Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Pušaitė"

QUOTE(Kribuk @ 2008 10 13, 19:15)
Aaaa, tai jūs jau pažįstamos. smile.gif Aha, pirmom savaitėm baisiai verkdavo, o dabar jau apsiprato, pamiršo, kad reikia verkti. smile.gif
Mes dabar vėl susirgom, vėl nuo slogos perjo ant ausų. doh.gif Na jau beveik pasveikom, bet vėl antibiotikus gerti reikėjo. Dar kokią savaitę neisim į darželį.
Jo, ir mes nešėm pagal tą sąrašą.
Mes tai patys pirmi į darželį ateinam, bent iš Nykštukų grupės, nes po to lekiam tiesiai į darbus. O prieš pietų miegą paima močiutė.
Per tas ligas prasidjusias net nėra kada mokytis ant puodo daryt. Va jau pradėjo namie šildyti, tai dabar teks užsiimti. Bet daug kas sako, kad ateis laikas ir pati pradės sėsti neverčiama. Nes kiek bandžiau, tai viskas veltui. Tik skalbimo prisidaro ir viskas. O darželį kai dar visą dieną nebūnam, tai ten irgi nėra kada tom auklėtojom. Ir į lauką veda, baisu, kad vėl nesusirgtų.

Oj tos ligos sad.gif...mes ir antra diena namie,turejom savaitgali temperaturos beveik 40 verysad.gif ,sendien jau kaip ir sveika,tik uztvirtinimui nevedem,ryt vel prades eit...na pirmi metai greiciausiai ir bus tokie,kol imuniteta igaus ir taps atsparesnes...
Del pampersiukiu,tai pritariu,kad ateina laikas ir atsiseda,bet reiktu namuose pabandyt vis numaut,ar savaitgaliais jei bunat namie,kad pajaustu ka reiskia,kad daug laisviau ir smagiau biggrin.gif ...viskas bus gerai,viskas savo laiku...

O del saraso,tai cia mazdaug karta i metus reikia nest? O kiek mokejot dabar uz darzeli?...ir noriu pasitikslint ar ugdymo reikmems iseina 1lt?,bandau suvest galus,nes saskaitos baisulines atejo,o lankem tik vos men.sudejus(atmetus pateisintas dienas uz kures nereikejo moket).Ir man cia painiava gaunas doh.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gavau saskaita praeita savaite tai 178lt g.gif Idomu kiek jus mokat dabar,tos kuri be nuolaidu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės.. aš irgi norėčiau leisti savo mergytę nuo kito rudens į šį darželį.. Gal kuri žinot kaip čia dabar su ta tvarka? kiek girdėjau tai dabar kažkaip pirma į savivaldybę reik eit, o ten pasako į kokį darželį eit.. o jei aš noriu į šitą? kaip auklėtojos šitam darželį? nelabai rėksnės? maniškei bus 3 metukai kai eis, tai gal žinot kokią gerą auklėtoją, kad iš pašaukimo, o ne iš reikalo dirbtų? kiek į mėnesį kainuoja? ax.gif vat kiek klausimų aš čia turiu tongue.gif
dar norėjau paklaust, gal žinot, kokia lavinimo programa šiam daržely taikoma? jei išvis yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eivinutė: 19 spalio 2008 - 22:05

Mano mergytei irgi labai patinka darzelyje, labai noriai eina ir aukletojas myli. O del to susukavimo smile.gif tai gal aukletoja nespeja, gal is karto po miego pasiimat, nes mano tai susukuota mergaite buna.
Atsakyti
Pas mus ,tai neleidžia miegant plaukų išsipinti g.gif turbūt,kad nereikėtu,atsikėlus sušukuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2008 10 28, 17:58)
Pas mus ,tai neleidžia miegant plaukų išsipinti  g.gif turbūt,kad nereikėtu,atsikėlus sušukuoti  biggrin.gif

Tai ir gerai daro, kad neleidzia issipinti, geriau per ta laika, kol susukuoja 15 mergaiciu, ka nors pasimokintu. O i kokia grupe jus einat?
Atsakyti
g.gif Na kaipmcia pasakius, as ir nelabai patenkinta, kad aukletoja uzsiemusi su vienu vaiku, sukuoja plaukus o kiti 15 o gal net ir daugiau laksto be prieziuros. Reikia pasistengti isleisti vaika i darzeli taip kad butu galima greitai ji susukuoti, aprengti ir t.t. kadangi mes pacios su 1 ar 2 vaikais namuose nesusitarkom o reikalaujam is aukletoju kad jos visus 20 priziuretu taip kaip mes viena savo namuos, ir dar galit kai kurios mamytes nesupykti bet manau kad yra ir tokiu kurios ir taip dar nesugeba kaip darzelyje.Gero lankymo sitam darzelyje, nes aukletojos cia tikrai puikios 4u.gif
Papildyta:
smile.gif Uz darzeli moketi reikia tiek kiek lankete dienu, jei sirgote jos turi buti pateisintos gydytojo pazyma tik tada nereikia uz jas moketi, o kolkas mokestis dar nepasikeite uz 1 diena darzelyje mokam-6.30 uz maitinima, ir 0.50cnt. uz ugdymo reikmenys = 6.80 uz 1 diena darzelyje (pilna kaina be jokiu nuolaidu) o jei kas turi lengvatas (moka 50%)uz maitinima 3.15 ir uz ugdymo islaidas 0.50 =3.65 uz 1 diena , na kaip ar labai daug mes cia mokan??? o reikalaujam doh.gif
Atsakyti
Apie kokius čia plaukų rišimus šnekate,ir auklėtojos čia prikom????Auklėtojoms priklauso vaikus mokinti,o ne pampersus keisti,ar plaukus šukuoti...Tai AUKLYČIŲ darbas,jos nieko neveikia visa diena,atneša valgyti,suplauna indus,pasitvarko...
O kad ir auklėtoja suriš 15 mergaičiu...nuo to joks mokymas irgi nenukentės tikrai lotuliukas.gif Jos visa diena juk nemoko tongue.gif tuo labiau po miego pamokos iš vis nevyksta ....ir vaikai pavalgę TIK žaidžia visa likusia diena...laukdami tėvų..
O slapukas turbut berniuka turite,kad nenorite ,kad vaikas sušukuotas būtų....O mane tai biesina,kai vaika atvedi tvarkinga,plaukai i akis nelenda,o pasiėmi,tikra baidyklę doh.gif plaukai ant akiu sukrite,susivėlus....Nors mano jau ir pati moka susišukuoti,ir problemos jau nėra,bet seniau tai doh.gif Prieš tai kur darželį lankem,tai auklytė kasdien beveik visom mergaitem supindavo plaukus "eglute" atvesdavai vaika paprastai surišta,o pasiimdavai kaip iš grožio salono ...Tai nuostabi auklytė buvo... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ax.gif ne neberniuka, mergaite. 4u.gif nepriimk to asmeniskai, paprasciausiai kartais matau kokiom imantriom sukuosenom ateina vaikai tai nekiekviena aukletoja ar auklyte geba taip supinti, o dar ir nevisos panelytes leidziasi persukuojamos. Aisku kad smagu kai ateini ir tavo vaikas tvarkingas, bent jau segtukais susegti plaukuciai, kad i akis nelystu.Kadangi maniske nelabai leidzia kitam sukuot plaukus tik man ir tai su visokiais priekaistais,tai tenka supinti taip kad atkaikytu visa diena, ir tikrai labai gerai atlaiko visa diena susukuota ''eglute''.Jau senai noriu bent jau puse plauku ilgio nukirpti, bet vis gaila, blush2.gif bet jauciu kad reikalas bresta, nes kiekviena karta sukuojames su piktumais.
Atsakyti
o aš pas auklytę Violetą pati lankiau grupę prieš 13 metų wub.gif ir galiu pasakyt, kad nebūtinai auklytė "guldo vaikus ant apsisiotų pagalvių", už tai, kad pietų miego metu negalėjau užmigti, o varčiausi girgždančioj lovoj, kartą šeimininkutė, ne auklytė, mano lovą ištempė iš miegamojo į grupę ir turėjau gulėti viena... nuo muzikos mokytojos su savo nuspirtu batu esu per galvą gavus ( biggrin.gif pati buvau "pagerinta") o , vyresnės mergaitės mane kartais terorizuodavo. bet atlankiau darželį ne "šiltnamio sąlygomis", todėl džiaugiuosi. mama darželio nerinko, buvo arti prie namų, tai ir leido į šitą. pati norėjau būt daržely, nors seneliai galėjo kasdien mane prižiūrėti. kadangi neturiu nei brolių nei sesių, labai patikdavo būt su vaikais. ir nemanau, kad jei auklėtoja pakelia balsą ar blogai sušukuoja, reikia kelti skandalus ir pervesti vaiką į kitą darželį. mokykloj tokių cackinimųsi nebus. po to vaikui gali būti baisu iš tokios draugiškos, "leliškos" aplinkos į mokyklą ateiti...
o dėl šukavimo, tai auklytė šukuodavo... ax.gif dar paklausdavo, "kietai" ar "laisvai" kasytę supint... wub.gif
Atsakyti
smile.gif taip ir man teko si darzeli lankyti, daugiau nei pries 20 metu, bet biggrin.gif dar ir dabar prisimenu kaip seimininkute Nastia liepe valgyti sumustini kuri sugebejau nuo pusryciu iki vakarienes zande pralaikyti doh.gif ir dabar as tokiu sumustiniu nevalgau su smulkiai pjaustytu kiausiniu ant juodos duonos. biggrin.gif
Tikrai Mau tu teisi, kai pasiklausai kas darosi mokyklose baisu darosi doh.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos 4u.gif
Kieno vaikučiai lanko šokius darzelyje?Super buvo šiandien pasirodymas drinks_cheers.gif
Pirmas toks ispudingas renginys,darzelio mastu drinks_cheers.gif Šaunuole Beata 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daugiau tokių renginių........ thumbup.gif
Atsakyti