direktore ir priimineja visus iš eilės....

o yra visai kitaip...
Asmeniškai ir mes uzsiregistravome labai anksti,kad iš principo prieitume eile be kyšio ir tt...Kai registravomes,sake viskas ok,kol ateis eile priimsime...Liepe vis pasidometi ,ejom,pavasari,sake gerai rudeni bus kaip tik vieta.....dar pasidomejome rugpjuti vieta garantuota buvo,o kai vyras nuejo ir nuvede prieš rugseji.....vietu nebeliko

tada paklause kur dirba..kuo gali "padeti" darzeliui

ir istorija aiški
Dar zinau ne viena mama iš darzelio ,kuri tik "tokiu budu" ir ilindo...
Tad galite registruotis net vaikui negimus..

-o,kaip reiks bus špyga taukuota..
Auka darzeliui nieks nesako,kad blogai,bet jei tėvai negali aukoti darzeliui,o ypač jei yra bedarbiai,ar soc,remtini,o šiais laikais tokiu bus vis daugiau-tai jiems pakliuti nėra sansu...na stebuklu dar buna
zmones ligoniams po 500 neaukoja,o ji drysta paprasyti kompiuterio ,visai nebloga auka,ir pagaliau klausimas kur dirbate visai siutina ,koks jos reikalas ,tai mano gyvenimas ir mano pasirinkimas kuo ir kur dirbti ,visur garsei rekiama kad pirmumo teise turi tam rajone gyvenantys vaikai,bet kazkodel nuo 16 valandos pilna stotele teveliu su vaikuciais,as savo suneli uzrasiau kai jis gime,ir norejau leisti i darzelio grupe 3-4 metu,ir zinoma mums vietos neatsirado ,pasiule vezioti kazkur i siaures prospekta ,tipo ten dar yra vietu i formuojamas priesmokyklines grupes ,o darzelio vietu niekur nera,man nuo pusaites iki darbo 5 min kelio ,o as veziosiu vaika kazi kur ir dar nuo 7 spesiu i darba

,ji sito dalyko visiskai nenorejo girdeti kad pagal gyv. vieta mums priklauso sis darzelis

o i zidineli nuejau parasiau prasyma ir vieta atsirado